ولایتی: وزارت علوم باید مجری قانون باشد نه ناقض آن
وی گفت: در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان اشتغال و تولید اعلام فرموده اند با این کار بی حساب وزارت علوم، هزاران نفر از استادان و مدرسان بیکار و ده ها هزار نفر سرگردان می شوند.
علی اکبر ولایتی در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما درباره تکذیبیه سازمان سنجش در مورد بازگشت ۲۵۰۱ کد رشته محل به دفترچه انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این تکذیبیه بیشتر یک اعمال سلیقه در مقابل قانون است.
وی ادامه داد: آنچه تایید و دیشب توسط سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد بر اساس قانون مصوب سال ۱۳۷۶ است.
ولایتی اضافه کرد: در آن زمان هم وزارت علوم وقت با توسعه دانشگاه آزاد مخالفت می کرد اما در مجلس وقت به ریاست آقای هاشمی رفسنجانی قانونی تصویب شد که سه نماینده شامل نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی ، نماینده وزارت علوم و نماینده دانشگاه آزاد درباره توسعه رشته ها تصمیم بگیرند.
وی با بیان اینکه مجموعه مصوبات این نماینده ها حدود ۲۶۴ صفحه است و امضای هر ۳ نماینده در زیر آن وجود دارد، افزود: در طی این سال ها رشته های مختلف از جمله حدود ۳ هزار رشته ای که حذف شده بود تایید شد.
ولایتی ادامه داد: آقای امیدوار رضایی معاون حقوقی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی قانون سال ۱۳۶۷ را همچنان معتبر می داند اما برخی از کارشناسان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری انقلت آوردند و اعمال سلیقه کردند در صورتی که سلیقه ها نباید ناقض قانون باشد.
وی افزود: در زمان ریاست آقای میرزاده بر دانشگاه آزاد اسلامی به دیوان عدالت اداری شکایت شد که این دیوان به نفع این دانشگاه رای داد بنابراین ما قانون را اجرا می کنیم و از کارشناسان وزارت علوم خواهش می کنیم بر مبنای قانون عمل کنند و در برابر آن اعمال سلیقه نکنند.
رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس آخرین اخبار، امروز حدود ۱۰۰ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تذکر داده اند که چرا این وزارتخانه در مقابل قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بیانیه مخالف صادر می کند و فقط مجلس می تواند با تصویب قانون جدید قانون قبلی را نسخ کند.
ولایتی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به بیانیه وزارت علوم توجهی نخواهد داشت و از دواطلبان در رشته های مورد بحث نام نویسی خواهد کرد و دانشجویان و استادان خاطر جمع باشند.
وی تاکید کرد : من به عنوان یکی از مسئولان این دانشگاه حافظ کیان ، کمیت و کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی هستم و حتی یک واحد هم نباید تعطیل شود.
ولایتی گفت: بر اساس بیانیه وزارت علوم؛ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۳۵۰ شهر تعطیل می شود.
وی افزود: جالب است که وزارت علوم برخی از رشته های دوره کارشناسی ارشد را حذف کرده اما برای مقطع دکتری همان رشته مجوز صادر کرده است.
ولایتی با تاکید بر اینکه این در هم ریختگی در وزارت علوم باید اصلاح شود، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به کار خود ادامه خواهد داد و نیازی به کسب اجازه ندارد زیرا قانون به ما اجازه داده است و ما بر اساس مُر قانون عمل می کنیم و تحت تاثیر این شرایط قرار نمی گیریم.
وی گفت: در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان اشتغال و تولید اعلام فرموده اند با این کار بی حساب وزارت علوم، هزاران نفر از استادان و مدرسان بیکار و ده ها هزار نفر سرگردان می شوند.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزادی اسلامی افزود: اسفند سال ۱۳۹۴ درباره رشته های جدید، قانونی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که بر اساس بندی از آن، آنچه که قبلاً اجازه داده شده معتبر است و فقط برای تأسیس رشته های جدید نیاز به اجازه جدید است بنابراین همه حدود سه هزار کدرشته محل حذف شده که مربوط به قبل از اسفند سال ۱۳۹۴ است ؛ معتبر است.
وی تأکید کرد: وزارت علوم باید مجری قانون باشد نه ناقض آن.
مجری در ادامه پرسید: با توجه به سوابق مدیریتی و اجرایی شما که عمدتاً در حوزه های سیاسی بوده است عده ای از زمانی که ریاست هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده گرفته اید ابهاماتی را در مورد سمت جدید شما و نسبت آن با سوابق جدید شما مطرح کردند در این باره توضیح دهید.
ولایتی در پاسخ با اشاره به پزشک و متخصص بودنش گفت: از سال ۱۳۵۳ حدود ۴۳ سال است که در دانشگاه تدریس می کنم و در سال ۱۳۷۱ به درجه استاد تمامی رسیدم و در سال های اخیر استاد ممتاز هستم.
وی افزود: بیش از ۲۰۰ مقاله پزشکی در خارج از کشور دارم که چاپ شده است.
ولایتی اضافه کرد: دو کتاب پزشکی تالیف کردم که به عنوان کتاب اول پزشکی شناخته شد و پیش از انقلاب هم دو جلد کتاب در زمینه عفونی نوشتم که سال ها کتاب درسی دانشگاه ها بود.
وی ادامه داد: یک دانشکده پزشکی پیش از انقلاب به اتفاق مرحوم دکتر ضیایی تأسیس کردم و یک دانشکده علوم بین الملل در وزارت امور خارجه پس از انقلاب تأسیس کردم.
ارسال نظر