مستقر در  ستاد انتخابات کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز پس از دستور آغاز اخذ رای دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 21 استان کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما امروز مرحله دوم انتخابات مجلس را آغاز می‌کنیم و امیدوارم خداوند متعال ما را در انجام این کار ما را در پناه لطف خود رهنمود کند تا بتوانیم انتخاباتی سالم، با شکوه و در فضایی امن برگزار کنیم.

وی افزود: از مردم عزیز ایران که در مرحله اول باشکوه و مصمم پای صندوق‌های رای حاضر شدند و در فضای قانونی و ارام مرحله اول را پشت سر گذاشتیم و خوشبختانه تمامی شعبه‌ها مورد تایید قرار گرفت و بدین وسیله توانستیم در مرحله اجرا و نظارت بلوغ سیاسی مردم را در عرصه جابجایی قدرت در نظام مردم‌سالاری دینی اثبات کنیم.

وزیر کشور با اشاره به آغاز رای‌گیری دور دوم  انتخابات تصریح کرد: انتخابات دور دوم مجلس در 55 حوزه انتخابیه و در 121 شهر برای مشخص شدن 68 کرسی مجلس برگزار می‌شود.

رحمانی فضلی تاکید کرد: اخذ رای از ساعت 8 صبح امروز در تمامی شعب آغاز و تا ساعت 18 ادامه خواهد داشت البته ما یک ساعت هم به این زمان اضافه کردیم لذا  اگر باز هم در برخی از استان‌ها و شعب لازم باشد مدت‌زمان اخذ رای را تمدید خواهیم کرد که این موضوع از طریق وزارت کشور و شورای نگهبان انجام و به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی از مردم خواست تا در ساعات اولیه برای اخذ رای در شعب حضور پیدا کنند اظهار داشت: ما بر اساس استقبال باشکوهی که مردم در مرحله نخست داشتند یک ساعت به زمان مورد نظر اضافه کردیم و امیدواریم همچنان در این مرحله هم مردم حضوری باشکوه و حداکثری داشته باشند.

رحمانی فضلی همچنین اظهار داشت:‌ ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا نتایج را تا ساعت 8 صبح روز شنبه اعلام کنیم.

وزیر کشور در ادامه این نشست در پاسخ به این سوال که برخی عنوان کردند که مسئولان دولتی در جریان انتخابات و قبل از آن دخالت‌هایی داشتند گفت: در مسیر برگزاری انتخابات در مرحله نخست و حتی بعد از شمارش از سوی تعدادی از کاندیداها تخلفاتی گزارش شد هیات‌های اجرایی نظارت به تمامی این مسائل رسیدگی کردند.

وی افزود: حتی بعد از ابلاغ صحت انتخابات اگر دوستان مواردی دارند که می‌تواند این موارد در چگونگی روند انتخابات تاثیرگذار باشد ما و شورای نگهبان مطمئنا بررسی می‌کنیم و حتی اگر در تایید نمایندگان تاثیرگذار باشد در مرحله اعتبارنامه گزارش آن را به مجلس می‌فرستیم تا بررسی شود.

وزیر کشور تاکید کرد: تا الان مدارکی دال بر اینکه دستگاه‌های اجرایی اعم از دولتی و ... نسبت به تخلفات در انتخابات به دست وزارت کشور نرسیده و اگر مدارکی وجود داشته باشد آن را بررسی می‌کنیم.

رحمانی فضلی همچنین درباره رد صلاحیت یکی از منتخبان مجلس دهم بعد از اعلام نتایج انتخابات نیز گفت: ما درباره این مساله با شورای نگهبان اختلاف نظر حقوقی داریم که آن را طی نامه‌ای با مستندات حقوقی به شورای نگهبان و سران قوا  ارسال کردیم و اعلام کردیم که نمی‌شود در مرحله‌ای که شمارش تمام شده یک نفر را رد کرد و بقیه به مجلس راه یابند.

وی افزود: البته شورای نگهبان معتقد است با استفاده از ظرفیت نظارت استصوابی این کار را انجام داده است.

وزیر کشور تصریح کرد: امیدوارم انشاءالله امکان بازنگری در این مساله از سوی شورای نگهبان با توجه به مستندات قانونی فراهم شود.

وی در ادامه نشست درباره بکارگیری 7 هزار نیروی نامحسوس برای اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران گفت: این مساله به آن شکلی که مطرح شده نیست و اساساً طرح این موضوع باید در مراتب بالاتر مثل شورای امنیت و شورای اجتماعی کشور مطرح و بررسی شود.

رحمانی فضلی تاکید کرد: این که گفته شده نیروهایی خارج ناجا برای اجرای این طرح به کار گرفته درست نیست لذا اینها همه از نیروهای ناجا هستند که در شیفت‌های استراحت همکاری دارند و از آنها خواسته شده در مسائل ناهنجاری‌های اجتماعی مانند مقابله با شرارت‌ها و سرقت و در موارد محدودی مقابله با مساله بدحجابی کمک کنند و گزارش ارائه کنند که این به معنای اقدام مستقیم آنها نیست.

وی تاکید کرد: بنده اطمینان می‌دهم این نیروها برای دخالت کردن مستقیم در زندگی خصوصی مردم نبوده و نیست لذا معتقدیم امنیت در ایران پایه مردمی دارد.