به گزارش پارس به نقل از تسنیمابوالفضل قناعتی درباره انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران اظهار داشت: هر دو رئیس و اعضای هیئت رئیسه شورای شهر تهران طی این دو سال فعالیت‌های نزدیک به هم داشتند ولی محوریت کارشان با توجه به رویکردی که داشتند با یکدیگر تفاوت داشت.

وی  افزود: هر دوی آنها مترصد این بودند که وظیفه نظارتی، تقنینی  و هدایت امور اجرایی را با توجه به قانونی که بردوش اعضای شورا گذاشته شده پیگیری کنند اما شکل حرکت و مسیر حرکت آنها با هم فرق داشت. 

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران تصریح کرد: هر دو هیئت رئیسه به دنبال این بودند که مطالبات مردم را در مدیریت شهری پیگیری کنند و در بررسی طرح‌ها و لوایح فعال بودند اما یکی از ویژگی‌هایی که چمران نسبت به مسجدجامعی داراست مربوط به مدیریت شورا و توجه زیاد به زیرمجموعه سیستم اداری شوراست. 

قناعتی خاطرنشان کرد: چمران با انجام برخی اقدامات در کاهش هزینه‌های شورا اثرگذار بود و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی می‌توان گفت شورا این امر را با رویکرد چمران از خودش آغاز کرد. 

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: در سال نخست شورای دوره چهارم وقت زیادی صرف برنامه پنج ساله دوم بودجه متمم سال 93 صرف شد. در سال دوم نیز با ریاست چمران لوایح و طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت به گونه‌ای که می‌توان گفت دیگر لایحه یا طرح روی زمین مانده‌ای نداریم. بنابر این عملکرد هر دوی آنها مکمل یکدیگر است.

وی افزود: جریان‌های فکری موجود در شورای شهر به تفکر و ایدئولوژی‌های خود پایبند هستند و با توجه به عملکرد مشابه این دو هیئت رئیسه می‌توان گفت انتخابات تحت‌الشعاع این موضوعات قرار نمی‌گیرد. من فکر می‌کنم آقای چمران با توجه به تجربه و کسوتی که در این کار دارند بهترین گزینه برای ریاست شورا است. درباره سایر اعضای هیئت رئیسه هنوز به تصمیم نرسیده‌ایم اما خودم برای منشی هیئت رئیسه کاندیدا خواهم شد البته اگر ببینم در جریان اصولگرایی با جابه‌جایی بنده تغییری حاصل می‌شود یا به مردم خدمت بیشتری می‌شود حتما عقب‌نشینی می‌کنم. 

قناعتی گفت: صلاح نمی‌بینیم تغییری در ترکیب هیئت رئیسه انجام شود زیرا با رفتن من یا خانم راستگو و یا فرد دیگر از هیئت رئیسه تغییری در مسیر راه اتفاق نمی‌افتد.