روزنامه هاي دولتي و اصلاح طلب «پارهای از تاریخ را ساختند»/ توئيت ذوق زدگي معاون رئیس جمهور+ عكس
بعد از 36 سال روحاني امتياز بزرگي را به انگليس اعطا كرد. در اين ميان ذوق زدگي روزنامه هاي اصلاح طلب و دولتي قابل توجه است.
پايگاه خبري تحليلي «پارس»- روز چهارشنبه خبر ديدار دكتر حسن روحاني و «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس منتشر شد. روزنامه اصلاح طلب شرق خبر ديدار روحاني و نخست وزير انگليس پس از 36 سال را با اين تيتر منعكس كرد: «پارهای از تاریخ ساخته شد» سايت رسمي رياست جمهوري نيز يك پاراگراف از اين خبر را منتشر ساخت: «دکتر حسن روحانی رییس جمهوری و «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس، در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و در خصوص موضوع هسته ای ایران، خطر تروریسم در سوریه و عراق و مناسبات دو جانبه به بحث و تبادل نظر پرداختند.»
توئيت ذوق زدگي ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور از دیدار روحانی و کامرون
بلافاصله پس از اين ديدار تاريخ ساز! حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در صفحه توییتر خود نوشت: دیدار رییس جمهور ایران و نخست وزیر انگلستان، پس از چند دهه، در روابط اروپا و ایران تغییرات اساسی ایجاد و مذاکرات هسته ای را تحت تاثیر قرارخواهد داد. از این رو از دستاوردهای مهم سفر امسال دکتر روحانی به نیویورک، تحول در روابط تهران- لندن و بحث هسته ای پس از دیدار سران ایران و انگلستان است.
دوستان گرامی، وقتی عده ای نگران دیدار با اوباما باشند، دیدار با کامرون دیگر محل نزاع آنان نخواهد بود؛ زیرا زمانی که گروهی تصور می کنند قصد داری گامی بلند برداری و دل نگران آن می شوند فرصت داری در این مسیر، گام های مدنظر را راحت تر تنظیم کنی.
ابوطالبی با اشاره به شعری از قاآنی مبنی بر این که "در گذر زین چار طبع و پنج حس، برشکن زین هفت شوی و چار زن
گرچو دیگت هست جوشی دردرون، کف میار ازخام طبعی در دهن، گفت: درایران، دیپلماسی بسیار پیچیده تر ازتصور بسیاری از دوستان است.
سخنان کامرون پس از دیدار با روحانی علیه ایران/ کامرون:ایران از تروریست ها حمایت می کند
نخستوزیر انگلیس پس از دیدار با رئیس جمهور ایران، حتي ملاحظات عرفي روابط ديپلماتيك را نيز رعايت نكرد و مردم ايران را مورد اهانت قرار داده و آنها را متهم به تروريست كرد. وي پس از اين ديدار تاريخي در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد: ایران باید فرصت داشته باشد تا نشان دهد می تواند بخشی از راه حل منطقه (در مبارزه با داعش) باشد و نه بخشی از مشکل.
وي افزود: ایران از گروه های ترویستی حمایت میکند، برنامه هستهایاش، رفتارش با مردمش، همه اینها باید تغییر کند.
روزنامه هاي دولتي و اصلاح طلب «پارهای از تاریخ را ساختند»
بعد از 36 سال روحاني امتياز بزرگي را به انگليس اعطا كرد. در اين ميان ذوق زدگي روزنامه هاي اصلاح طلب و دولتي قابل توجه است:
روزنامه اعتماد
روزنامه اعتماد تیتر اصلي خود را اينگونه انتخاب كرد: «روحانی-کامرون دیدار پس از 36 سال» و «مذاکرات هسته یی سران در لابی سازمان ملل» و نوشت: «ديويد كامرون، نخستوزير انگليس ديروز در حاشيه اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل با حسن روحاني رييسجمهور كشورمان ديدار كرد. ديداري كه شايد كامرون از همان روزهاي روي كار آمدن حسن روحاني دل به آن بسته بود و در پايان اين ديدار به دستيار خود اعلام كرد كه با اين ملاقات قسمتي كوچكي از تاريخ ساخته شد. بالاترين مقامات اجرايي كشورهايي كه سه سال پيش سفارتخانههايشان به مرز تعطيلي رسيده بودند مسيري رو به جلو را در پيش دارند و تاريخ را تغيير دادند. سفارتخانهها تعطيل شده بود، كارداري تعيين نشده بود، پرچمها پايين آمده بود و طرح مجلس براي كاهش سطح روابط هم همهچيز را سرد كرده بود. آمدن حسن روحاني اما شرايط را متفاوت كرد. با آمدنش نخستوزير انگلستان برايش پيام تبريك فرستاد، در از سرگيري روابط پيشقدم شد. كمي بعد وزراي خارجه دو كشور ديدار كردند و كمي آنطرفتر تماس تلفني نخستوزير بريتانيا با رييسجمهور كشورمان كار را تمام كرد. كاردار غيرمقيم تعيين شد و كمي بعد پرچمها افراشته شد. حالا اما فصل جديدي از روابط رقم خورده است. روابطي كه با همين فشردن دو دست كليدي شده است. بازگشايي سفارتخانههاي دو كشور دور از انتظار نيست كه بدون شك روابط هم گستردهتر خواهد شد. دولت حسن روحاني شايد تنها در يك مورد با دولت سابق از خود شباهت داشته باشد. دولت يازدهم هم همچون دولت دهم «نخستينهاي» زيادي را در پرونده خود دارد. نخستينها اما اينبار از جنس تخلف يا سردي روابط نيست. «نخستين» دولت روحاني از جنس همين ديدارهايي است كه تنها از يكي از آنها 36 سال گذشته بوده است. روابط ايران و بريتانيا در آستانه گرم شدن است.»
روزنامه ایران
روزنامه دولتی ایران علاوه بر تيتر يك در سرمقاله خود به قلم سید جلال ساداتیان، دیپلمات سابق ایران در لندن به تحلیل دیدار حجت الاسلام روحانی با نخست وزیر انگلستان پرداخت و نوشت«بریتانیا برای تنظیم روابطش با کشورهای منطقه، بخصوص در شرایطی که به دلیل بحرانسازی جریانهای تندرو از جمله گروهک داعش، موازنه قدرتها بر هم خورده است، به نقش آفرینی ایران به عنوان یک بازیگر مهم منطقه نیاز دارد. بویژه که این کشور تلاش کرده تا ایران در ائتلاف بینالمللی برای حمله نظامی به پایگاه گروههای تروریستی در منطقه وارد شود. تعامل نزدیک ایران و رایزنی با سران اروپایی حاضر در این ائتلاف از جمله انگلیس میتواند، استراتژی جامع ایران برای حل و فصل بحرانهای تروریستی در قامت یک کشور مهم منطقهای را مورد توجه قرار دهد.»
روزنامه آفتاب یزد
روزنامه آفتاب یزد نيز علاوه بر تيتر اصلي در سرمقاله خود به قلم علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین الملل به ارزیابی دیدار روحانی و کامرون پرداخت و نوشت «این ملاقات یک پیام سیاسی بسیار مهمی داشت و آن اینکه اروپا و به طور کلی غرب نسبت به ایران نگاهشان را تغییر داداه اند و امیدوار هستند که بتوانند قدم های بلندتری را در استحکام مناسباتشان با ایران بردارند و از طرف دیگر این ملاقات می تواند روی فضای مذاکرات هسته ای هم تاثیر بگذارد که قطعا چنین است. همچنین اگر عملکرد ایران در فرآیند مذاکرات هسته ای خیلی دل پسند نبود، قطعا آقای اولاند و آقای کامرون با آقای روحانی دیدار نمی کردند که نشان دهنده این است که فضای مذاکرات، فضای مثبتی است»
روزنامه دولتي گسترش صنعت متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت ديگر روزنامه اي بود كه به اين ديدار پرداخت.
آنها که سابقه مراوده با انگلیسی ها را دارند متوجه شده اند که انگلیسی ها در مراودات دو صورت دارند یکی را که مینمایند و می بینی وآن یکی را که حقیقی است ونمی بینی. این رویه کاملاً در رفتار دیوید کامرون هم همین اخیراً در نیویورک نشان داده شد. آقای کامرون زمان ملاقات با رئیس جمهورمان با صورت اصلیش نبود ، صورت حقیقیش زمان نطقش در جلسه سازمان ملل هویدا شد. با این سابقه رفتاری بزرگمردان ما انشاء اله احتیاط های سیاسیشان را خواهند داشت. دیگران هم لطفاً این قدر در برقراری ارتباط با چنین کشوری عجول نباشند و برای این بر قراری موافق با پرداخت غرامت و خسارت نباشند و قضیه رارابطه قدرتمند وضعیف وارباب- رعیتی فرض نکنند چون تمام وقایع جاری نیویورک تاریخ است و ملاقات کامرون استثنا و فوق العاده نیست
اصلاح طلبان خیلی دوست دارند نوکری انگلیس را بکنند . چنان برای این ملاقات ذوق زده شده اند که گویی همین فردا انگلیس نوکری آنها را قبول و آنها را به کار می گمارد . یکی نیست که با این سبک عقل ها بگوید که امثال شماها در قبل از انقلاب سالها نوکری انگلیس را کردند و به کجا رسیدند ؟؟؟ شماهایی که برای ارتباط با انگلیس این قدر بال بال می زنید بدانید که در نهایت یک پادویی بیشس نخواهید شد .؟؟؟
کامرون خون آشام اندازه سگ نمی ارزه اونوقت رئیس جمهور یه کشور انقلابی جلوش ادای بچه مثبت ها رو درآورده؛ چیزی که از این دیدار عاید ایرانیان شد تأسف بود و تأسف و تأسف
کاش آقای روحانی اینا رو می خوند
مرگ بر اصلاح طلبای انگلیسی وطن فروش دروغگو