پایگاه خبری تحلیلی «پارس»-

جبهه پایداری که با هدف جلوگیری از خروج افراد از مسیر«انقلاب» و مقابله با جریانات سال ۸۸ و جریان انحرافی در سال 1390 شکل گرفت، به تازگی اولین مجمع عمومی خود را برگزار کرد. در این مجمع انتخابات اعضای جدید شورای مرکزی این تشکل سیاسی در دستور کار قرار گرفت و از 17 عضو اصلی شورای مرکزی، پنج چهره سرشناس نظیر، حجت الاسلام سید محمود نبویان ، حجت الاسلام روح الله حسینیان، آقای علی اصغر زارعی، آقای کامران باقری لنکرانی و خانم زهره طبیب‌زاده از این شورا کنار رفتند.

اعضاء جدید شورای جبهه مرکزی جبهه پایداری عبارتند از؛ خانم‌ها و آقایان، مرتضی آقاتهرانی، صادق محصولی، محمد سلیمانی، فاطمه آلیا، نصرالله پژمان‌فر، ناصر سقای‌بی‌ریا، قاسم روانبخش، امیرحسین قاضی‌زاده، میثم نیلی، میرهاشم موسوی، علی خضریان، علیرضا عسگریان، غلامحسین رضوانی، علی نادری، زهره لاجوردی، مجید متقی‌فر و مجید دوستعلی که در میان این افراد آقایان پژمانفر،دوستعلی،خضریان، نادری و خانم لاجوردی از چهره‌های جدیدی هستند که به این جمع اضافه شده‌اند. البته علاوه بر این اسامی پنج عضو هم به عنوان چهره‌های علی البدل انتخاب شدند، که عبارتند از آقایان قاسمی‌پور، منصوری، قیومی، ابطحی و خانم سجادی. با نگاهی اجمالی به ترکیب جدید اعضاء شورای مرکزی جبهه پایداری می‌توان دریافت که عملاً اعضاء نسبت به گذشته جوان‌تر شده‌اند اما اینکه این جوان‌گرایی بتواند همان وزنه و تاثیرگذاری اعضاء قبلی را داشته باشد یا خیر، سوالی است که گذر زمان و هنگام بزنگاه‌های سیاسی می‌توان پاسخ مناسبی برای آن دریافت. حضور نداشتن کامران باقری لنکرانی، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت نهم و همچنین چهار نماینده سابق مجلس شورای اسلامی نظیر، حجت الاسلام سید محمود نبویان، حجت الاسلام روح الله حسینیان، علی اصغر زارعی و خانم زهره طبیب‌زاده که همگی از وزنه‌های تاثیرگذار و فعال این حزب بودند و جایگزین شدن چهره‌های بسیار جوان و عملاً کم تجربه در عرصه سیاست، موضوعی است که در متن اخبار جبهه پایداری قرار گرفته است که حدود پنج سال از حیات سیاسی‌اش در کشور می‌گذرد. از طرفی دیگر، اگرچه روند این تغییر تحولات و جوان‌گرایی در هر مجموعه‌ای طبیعی به نظر می‌رسد اما وجود نارضایتی‌های درون گروهی هم می‌تواند جزء عوامل این تغییر و تحولات باشد. در گذشته نیز آقایان حمید رسایی و مهدی کوچک‌زاده از شورای مرکزی جبهه پایداری جدا شده بودند.

اکنون با وجود حدوداً هشت ماه زمانی که به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده، به نظر می‌رسد این حزب و دیگر احزاب سیاسی کشور فعال‌تر شده و با نزدیک‌تر شدن به زمان برگزاری انتخابات این احزاب به مصادیق کاندیداهای انتخاباتی نزدیک‌تر می‌شوند.

با توجه به تجربه تلخ تعدد کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در جبهه اصول‌گرایی، به نظر می‌رسد مهم‌ترین هدف جریان‌های نزدیک به این جبهه رسیدن به مصداق نهایی و واحد به‌منظور حضور در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم باشد.

در همین رابطه، حجت‌الاسلام قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، با اشاره به برگزاری اولین مجمع عمومی جبهه پایداری، گفت: مجمع عمومی در هفته گذشته به منظور شناخت اعضاء شورای مرکزی برگزار شد چرا که اعضاء قبلی شورای مرکزی منصوب هیات مؤسس بودند و تصمیم بر این بود که طبق اساسنامه، اعضای جدید از مجمع عمومی در قالب برگزاری انتخابات، انتخاب شوند. وی ادامه داد:مجمع عمومی ترکیبی است از اعضای هیات مؤسس و شورای مرکزی قبلی و شوراهای استانی، که عمده آنها را نیروهای جوان تشکیل می‌دهند و در این انتخابات حتی اعضای شوراهای استانی که در استان‌ها فعال بودند، می‌توانستند در انتخابات کاندیدا شوند که دو نفر هم حضور داشتند. روانبخش با اشاره به کناره‌گیری پنج عضو تاثیرگذار شورا، گفت: این پنج نفر خودشان با توجه به شرایطی که داشتند تمایل نداشتند که در شورای مرکزی حاضر باشند و ترجیح دادند عرصه را به جوان‌ترها واگذار کنند که البته این کناره‌گیری دلیل بر قطع همکاری نیست. وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌ها و اهداف آتی جبهه پایداری در انتخابات گفت: جبهه پایداری همواره به وحدت می‌اندیشد که این مساله در انتخابات مجلس شورای اسلامی هم به اثبات رسید و جبهه پایداری با دیگر اصول‌گرایان ائتلافی تشکیل داد که مناسب بود و اگرچه در تهران موفق نشد اما در دیگر استان‌ها موفقیت خوبی به‌دست آمد و برای اولین بار اکثریت نمایندگان مجلس، همفکر دولت منتخب انتخاب نشد.

نیازمند رییس‌جمهور انقلابی هستیم

وی گفت: کشور در آینده نیاز به یک شخصیت انقلابی دارد که بتواند روی اصول انقلاب ایستادگی کند و در برابر استکبار کوتاه نیاید چرا که تجربه نشان داده کوتاه آمدن در برابر دشمن فرصت‌ها را از بین می‌برد، شرایط اقتصادی را بدتر می‌کند، رشد علمی کشور را کاهش می‌دهد، موقعیت منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران را تضعیف می‌کند، سیاست خارجی کشور منفعل می‌شود و پاسپورت جمهوری اسلامی را در دنیا کم اعتبار و بی اعتبار می‌کند و مردم این مساله را با گوشت و پوست و استخوان لمس کردند.

روانبخش در پایان خاطر نشان کرد: اکنون با توجه به این شرایط و همچنین با توجه به حضور نداشتن آقای احمدی‌نژاد به عنوان نامزد در انتخابات که حضور وی می‌توانست انشقاق ایجاد کند، این فرصت فراهم است که همه نیروهای انقلابی از جمله جبهه پایداری، حول یک شخصیت انقلابی با دارا بودن ویژگی‌های زیاد انقلابی، ائتلاف کنند.

سوابق 17 عضو جدید شورای مرکزی جبهه پایداری 

*حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی

حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل کنونی جبهه پایداری در سال 1336 در اصفهان به دنیا آمد. در ایام جوانی و همزمان با آغاز دوره دبیرستان برخی از درس‌های طلبگی، مثل «تبصره المتعلمین» (فقه عربی از علامه حلی)، «عوامل فی النحو»، «اشعار جرجانی»، قدری از «جامع المقدمات» چون: «شرح الامثله»، «صرف می‌ر» و «رسالهٔ توضیح‌‎المسائل» را هم نزد آیت‌الله فاضل خواند.

وی دارای 2 مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های عرفان و فلسفه غرب از کانادا و آمریکا است.

در سوابق اجرایی حجت الاسلام آقا تهرانی استاد اخلاقی دولت در دوره نهم و نمایندگی مردم تهران در مجالس هشتم و نهم دیده می‌شود.

*صادق محصولی

صادق محصولی متولد 1338 در ارومیه است. او لیسانس مهندسی عمران و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارد. وی فعالیت خود را از جهاد سازندگی آغاز کرد و در مدت فعالیت، فرماندار ارومیه، معاون استاندار آذربایجان غربی، فرمانده سپاه منطقه 5 «آذربایجان شرقی و غربی»، مسئول بازرسی سپاه پاسداران، دبیر تشکیلاتی به نام شورای مشورتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در کارنامه خود دارد.

 او در سال 1384 برای تصدی پست وزارت نفت به مجلس هفتم معرفی شد ولی درنهایت با مخالفت نمایندگان وقت مجلس قبل از رأی اعتماد، انصراف داد.

محصولی در آبان 1387 برای تصدی پست وزارت کشور به مجلس معرفی شد و در 28 آبان 1387 از مجموع 273 نماینده حاضر در جلسه، 138 نفر به انتصاب او رای موافق و 112 نفر رای مخالف و 20 نفر دیگر رای ممتنع دادند.

وی همچنین سابقه سکانداری وزارت رفاه را نیز بر عهده دارد و با 149رای موافق از مجموع 265 رای ماخوذه در روز 25 آبان 1388 با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر رفاه و تامین اجتماعی انتخاب شد و پس از ادغام وزارت رفاه و کار از دولت دهم خارج شد.

وی هم اکنون قائم مقام جبهه پایداری است.

*محمد سلیمانی

محمد سلیمانی در سال 1333 ‬در شهر خشت از توابع شهرستان کازرون استان فارس متولد شد. وی در سال 1357 لیسانس خود را در رشته مهندسی مخابرات با رتبه ممتاز از دانشگاه شیراز کسب کرد. سپس برای ادامه تحصیلات راهی اروپا شد، فوق لیسانس خود را در سال 1359 و ‬مدرک دکترای تحصیلی خود را در سال 1361 از دانشگاه «پیر و ماری کوری» پاریس، مدرسه عالی برق SUPELEC فرانسه در رشتهٔ مخابرات و با گرایش الکترونیک بسامد بالا دریافت کرد.

وی در مرداد ماه 1384 توسط محمود احمدی نژاد برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس معرفی شد و با کسب 220 رأی پس از محمد سعیدی کیا وزیر مسکن کابینه نهم بالاترین رأی را به خود اختصاص داد. سلیمانی در مجلس نهم به عنوان نماینده مردم تهران فعالیت می‏‌کرد و عضو کمیسیون صنایع و معادن بود.

وی هم اکنون استاد دانشگاه علم و صنعت و مدیرگروه مهندسی فضایی در این دانشگاه است.

*فاطمه آلیا

فاطمه آلیا در سال 1335 در تهران متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی و کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی می‌باشد. آلیا در دوران دفاع مقدس با حضور داوطلبانه در جبهه به عنوان امدادگر فعالیت کرده است.

مسئولیت‌های سیاسی و اجرایی وی نظیر 20 سال سابقه تدریس و مدیریت در آموزش و پرورش، نمایندگی مردم تهران در مجلس هفتم، هشتم و نهم و رئیس کمیته حقوق بشر مجلس در کارنامه کاری او دیده می‌شود.

آلیا هم اکنون عضو شورای مرکزی جبهه پایداری است.

*حجت السلام نصرالله پژمانفر

حجت السلام پژمانفر در سال 1343 در شهر تهران متولد شد. در مقطع متوسطه، در رشتهٔ مکانیک خودرو(اتو مکانیک) تحصیل کرد. سپس وارد حوزهٔ علمیهٔ تهران شد و پای درس شهید بهشتی، آیت الله مجتهدی تهرانی و آیت الله حق شناس حاضر شد و سپس به حوزهٔ علمیهٔ خراسان مهاجرت کرد.

پس از چند سال ادامه تحصیل در مشهد، همکاری خود را با جامعه المصطفی العالمیه شعبهٔ مشهد آغاز کرد. در همین دوران نیز مدیریت مدرسهٔ علمیه‌ شهید محراب آیت الله صدوقی را در شهر مشهد بر عهده داشت.

وی در سال 1388 به عنوان معاون آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزهٔ علمیهٔ خراسان، فعالیت خود را آغاز کرد و دو سال بعد در انتخابات نهمین دورهٔ مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ مشهد و کلات نامزد شده و به مجلس راه یافتند.

معاون آموزش و پژوهش حوزهٔ علمیهٔ خراسان ،معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی العالمیه مشهد، نمایندهٔ حوزهٔ علمیهٔ خراسان در بنیاد ملی نخبگان، عضو شورای آموزش و پرورش استانداری خراسان رضوی، عضو هیئت منصفهٔ مطبوعات مشهد، عضو ستاد پیگیری مطالبه‌های رهبری در موضوع تحوّل حوزه، عضو نهاد مقام معظّم رهبری در دانشگاه‌ها، مدیر مدرسهٔ علمیهٔ شهید آیت‌الله صدوقی مشهد، مشاور عالی مجتمع آموزش عالی وزارت نیرو و آبفای خراسان، نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخاباتی مشهد و کلات، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و در حال حاضر نیز رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم است.

*حجت‌الاسلام محمدناصر سقای‌بی‌ریا

وی متولد سال 1337 بوده و دارای مدارک تحصیلی دکترای رهبری تربیتی و مطالعات فرهنگی از دانشگاه هوستون در ایالت تگزاس و کارشناسی ارشد از دانشگاه مک‌گیل در مونترال کانادا است.

وی در سوابق کاری خود تصدی سمت‌هایی همچون، مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت در دولت نهم و دهم، ریاست دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، سرپرست مرکز تعلیمات اسلامی و امام‌جمعه در ایالت تگزاس و نماینده تام الاختیار رهبری در امریکا را برعهده دارد.

سقای‌بی‌ریا از نزدیکان و شاگردان آیت الله بهجت و آیت الله مصباح یزدی بوده و در زمینه علمی و پژوهشی دارای درجه شاخصی است.

وی هم اکنون سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی است.

*حجت الاسلام قاسم روانبخش

 قاسم روانبخش دارای مدرک دکتری فلسفه است که هم اکنون دبیر سیاسی هفته نامه پرتوسخن و عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پزوهشی امام خمینی است. روانبخش از شاگردان آیت الله مصباح یزدی است. حجت الاسلام روانبخش هم اکنون عضویت در شورای مرکزی جبهه پایداری را برعهده دارد.

*امیر حسین قاضی زاده

امیرحسین قاضی زاده متولد 1350 در شهر مقدس مشهد است. تخصص بیماری‌های گوش، حلق و بینی و جراح سروگردن، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه آموزشی بیماری‌های گوش و حلق و بینی از سوابق قاضی‌زاده است.

نماینده مردم مشهد مقدس و کلات در هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضویت در هیئت رئیسه مجلس دهم از جمله سوابق سیاسی وی محسوب می‌شود.

*میثم نیلی

میثم نیلی در دوره قبل نیز عضو شورای مرکزی جبهه‌ پایدرای بود. وی از فعالان سابق دانشجویی و از اعضای سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است. وی هم اکنون مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی و صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه اطلاع رسانی رجا نیوز است.

*میرهاشم موسوی

میرهاشم موسوی هم اکنون رئیس مرکز آموزش و پژوهش و سرپرست مرکز برنامه ریزی کمیته امداد امام خمینی (ره) است.

* علی خضریان

علی خضریان از  فعالان سابق دانشجویی و عضو سابق شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل است.

*علیرضا عسگریان

علیرضا عسگریان هم اکنون معاون اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی (ره) و عضو جدید شورای مرکزی جبهه پایداری است.

*غلامحسین رضوانی

غلامحسین رضوانی در دولت نهم ودهم قائم‌مقام معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبری رئیس‌جمهور بوده است.

*علی نادری

علی نادری دیگر عضو جوان شورای مرکزی جبهه پایداری است. وی از فعالان رسانه‌ای است که هم اکنون سردبیری پایگاه اطلاع رسانی رجانیوز را عهده‌دار است.

*زهره سادات لاجوردی

زهره سادات لاجوردی فرزند شهید سید اسدالله لاجوردی در 1343 متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از دانشگاه اصول الدین تهران است که مدرک سطح دو حوزوی از جامعه الزهرا(س) قم را نیز دارد.

در کارنامه فعالیت وی مدیریت فرهنگی سیاسی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مدیر آموزش مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، رییس هیئت مدیره انجمن حمایت از خانواده های قربانیان تروریسم و تدریس دانشگاه به چشم می‌خورد.

*مجید متقی فر

در کارنامه وی دبیرجبهه پایداری انقلاب اسلامی استان تهران به چشم می‌خورد.

* مجید دوستعلی

مجید دوستعلی از سال 86 تا سال 89 دبیری هیئت دولت را بر عهده داشته است  و در سال 89 طی حکمی از سوی حسن شیخ الاسلام وزیر وقت وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی قائم‌مقام ‌وزیر ‌شد.