۲۰۰هزار و ۹۸۹ دقیقه حضور دولتي در صدا و سما
گلايهمندي و عصبانيت روحاني از بيبرنامهگي رسانهاي دولت/ ورود قوچاني، پورنجاني و وصال
بر همين اساس، محمد قوچاني، احمدپورنجاتي و عبدالرسول وصال نيز به مجموعه تصميم گيران رسانه اي دولت اضافه شده اند.
پايگاه خبري تحليلي «پارس»- با وجود سايت ها، روزنامه ها و هفته نامه هاي بسياري كه به صورت مستقيم و غير مستقيم از سوي دولت پشتيباني مي شوند اما همچنان رييس جمهور از بي برنامه گي دولت در زمينه رسانه، گلايه مند و عصباني است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، در حال حاضر حداقل 12 خبرگزاري در مجموعه حاميان تمام و كمال دولت قرار دارد؛ 127 پايگاه اطلاع رساني مجوزدار و حداقل 40 روزنامه در گستره انتشار سراسري( از جمله ايران، آرمان روابط عمومي، جمهوري اسلامي، شرق، شهروند، اعتماد، فرهيختگان، مردم امروز، قانون، مردمسالاري، ابرار، آفتاب، ابتكار، افكار، اقتصاد پويا، اطلاعات، تعادل، دنياي اقتصاد، تعادل، جهان اقتصاد، ، قدس، كاروكارگر، صنعت معدن تجارت، هدف و اقتصاد، تفاهم، اسرار، امتياز، كائنات، آسيا، آفرينش، امين، حسبان، سايه، صاحب قلم، عصر رسانه، تجارت، جهان صنعت، عصر اقتصاد، ابرار اقتصادي و...) مورد حمايت دولت قرار دارد ولي استراتژي رسانه اي در مورد ساماندهي به رسانه هاي مطبوع اش، گزارش نشده است.
بر همين اساس، محمد قوچاني، احمدپورنجاتي و عبدالرسول وصال نيز به مجموعه تصميم گيران رسانه اي دولت اضافه شده اند.
از طرف ديگر، برخي افراد مثل فریدون وردی نژاد و عبدالله ناصري از حضور در شوراي رسانه اي دولت خودداري كرده اند.
لازم به ذكر است در اوايل دي ماه، مدير روابط عمومي سازمان صدا و سما گزارشي از حضور رسانه اي دولت در رسانه ملي ارايه كرد و گفت: در یك جمعبندی اولیه، فقط در دوره زمانی اول مرداد ۱۳۹۲ تا اول خرداد ۱۳۹۳، مسئولان قوه مجریه ۲۰۰هزار و ۹۸۹ دقیقه تنها از ظرفیت مراكز استانهای صداوسیما برای بیان عملكرد خود استفاده كردهاند؛ در همین مقطع آنتن رادیو به مدت ۷ هزار و ۵۴۲ دقیقه در اختیار مدیران دولت یازدهم بوده است. از سوی دیگر، ۷۵ برنامه گفتگومحور در بخش گفتگوی ویژه خبری شبكه ۲سیما تمام و كمال در اختیار اعضای دولت بوده است و در مجموع طی مدت یادشده بیش از ۴ هزار ساعت از وقت صداوسیما به عملكرد دولت اختصاص داشته است.
سهرابی تصریح كرد: اگر حضور مستمر مسئولان دولتی در برنامههای صداوسیما در ۷ ماه پس از خرداد تا پایان آذر ۱۳۹۳ را به این آمار اضافه كنیم، میتوان آمار حدود ۶ هزار ساعت حضور را برای مسئولان دولتی بیان كرد كه بسیار قابل توجه و تأمل بوده و ادعای محكمی است بر اینكه صداوسیما در قرق مدیران دولتی بوده است.
وی افزود: همین مقدار پوشش فعالیتهای دولت بیش از عرف رسانه است و انتظار بیش از این یك خواسته غیرملی و با اهداف سیاسی ارزیابی میشود.
با وجود نبود استراتژي رسانه اي در دولت و کثرت رسانه های حامی دولت یازدهم در کنار بایکوت و تحت فشار قرار گرفتن رسانه های منتقد و مستقل از دولت، در زمينه ايجاد برخي محدوديت ها در انتشار اخبار و تحليل و حذف يارانه مطبوعات منجر به قطع شدن هر صدای مخالف و منتقدی شده و مي شود.
ارسال نظر