قشقاوی: نباید بین اقوام تبعیض برقرار کنیم
معاون وزیر امور خارجه با اشاره به این که اقوام ایرانی با صلح و دوستی کنار هم زندگی میکنند، گفت: نباید بین اقوام تبعیض برقرار کنیم چون سرآغاز تمام بدبختیها تبعیض است.
حسن قشقاوی عصر امروز در مراسم رونمایی از فرش صلح در بوکان با بیان اهمیت صلح و آشتی و توجه ویژه به آن در دین مبین اسلام، اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) پیام آور صلح و دوستی بود و اسلام از جنگ نفرت دارد و هیچگاه طرفدار جنگ و خونریزی نبوده و همیشه طرفدار صلح است اما وقتی که طرف مقابل به جای این که از طریق عقلانیت و گفت و گو وارد شود چارهای جز جنگ باقی نمیگذارد وارد در برابر دشمن مقابله و از ذلت دوری کرد.
وی با اشاره به این که اقوام ایرانی با صلح و دوستی کنار هم زندگی میکنند، گفت: در کشور ایران اقوام مختلفی وجود دارد و قوم ایرانی با پنج هزار سال سابقه در تمدن ایران پر افتخارترین قوم آریایی است و باید مفاخر بزرگی چون ماموستا «هژار» در شعر و «حسن زیرک» در موسیقی بیشتر شناخته شوند.
قشقاوی بیان کرد: نباید بین اقوام تبعیض برقرار کنیم چون سرآغاز تمام بدبختیها تبعیض است و نباید به آن تفاخر کنیم بلکه باید با صلح و دوستی سبب پیشرفت کشور خود باشیم تا بیگانگان چشم طمع به کشور را نداشته و نیز جرات دخالت در امور کشور را به خود ندهند.
معاون وزیر امور خارجه افزود: نظام سوریه یک نظام سکولار و بر مبنای حزب بعث حاکم در پنجاه سال قبل بود و کسی جرات ابراز عقیده و مذهب خود را نداشت اما خوشبختانه در کشور ما اقوام مختلف با صلح و دوستی کنار هم زندگی میکنند.
قشقاوی در رابطه با شهرستان بوکان و وضعیت مهاجر پذیری آن تصریح کرد: هر شهری که مهاجرپذیر است یعنی مردم آن اهل مدارا و تسامح هستند و یعنی شهری است که اهل صلح و سخاوتمندی است و بوکان هم پایتخت مدارا و تساهل است و جای خوشحالی و افتخار دارد بعد از سردشت که ناخواسته قربانی بمباران شیمیایی جنگ تحمیلی توسط رژیم بعث عراق شده، به عنوان شهر صلح شناخته شده است، بوکان هم با بافتن فرش صلح سفیر صلح و دوستی برای جهانیان شده است.
وی گفت: امیدوارم به زودی فرش صلح که توسط 15 هنرمند بوکانی با 28 میلیون گره که در دو قطعه فرش 12 متری و 16 متری، 196 کبوتر حامل شاخه های صلح آن هستند و کلمه صلح به 105 زبان در آن حک شده است به عنوان دومین فرش ایرانی در سرسرای سازمان ملل رونمایی شود.
ارسال نظر