به گزارش پارس به نقل از فارس، یک منبع آگاه در شرکت ملی نفت با اشاره به اینکه اخیرا یک تیم کارشناسی از شرکت ملی نفتکش به انگلستان رفتند تا در مورد تحریم جدید شرکت ملی نفتکش مذاکره کنند، گفت: این مذاکره بیشتر به لحاظ حقوقی بود تا بتوانیم از طریق حقوقی و قبل از اجرای تحریم جدید شرکت ملی نفتکش را از فهرست تحریم خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه همانطور که قبلا اعلام شده بود کشورهای غربی دلیل قانع کننده‌ای به لحاظ تحریم شرکت ملی نفتکش نداشتند، تصریح کرد: اعمال این تحریم کاملا سیاسی است که خلاف رایزنی های سیاسی ایران با کشورهای غربی است.

این منبع آگاه خاطرنشان کرد: در چند ماه قبل نیز که با رایزنی های حقوقی شرکت ملی نفتکش از تحریم خارج شده بود عملا شرایط برای شرکت ملی نفتکش تغییر نکرده بود زیرا هنوز تحریم های عمومی اتحادیه اروپا پابرجا است و عملا شرکت ملی نفتکش کار چندان خاصی نمی توانست انجام دهد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا با این شرایط به دنبال خروج مجدد شرکت ملی نفتکش از تحریم ها هستید،گفت: نبود شرکت ملی نفتکش در فهرست تحریم ها بیشتر از نظر سیاسی برایمان اهمیت دارد ولی در شرایطی که تحریم های عمومی برقوت خود باقی هستند نمی توان انتظار داشت شرکت ملی نفتکش با نبود این تحریم ها بتواند مانند گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.

به گزارش خبرنگار فارس خبرگزاری رویترز در روزهای اخیر به نقل از یک دیپلمات اروپایی گزارش داد، دولت‌های اتحادیه اروپا امروز پنج شنبه در بروکسل با تحریم‌ دوباره شرکت ملی نفت‌کش ایران موافقت کردند.

دیپلمات‌های اتحادیه اروپا پیش از این گفته بودند انتظار می‌رود دولت‌های این اتحادیه در روز پنجشنبه با بازگشت تحریم‌ها علیه شرکت ملی نفت‌کش ایران موافقت کنند.

دادگاه عمومی اتحادیه اروپا، دومین دادگاه این اتحادیه چند ماه پیش حکم داده بود دلیلی برای قرار دادن این شرکت در فهرست تحریمی آن اتحادیه وجود ندارد.

خبرگزاری رویترز به رغم این لحظاتی پیش گزارش داد اتحادیه اروپا قصد دارد روش‌های قانونی برای نگه داشتن این شرکت در فهرست تحریم‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

این خبرگزاری انگلیسی چند روز پیش گزارش داده بود دادگاه انگلیس دادخواست قانونی شرکت ملی نفت‌کش ایران برای جلوگیری از وضع تحریم‌ها علیه این شرکت را رد کرده است.