باهنر: هیچ مجلسی پول ناپاک دریافت نکرده است
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: هیچ مجلسی در طول ۳۵ سال پول ناپاکی دریافت نکرده است.
به گزارش پارس ، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نشست خبری که عصر امروز در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گفت: امروز بعد از 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی میبینیم که یک رایحه نظام مردمسالار دینی در کشورهای منطقه غوغایی به پا کرده که ظرف یکی دو سال چند نفر از مزدوران و سردمداران وابستگان به استکبار را از طریق قدرت به پایین کشید.
وی ادامه داد: داستان بیداری اسلامی هماکنون به مشکلاتی برخورد کرده که بسیاری از این مشکلات قابل پیشبینی بود و مقام معظم رهبری در سالهای شروع بیداری اسلامی و در کنفرانسی که در تهران برگزار شد بهصورت مبسوط فرصتها و تهدیدات بیداری اسلامی را برشمردند و بسیاری از پیشبینیهایی که مقام معظم رهبری درباره بیداری اسلامی مطرح کردند، واقعیت پیدا کرده است.
نایبرئیس دوم مجلس افزود: امیدواریم انقلابیون کشورهای منطقه علیرغم همه گرفتاریها بتوانند راه خود را ادامه دهند و بتوانند به نتیجه غایی و استقرار نظام مردمسالار واقعی در کشورشان برسند.
باهنر در پاسخ به گفته خبرنگاری مبنی بر "آقای رحیمی اعلام کرده به نمایندگان مجلس پولی پرداخت کرده و گفته که شما نیز یکی از این افراد هستید." گفت: اینکه برای آقای رحیمی معاون اول دولت دهم حکم صادر شده و وی محکوم شده و باید دوران محکومیت خود را طی کند ما نه دخالتی داریم و نه درمورد آن حرفی میزنیم. شنیده شده آقای رحیمی با استفاده از ماده 18 اختیارات قوه قضائیه درخواست اعاده دادرسی داده و این موضوعات به مسائل قضایی بازمیگردد.
وی تأکید کرد: قوه قضائیه در قانون اساسی و در عمل یک قوه مستقل است و انشاءالله رسیدگی به این پرونده ادامه داشته باشد و عادلانه رسیدگی خواهد کرد و حکم عادلانهای را صادر میکند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اظهارات رحیمی مبنی بر اینکه پولی را برای انتخابات مجلس خرج کرده است، گفت: این موضوعات نیز محتوای داخل پرونده است و بنده از مسائل آن خبر ندارم و اگر هم اطلاع داشته باشم قاعدتاً از نظر قوانین موضوعه کشور زمانی لازم است تا دادگاهی که قاضی تشخیص داده غیرعلنی باشد و خودشان افشا کنند و به اطلاع عموم برسانند.
باهنر درباره موضوع انتخابات گفت: در کشور احزابی وجود دارند که فعال هستند و از ابتدای انقلاب اسلامی نیز این احزاب اسامی متفاوتی را برای خود انتخاب کردند. از صدر انقلاب و بعد از جریان لیبرالها و بنیصدر و منافقین تا سال 60 که خسارتهای عظیم را به نظام وارد کردند، اختلافات درون خانواده انقلاب و خط امام از بحثهای اقتصادی آغاز شد و از همان زمان نیز گروهها به چپ و راست مشهور شدند.
وی ادامه داد: چپ و راستی که آن زمان مطرح میشد بیشتر چپ و راست اقتصادی بود، یعنی راستها معتقد بودند که کار اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد، اما چپها معتقد بودند کار باید در دست دولت باشد، البته من قصد ارزشگذاری را ندارم.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: به هر حال چپ و راست از این داستان آغاز شد و بعد به اصولگرایی و اصلاحطلبی تقسیم شدند و زمانی نیز اسم رادیکال و معتدل مطرح شد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: احزابی که در این جریانها فعالیت میکنند طلوع و غروب کردند و برخی احزاب دولتساخته بودند. به طور مثال دولت سازندگی حزب کارگزاران را تأسیس کرد و این حزب با آمدن آقای هاشمی شکل گرفت و کم کم بیرنگ و کمرنگ شد. یا حزب مشارکت که با روی کار آمدن آقای خاتمی شکل گرفت و با رفتن وی از بین رفت. همچنین در دولت آقای احمدینژاد نیز حزبی با عنوان رایحه خوش خدمت فعالیت میکرد و طلوع و غروب کرد.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: البته احزاب ماندگاری وجود دارند که فعالیت میکنند، اما تعدادشان کم است، مانند حزب موتلفه اسلامی و جامعه اسلامی مهندسین که در عرصه فعالیت سیاسی کار میکنند، چون جریان انتخابات در غیبت واقعی احزاب برگزار شد و تلاشهایی میشد و هر حزب و جریانی از کاندیدایی حمایت مادی و معنوی میکرد.
وی در ادامه گفت: کاندیداهایی که برای انتخابات نامزد میشوند نیز به مخارجی نیاز دارند، چرا که انتخابات خرج دارد. نامزدها خرج را یا خودشان میدهند یا ستادهای آنها از مردم کمک میگیرند یا برخی اوقات هم بدون اطلاع کاندیداها علاقمندان به کاندیداها هزینههایی را انجام میدهند. این هزینهها از گرفتن پوستر و بنر و ... تا اجاره کردن محلی برای ستاد انتخابات و ... وجود دارد.
باهنر خاطرنشان کرد: کاندیداهایی که کمک جلب میکنند باید دقت کنند تا پولی که به سمت فعالیتهای انتخاباتی میآیند منشأ آنها منشأ کثیفی نباشد و منشأ آنها پاک باشد.
پول ناپاک بوده ضد عفونى شده سپس دريافت شده