ولایتی: دانمارک در منطقه نقش افرینی کند
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:کشورهای اروپایی و از جمله دانمارک میتوانند نقش بهتر، موثری در مبارزه با تروریسم ایفا کنند.
علی اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام روز سه شنبه 17 آبان ماه با در دیدار ویسبورگ معاون وزیر خارجه دانمارک درباره روابط دو جانبه و منطقهای به بحث و تبادل نظر پرداخت.
ولایتی در این دیدار ضمن خوش آمد گویی به روابط دو کشور اشاره کرد و گفت :جمهوری اسلامی ایران و دانمارک زمینه های جدی و مناسبی را برای توسعه همکاری های دو جانبه در زمینه های مختلف دارند و باید با عزم جدی و برنامه ریزی مناسب در جهت توسعه همکاری ها تلاش کرد.
وی به مسائل منطقه ای مورد نظر طرف دانمارکی که مطرح شده بود هم اشاره و تصریح کرد: کشورهای اروپایی و از جمله دانمارک میتوانند نقش بهتر، مستقلتر و موثرتری را در حل موضوعات منطقه ای به ویژه در مبارزه با تروریسم و جریانات افراطی و تکفیری که دست پروده کشورها و عوامل خارجی است ایفا کنند و توجه داشته باشند امروز از بیش از 80 کشور و از جمله برخی کشورهای اروپایی تروریست در این منطقه حضور دارد و یک جنگ جهانی کوچک بر علیه ملت مظلوم منطقه ایجاد کرده اند و این رویدادها می تواند در کشورهای دیگر از جمله حامیان تروریست ها تاثیرات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران از ابتدای بحران در سوریه و آتش افروزی ایجاد شده سیاست اصولی خود را راه حل سیاسی اعلام کرد ه گفت: موضوع سوریه و منطقه بی تردید راه حل نظامی ندارد و جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم را برای همکاری در جهت تحقق ایجاد صلح و ثبات و امنیت در منطقه را دارد و دولت قانونی سوریه از سوی مردم انتخاب شده است و در طول حدود 5 سال مقاومت از حمایت مردمی بیش از گذشته برخوردار است و مسائل سوریه عراق و برخی دیگر از کشورهای منطقه به یکدیگر وابسته است.
در ادامه معاون وزیر خارجه دانمارک هم با ابراز خرسندی از این دیدار به همکاری های مختلف در زمینه های دوجانبه و منطقه ای و مذاکرات در حال انجام دو کشور اشاره و بر ضرورت دستیابی به راه حل سیاسی و مسالمت آمیز در منطقه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ولایتی همچنین روز سه شنبه دیدار جداگانه ای هم با قائم مقام وزیر خارجه سوئد در مرکز تحقیقات استراتژیک داشت.
ارسال نظر