مرضیه وحید دستجردی در گفت‌وگو با روزنامه «اعتماد» درباره اعلام موجودیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی و هدف‌های پیش رو صحبت کرد که در زیر می‌خوانیم.

این تشکل اصولگراست؟

این تشکل یک تشکل فراجناحی و حتی فرا اصولگرایی است. هیچکدام از افراد عضو این تشکل را که ببینید روی پیشانی‌شان اصولگرایی ننوشته است.

چه چیزی باعث شد که به سمت تاسیس این جبهه بروید؟

اوضاع کشور و نارضایتی‌های مردم. مردم به ما می‌گفتند که صدای ما را برسانید. ما صدای‌شان را چگونه باید برسانیم؟ همین بود که تصمیم به تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گرفتیم. این جریان تمام تلاشش را برای خدمت به مردم می‌کند. ما نمی‌خواهیم پدرخوانده و آقابالاسر مردم شویم. بنا بر این است که مجامع عمومی شهرستانی و استانی تشکیل شود و بعد هم یک مجمع عمومی ملی تشکیل شود و نظرات مردم و مطالبات مردم بالا بیاید. هیچکدام اصلاح‌طلب یا اصولگرا نمی‌گوییم. آن چه خیر و صلاح مردم است را مد نظر داریم و می‌گوییم اول مصلحت مردم و کشور اهمیت دارد.

آقای چمران گفتند که برای انتخابات ریاست‌جمهوری برنامه دارید؟

این تشکل اهدافی خیلی بلندتر از اینها دارد. واقعا نمی‌خواهیم کشور دستخوش برخی از مسائل شود.

یعنی برای انتخابات ٩٦ برنامه ندارید؟

بالاخره مثل بقیه تشکل‌ها برای انتخابات ٩٦ هم همان‌طور که مجبوریم غذا بخوریم مجبور هستیم رای بدهیم و کار و فعالیت هم داشته باشیم. این مسائل جزو چیزهای جدایی‌ناپذیر از زندگی است.

پس برای انتخابات ٩٦ اثرگذار هستید؟

اگر از من در مورد کاندیدای تشکل بپرسید به شما خواهم گفت که این تشکل از پایین به بالاست. مجامع عمومی باید تشکیل شوند و بعد نظرات مردم از پایین به بالا جمع‌آوری شود.

ایده مجمع ملی را دقیق‌تر توضیح می‌دهید؟

اعضای تشکل که نام‌شان را می‌دانید یکدیگر را خودمان پیدا کرده و یافته‌ایم و این تشکل را به وجود آوردیم تا با سایر مردم مرتبط باشیم. همه کسانی که به دو اصل مردمی بودن و ارزش‌های انقلاب اسلامی معتقد هستند، می‌توانند عضو ما باشند. ارزش‌های انقلاب اسلامی هم فراتر از مسائل ظاهری است. هر کسی که می‌خواهد این کشور باقی بماند و این کشور را دوست دارد و این مردم را دوست دارد همه بیایند. الان نزدیک به ٣٠٠ نفر جزو حامیان بوده‌اند. برخی از این تعداد در تشکیل جبهه نقش داشته‌اند. برخی هم شنیدند و به ما پیوستند. حامیان بعدی را هم خواهیم پذیرفت. آنها می‌توانند در مجامع شرکت کنند و نظر دهند.

از آنجا که ممکن است شانس آقای روحانی به عنوان رییس‌جمهور مستقر در انتخابات آتی زیاد باشد، برنامه‌ای دارید که با آقای روحانی تعامل کنید؟

من در مجلس چهارم و پنجم با آقای روحانی همکار بوده‌ام و عملکرد او را دیده‌ام. الان هم عملکردشان را دیده‌ایم. اگر مردم به آقای روحانی رای دهند که قطعا همه باید با او همکاری کنند. لیکن اگر مردم رای و نظر دیگری داشته باشند باید آن را در نظر گرفت. مساله ما مساله فرد نیست. آقای روحانی یا هر کس دیگری که باشد مساله ما حل مشکلات مردم است. گروهی که می‌خواهند به عرصه اجرایی کشور بیایند باید کسانی باشند که عزم جدی برای حل مشکلات داشته باشند.

احتمال دارد از روحانی حمایت کنید؟

ما هنوز به فردی نرسیده‌ایم و اصلا ما کسی را انتخاب نمی‌کنیم. ما امیدواریم افرادی که از مجامع بالا می‌آیند، بتوانیم بهترین را از بین آنها داشته باشیم. این مساله منوط به این است که ببینیم مجامع چه می‌گویند.