فتنهگران ورشکسته و راهپیمایی 22بهمن
کیهان نوشت: دستاندرکاران فتنه 88 در مجمع روحانیون و برخی گروههای همسو از حضور در راهپیمایی 22بهمن صرفنظر کردند.
این طیف امسال نیز مانند سال گذشته دعوت به حضور در راهپیمایی 22بهمن کرده و در عین حال همانند پارسال از حضور در میان مردم انقلابی امتناع کردند. برخی سران مجمع روحانیون نظیر خاتمی و موسویخوئینیها نقش عمدهای در تحمیق و تحریک موسوی و کروبی به ایجاد آشوب خیابانی داشتند هر چند که میدانستند ادعای دروغین تقلب سناریویی آمریکایی- انگلیسی- صهیونیستی برای ایجاد آشوب و بیثباتی در ایران است.
حضور برخی دستاندرکاران فتنه در جمع مردم در سالهای پس از فتنه 88 با اعتراض و انزجار گسترده مردم انقلابی همراه شده بود.
بنابر برخی اخبار موثق رفتار خیانتآمیز فتنهگران با نارضایتی برخی از اعضای مجمع روحانیون مواجه شده که معتقدند طیف یاد شده با آبرو و حیثیت مجمع بازی کردند. پیش از این اخباری منتشر شد که اعضای ناراضی مجمع درصدد نگارش نامهای برای جدا کردن حساب خود از فتنهگران و اعلام وفاداری به نظام هستند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان که سالهای طولانی عضو مجمع بوده اما از آن کنارهگیری کرد، در گفتوگو با برنامه شناسنامه تصریح کرده بود: اصل فلسفه وجودی مجمع روحانیون مبارز روی این حساب بود که گروهی شکل بگیرد که جدیتر از دیگران پیگیر نظرات امام باشد، اما بعد از رحلت امام و به صورت تدریجی احساس ما این بود آنطور که باید و شاید مسائل پیش نرفت. در روزهای بعد از رحلت حضرت امام مجموعه اعضا به عنوان بیعت با مقام معظم رهبری خدمت ایشان رسیدیم، اما در ادامه حرکت، روند به گونه دیگری رقم خورد.
وی با بیان اینکه برخی اعضای مجمع نقش مخربی در فتنه 88 داشتند، خاطرنشان میکند: مجمع روحانیون مبارز یک مجموعه یک دست نبود و نیست. شاید الان هم آدمهای مجمع بین صفر تا صد متغیر باشند. من میدانم که الان در مجمع آدمهایی هستند که به نظام و انقلاب و راه امام و خط ولایت ملتزم هستند تا آدمهایی که در متن فتنه 88 کاملا پردهبرداری شدند و نقش مخربی ایفا کردند. مواضع و جنبههای اثباتی قضیه دست همان مجموعهای است که در فتنه 88 شاهد همسویی آنها با جریانهای ضدانقلاب و ضداسلام بودیم.
رحیمیان گفت: ما فکر میکنیم بعضیها از ابتدا نسبت به اساس تفکر حضرت امام و اسلام نابی که امام تبیین کردند اعتقاد راسخی نداشتند. بعضیها هم این اعتقاد را داشتند اما به مرور زمان و به دلایل مختلف جدا شدند. همنشینی با عناصری مثل نهضت آزادی، ملی- مذهبیها و... باعث شد بعضیها مرز خود را با جریانهای معاند جدا کنند و در نشریات خود از چهرههای پلیدی که بدترین توهینها را به امام، اسلام، انقلاب، عقاید شیعه و ... کردند استفاده کرده و میکنند. اینها را چطور میتوان تحلیل کرد؟ من متحیر هستم که چطور همان کسی که یک روز رنجنامه مرحوم حاجاحمدآقا را در تیراژی وسیع چاپ میکند، بعد از مدتی به مدافع سرسخت آقای منتظری تبدیل میشود؟
پیش از این محمدعلی ابطحی گفته بود: برخی اعضای مجمع روحانیون به خاطر منافع خود دور موسوی را گرفتند. موسوی از سر نادانی و خاتمی از سرخیانت وارد این ماجرا شدند.
او در ویدئوی منتشره خاطرنشان میکند: موسوی نمیدانست در مملکت چه خبر است در حالی که خاتمی به عکس، اقتدار نظام و امام را میدانست ولی در عین حالا برای گرفتن انتقام شکست خویش، موسوی را وادار به کوبیدن بر این طبل کرد.
ارسال نظر