عارف: روحانی 8 سال رئیسجمهور خواهد بود
محمدرضا عارف در جمع نخبگان ترکمن صحرا و فرهنگیان شهر گنبد، با بیان اینکه روحیه صمیمی و اخلاقی مردم استان گلستان بهترین جاذبه را برای سفرهایش به این ستان فراهم میکند، گفت: در هر سفر که به استان گلستان میآیم سعی میکنم اگر توفیق داشتم به ترکمن صحرا هم سری میزنم چون علاقه خاصی به ترکمنها دارم. تعداد زیادی دانشجوی ترکمن در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری داشتم و شیفته اخلاق و روحیه آنها شدهام.
به گزارش پارس به نقل از ایلنا ، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رمز پیروزی انقلاب کلمه وحدت و وحدت کلمه بود، گفت: انقلاب ما انقلابی فرهنگی بود ولی در کنار آن مشکلات مردم فراموش نشد. تلاش شده است تا انقلاب مسیر تعالی و پیشرفت را طی کند. باید همیشه یادآوری کرد که رمز انقلاب چیست؟ همبستگی ملی را رمز استمرار انقلاب میدانم و این همبستگی پاسخگوی همه محدودیتها و مشکلات است.
معاون اول دولت اصلاحات در مورد نگاه نظام به اقوام گفت: نگاهی که در ذات انقلاب وجود دارد این است که وجود اقوام فرصت و امتیاز است. همه اقوام در ابتدا به ایرانی بودن خود افتخار میکنند و بعد از آن همه مسلمان هستند. جهت گیری انقلاب اقلیتهای دینی را فراموش نکرده است و جز معدود نظامهایی هستیم که اقلیتها در آن سهم دارند و این بیانگر نگاه ارزشی انقلاب به انسان و شهروند ایرانی است.
عارف در ادامه گفت: در رابطه با قومیت در قانون اساسی نگاه قوم گرایی وجود ندارد و همه ایرانی هستند. بنابراین به جای سهم خواهی، شایسته سالاری در ملاک قرار گرفته است. به دلایلی نتوانستهایم سهم بالا و ارزشمندی را در توسعه به اقوام دهیم. مشکلات زیادی در کشور وجود داشت و هنوز اثر جنگ در کشور وجود دارد با این حال نگاه نظام این بوده است که استانهای مرزی و غیربرخوردار در اولویت قرار بگیرند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به پتانسیلهای بالای ترکمن صحرا نظیر منابع طبیعی، آب و هوا، کیفیت کالاهای کشاورزی و انگیزه مردم، گفت: دوستان ما در یزد میگویند قبل از انقلاب ۵ هزار تن پنبه گنبد کاووس مستقیم به یزد ارسال میشد و الان این رقم به ۱ هزار تن رسیده است. استان گلستان هم میتواند باعث رشد و توسعه خود شود و هم پاسخگوی نیاز استانهای دیگر باشد. وظیفه دولتمردان حمایت از طرحها و برنامههایی است که توسط نخبگان منطقه برای بهره برداری بهتر از امکانات تهیه میشود.
عارف با اشاره به فصل سوم قانون اساسی گفت: من ادعا میکنم فصل سوم قانون اساسی از مترقیترین اصول قانون است. حقوق تمام افراد زن و مرد و همه اقوام به طور دقیق در این اصول مطرح شده است. نمیگویم این اصول به طور کامل اجرا شده است ولی باید در دستور کار دولتمردان قرار گیرد. اصول فصل سوم قانون اساسی برای ارتقای امنیت ملی و همدلی در کشور باید در دستور کار قرار گیرد.
معاون اول دولت اصلاحات با بیان اینکه برای انتخابات مجلس آینده برنامه جدی داریم، گفت: فکر میکنم بخش بزرگی از عملی شدن فصل سوم قانون اساسی در گرو مجلس است. هنوز نمیخواهیم فضای کشور را برای انتخابات سیاسی کنیم و زمان فعالیت سیاسی فرا میرسد در حال حاضر فعالیت درون تشکیلاتی داریم.»
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: «ما برنامههایی را به مردم اعلام خواهیم کرد و اگر به ما رای دهند آن برنامهها را اجرا میکنیم. انتظار ما از استان گلستان که پایگاه اصلاح طلبی است این است که انسجام خود را حفظ کند. برای ما پیروزی فرد اصلاح طلب مطرح نیست و ما به دنبال پیروزی تفکر اصلاح طلبی هستیم.
عارف باتاکید بر حمایت از دولت گفت: دولت تدبیر و امید برای اجرا کردن برنامههایش با چالش جدی رو به رو است. بعضی از سوالها و نطقهایی که در مجلس مطرح میشود هیچ کمکی به جلو رفتن و امور و بهبود فضا در کشور نمیکند. باید مجلسی مقتدر، کارشناس، پرسشگر و همراه با دولت بر سر کار بیاید. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر مجددا با دکتر روحانی رقابت کنید انصراف خواهید داد؟ گفت: با روندی مثبتی که از دولت شاهد هستیم ان شاالله آقای روحانی رئیس جمهور هشت ساله خواهد بود و از درون جبهه اصلاحات برای آقای روحانی رقیبتراشی نخواهد شد.
عارف با اشاره به انتخابات مجلس ۹۴به عنوان یک موضوع مهم پیش روی اصلاح طلبان، گفت: حضور و حماسهای که مردم در خرداد ۹۲ خلق کردند، روندی جدید را همسو با ارزشهای انقلاب در کشور شروع کرد. انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ۹۲ مرحله اول این روند بود و مرحله بعد انتخابات مجلس اسفند ۹۴ است. راهی جز ادامه مسیر و پیروزی در سال ۹۴ نداریم. این پیروزی با اتکا به پشتوانه مردمی که تفکرات اصلاح طلبانه دارند محقق میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به رای ۷۰ درصدی مردم به اصلاحات در انتخابات ۹۲ گفت: در تحلیل منطقی از انتخابات گذشته میتوان گفت که ۷۰ درصد رای مردم ما به تفکر و جریان اصلاحات است. اگر خود را عقب بکشیم و یا حضور غیر فعال داشته باشیم، رقیب پیروز میشود. اگر در مواقعی خود را با تحلیل غلط عقب کشیدیم، شکست خوردیم. میگویم تحلیل غلط چون نظام متعلق به ماست و ما در قبال این نظام مسئولیت داریم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مردم در زمان جنگ عزیزترین سرمایه معنوی خود یعنی جوانان خود را و هم چنین سرمایه مالی خود را فدای نظام کردند، گفت: اداره جنگ برعهده مردم بود، مادران جوانان خود را به جبهه میفرستادند و خودشان در پشت جبهه فعالیت میکردند.
عارف ادامه داد: این نگاه مردم به نظام مسئولیت ما را خیلی سنگین میکند و دین ما را بالا میبرد. پس نمیتوانیم کنار بکشیم چون مدیون انقلاب و مردم هستیم. باید حضور داشته باشیم و برای تاثیر گذاری باید با قدرت حاضر شویم و خدا نکند که درگیر امیال شخصی و منیتها شویم. این نگاه، نگاه اصلاح طلبی است که به آن احتیاج داریم. وفاداری به همه ارزشها و آرمانهای انقلاب و آن چیزی که مردم جان خود را فدای آن کردند.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه باید ساز و کار حضور را فراهم کرد و با همبستگی پیش رفت، گفت: به تفکرها و تشکلهای محتلف درون جناح اصلاحات اصالت میدهیم و باید جایگاه حقوقی آنها را به رسمیت بشناسیم در مسیری که پیش رفتیم رقبا میخواهند بگویند این پیروزی حق شما نبود و مدیریت ضعیف ما و مدیریت خوب شما باعث این پیروزی شد. ما میخواهیم نشان دهیم که پایگاه مردمی اصلاحات بیشتر از ان چیزی است که در خرداد ۹۲ مشاهده شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نباید فضای قبل از سال ۹۲ بر ما حاکم شود، گفت: هیچ نگرانی نداریم که در انتخابات پیش رو بعد از تائید صلاحیتها بتوانیم تعداد نامزدها را در هر شهرستان به یک نفر برسانیم. این مهمترین مسئله امروز ماست. تلاشهایی را برای تعیین راهبردهای اجماع و راهبرهایی نظیر تدوین برنامهها و ویژگی کاندیداها داشتهایم.
معاون اول دولت اصلاحات در ادامه گفت: کار اصلی انتخابات مجلس از حوزهها شروع میشود و نمیشود یک نسخه برای تمام حوزههای انتخابی پیچید. حتی در یک استان نمیشود برای همه حوزهها یک نسخه پیچید. شرایط خاص شهرستانها، ویژگیهای جغرافیایی، تعصبها و مشکلات آنها ایجاب میکند که برای هر حوزه برنامه خاص در نظر بگیریم. این برنامه باید به کمک بزرگان و نخبگان حوزهها تدوین شود.
عارف در پایان با بیان اینکه روند فعلی روند قابل قبولی است و برای بدست آوردن اکثریت مجلس باید اصلاح طلبان تلاش مضاعفی کنند، گفت: استان گلستان الگوی کوچکی از ایران است. انشالله نمود این تفاهم و مزیت اقوام در انتخابات مجلس پیش رو دیده شود و الگویی برای سایر استانها شود.
اقای عارف رای اصلاحات در سال92 8در صد بود نه 70درصد براحتی دروغ میگوئید رای اقای روحانی از 50درصد کمی بالاتر بود 8درصد اصلاحات 11درصد طرفداران هاشمی بود6در صد متفرقه و25درصد هم رای دادند کالا ارزان شود که نشد پس بنابراین 25در صد دوباره مخالف شدند در سال 96 رای اقای روحانی باحمایت اصلاحات وهاشمی نهایت 20در صد خواهد شد یعنی رای نمی اورد