حمله گاردین به حجاب به بهانه اعتراض به گشت نامحسوس!
با فرارسیدن فصل گرما، عملیات مشترک رسانههای بیگانه برای حمله به اصل "حجاب" با بهانه هایی چون حجاب اجباری ، گشت ارشاد و هم اینک گشت نامحسوس امنیت اخلاقی در دستور کار این رسانه ها قرار میگیرد.
با فرارسیدن فصل گرما، عملیات مشترک رسانههای بیگانه برای حمله به اصل "حجاب" با بهانه هایی چون حجاب اجباری ، گشت ارشاد و هم اینک گشت نامحسوس امنیت اخلاقی در دستور کار این رسانه ها قرار میگیرد.
همزمان با جنجالهای رسانهای و اظهارات موافقان و مخالفان پیرامون طرح "گشت نامحسوس امنیت اخلاقی" در ایران، پس از هجمههای گسترده رسانههای بیگانه به این طرح، اینبار "گاردین" (Guardian) نه به طرح جدید ناجا، بلکه حمله خود را به اصل موضوع حجاب قرار داده است.
یک نویسنده در مقالهای با عنوان «چرا بسیاری که از ایران آمدهاند از حجاب نفرت دارند؟» در صفحه تهران وبسایت گاردین، ضمن حمله به اصل حجاب و فرهنگ عفاف در زنان ایران، به بهانه طرح گشت نامحسوس امنیت اخلاقی، به بیان خاطراتی پرداخته که با واقعیت ها در ایران فاصله بسیاری دارد.
گفتنی است، بر اساس ادعای گاردین، که در تیتر مقاله ذکر شده است، مخالفان حجاب در ایران بخشی از ایرانیانی هستند که از کشور مهاجرت کردهاند. این در حالی است که پوشش بخش قابل توجهی از ایرانیان مقیم خارج از کشور بر اساس فرهگ بومی و مذهبی میباشد.
نویسنده ایرانی گاردین که خود از مهاجرین ایرانی است که موافق حجاب و عفت خانواده خود نبوده است، اتفاقی را که در اوائل دهه هشتاد برای پدرش که روزی که خواهرش را از کلاس به خانه می برده را نقل کرده و مینویسد: «ماموران خودرو را متوقف کردند. یک مامور زن از آنها پرسید چه نسبتی باهم دارند؟ پدرم گفت: "دختر من است"، و خواهرم گفت: "پدر من است." ماموران خواهان مدارکی شدند که این ادعا را ثابت کند!
وی با اشاره به اینکه این داستان، که بیشتر شبیه خیال پردازیهای مغرضانه است، میگوید: «این ماجرا در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی روی داد، وقتی بسیاری از جوانان احساس میکردند میتوانند مقررات اخلاقی را نادیده بگیرند و حتی اعتراض کنند.»
نویسنده گاردین در ادامه دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد را اینگونه توصیف میکند: «آن دوران تغییرات به سوی محافظه کاری محسوس بود. شمار ماموران چند برابر شد، به همه گیر میدادند.»
گاردین با اشاره به سخنان هفته پیش حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، که از استقرار ضابطین نامحسوس امنیت اخلاقی انتقاد کرده است، به نقل از وی مینویسد: «نخستین وظیفه کسانی که قانون را اجرا میکنند این است که به کرامت و انسانیت مردم احترام بگذارند.»
این مقاله در پایان انتظار برای طلوع روز مبارک احترام به کرامت و انسانیت ایرانیان را موضوعی برای حمله به حجاب و عفاف قرار میدهد که در سنت و آئین مذهبی ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و هست.
این در حالی است که بر اساس قانون اساسی، حفظ حجاب اسلامی در انظار عمومی لازم می باشد و تخطی از این قانون جرم به حساب میآید.
با این حال فرصت برای آن دسته از افرادی که این فریضه قانونی و دینی را نادیده می گیرند، بسیار است و همین موضوع باعث نگرانی آن بخش از جامعه شده که دغدغه حفظ قانون و احکام دینی را دارند.
بدیهی است که تشریع حجاب در جامعه برای پیشگیری از تحریک جنسی و بروز آسیب های اجتماعی است که با بهره گیری از پوشش مناسب و خودداری از رفتارهای تحریکآمیز در مقابل دیگران، محقق میشود.
در این میان، حکومت اسلامی، در راستای عمل به وظیفه ی خود در ایجاد محیط سالم برای رشد مادی و معنوی جامعه، وظیفه دارد تا به این مقوله نگاهی بنیادین داشته و از شیوه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و در صورت لزوم برخوردهای امنیتی و قضایی، از ترویج عمل خلاف و گناه آشکار جلوگیری کند.
گفتنی است که همه ساله با فرارسیدن فصل گرما در ایران، عملیات مشترک رسانههای بیگانه برای حمله به اصل "حجاب" با بهانه هایی چون "حجاب اجباری" ، "گشت ارشاد" و هم اینک "گشت نامحسوس امنیت اخلاقی" در دستور کار این رسانه ها قرار میگیرد.
ارسال نظر