عسگراولادی :تورم تکرقمی شده اما مردم از گرانی رنج میبرند
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر اینکه از رکود خارج نشدهایم و آقای رئیسجمهور در این مورد تعارف میکنند، گفت: وجود ۵ تا ۶ میلیون جوان بیکار نشانه رکود است.
اسدالله عسگراولادی و وضعیت رکود گفت: از رکود خارج نشدهایم و آقای رئیسجمهور در این مورد تعارف میکنند.
* اقتصاد نابسامان است
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر اینکه نه تنها در بخش مسکن رکود همچنان وجود دارد بلکه در سایر بخشها هم از رکود خارج نشدهایم، افزود: وقتی میگویند تورم به 8 درصد رسیده اما سود سپردههای بانکی هنوز حدود 23 درصد است این موضوع، نشانه نابسامانی در وضعیت اقتصادی است.
وی با بیان اینکه 40 درصد از کارخانههای صنایع کوچک و متوسط تعطیل است، بیان داشت: در مورد خروج از رکود با نظر رئیس جمهور موافق نیستم.
* وجود 6 میلیون بیکاری نشانه رکود است
عسگراولادی گفت: اگر از رکود خارج شدهایم چرا 5 تا 6 میلیون جوان بیکار در جامعه وجود دارد؟
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه برای خروج از رکود باید سرمایهگذاری کرد، افزود: دولت باید بدهی بانکها را بپردازد تا بانکها قدرت اقتصادی پیدا کنند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین بیان داشت: تا زمانی که دولت به بانکها بدهکار است و بانکها قدرت پرداخت وام به صنایع کوچک را ندارند از رکود خارج نمیشویم.
وی با بیان اینکه با تعارف از رکود خارج شدهایم ولی در عمل خیر، بیان داشت: از نظر علمی تورم تک رقمی شده و به 8 درصد رسیده است اما مصرفکنندهها از گرانی رنج میبرند.
* ارز ارزان به نفع قاچاقچیان است
عسگراولادی گفت: تنزل پیدر پی ارز به نفع کشور نیست بلکه به نفع قاچاقچیهاست.
وی افزود: ارز ارزان واردات قاچاق را افزایش میدهد و افزایش قاچاق هم کارخانهها را تعطیل میکند.
به گزارش فارس حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان روز گذشته در کنفرانس خبری در مورد رکود بیان داشت: الان به کار بردن واژه رکود دقیق نیست برای اینکه در کشور وقتی دو فصل پشت سر هم رشد مثبت اقتصادی داریم دیگر رکود معنی ندارد.
روحانی بیان داشت: ما در سال گذشته در همه فصلها شاهد رشد مثبت اقتصادی بودیم و برای اولین بار پس از چشمانداز که به سال 84 یعنی 12 سال پیش مربوط میشود، برای اولین بار به همان رشدی رسیدیم که چشمانداز میگوید یعنی 8 درصد.
رئیس جمهوری با بیان اینکه در بخش مسکن دچار رکود هستیم بیان داشت: در همه بخشها از رکود خارج شدهایم.
هموطنان عزیز، همانگونه که باید برحسب وظیفه پاسدارخون شهدای عزیز باشیم، باید قدر دان مردان بزرگ و گنجینه های دانش تجارت و اقتصاد " جناب آقای عسکراولادی" و غیره که باصداقت و با بی طرفی و به طوردلسوزانه حقایق رکود اقتصادایران را بیان می کنند، و اختلالات موجود را دراین رابطه تذکرمی دهند باشیم. ما انتظار داشتیم تا این فرمایشات را از زبان وزیر محترم اقتصاد و مخصوصا جناب آقای دکترروحانی می شنیدیم، گویا این عزیزان دچار آلزایمر شده اند! یا شاید دچار اختلال دید شده و یاتوان بیان حقایق موجود اقتصادکشوررا ندارند! قرار شد که دولت تنها تظاهربه مردم دوستی نکند و اگرواقعا مردم عزیزایران را دوست دارد به کمک همین ملت مشکلات ملی و بین المللی اقتصادی را حل کند. به یاد داریم که رهبرعزیزمان چندین سال پیش موضوع اتحادملی را توصیه فرمودند. تازمانیکه وزرا و روسای اقتصادما فیش حقوقی خود را درمعرض دید این ملت عزیز قرارندهند و تازمانیکه عملا توازن اقتصادی و جریان نقدینگی ملی و بین المللی را با دقت مدیریت نکنند ، هرچندهم که منتخب مجلس و دولت باشند، قادر به حل مشکلات این ملت نخواهندبود و با آمارهای غلط خواسته های نابحق خود را تحیمل می کنند،که دراین صورت موجبات نارضایتی بیشترمردم و اختلال دراموراقتصادی وضررو زیان ملی را فراهم می کنند ،که این کارها هم به ضرر کشوروهم به ضررملت است، چون سوگند خورده اند تا ازتمامیت حقوق تمام ملت ایران دفاع کنندباید درعملکردهای ملی وبین المللی خود این ها را به اثبات برسانند . از یک نظر می توان گفت آمار اقتصادی آنها ازنظرتورم با دستمزدهای خودشان هم خوانی دارد، چون با این وضعیت دیگر تورم را حس نمی کنند! ولی مشکل تورم یک مشکل ملی است و اگر نرخ سود بانکی را برای کم درآمد ها و پردرآمدها یکسان درنظربگیرند توازن را برهم زده اند، که به ضرر اقتصادملی است . آقایان با حقوقی که می گیرند توان پرداخت چندین میلیون قسط بانکی را دارندولی کم درآمدها ازاین مزیت بهره مند نیستند، اگر دولت محترم قصد دارد سود بانکی ناشی از پرداخت وام به ملت را کم کند ، به شکوفایی بیشتر اقتصاد کمک می کند درغیر این صورت موجبات ضررو زیان ملی و اختلال درامور اقتصادی را فراهم می کند.