به گزارش پارس، مجتبی شاکری، عضو جمعیت ایثارگران در گفتگو با «نسیم» با بیان اینکه ماجرای ۱۸ تیر ۷۸ یک اتفاق نبود بلکه یک روند برنامه‌ریزی شده بود اظهار داشت: آن قائله در ادامه یک برنامه کاشت و برداشت از سوی اصلاح‌طلبان بود که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و جریانی که حضرت امام(ره) آغاز کرده بود ایستادند.

وی افزود: این جریانات براندازانه غالبأ توسط سلطنت طلب‌ها، مارکسیست‌ها، نهضت آزادی و منافقین و امثال اینها شکل گرفت که در مقابل اندیشه امام قد علم کردند؛ قائله ۱۸ تیر نتیجه رخنه همین جریات بود؛ آنها با همان مؤلفه‌هایی که در مقابل امام ایستادند در سال ۷۸ هم با همان مؤلفه‌ها در برابر مقام معظم رهبری ایستادند و خواستار تغییر در قانون اساسی و کم شدن اختیارات رهبری شدند.

شاکری با اشاره به تعطیل شدن روزنامه سلام و بروز اتفاقات پس از آن اظهار داشت: انتشار مطالب محرمانه در آن روزنامه بهانه‌ای برای برپایی آن قائله و در پی آن سر دادن شعارهای ساختارشکنانه و رقم زدن صحنه‌هایی دلخراش بود، تا جایی که مقام معظم رهبری فرمودند: "حتی اکر عکس من را پاره کردند عکس‌العملی نشان ندهید".

عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه نظام سلطه تکلیف خود را با اندیشه امام خمینی(ره) روشن ساخته و از همان ابتدا به دنبال براندازی بودند گفت: دشمنی آنها از زمان اشغال لانه جاسوسی آغاز شد و تاکنون ادامه دارد؛ هویت آمریکا و دخالت‌های آنها از روی اسناد مکتوب خودشان مشخص است و چون با اندیشه‌های امام ناسازگاری داشتند در پی براندازی برآمدند و برای این هدف برنامه‌ریزی کردند.

وی افزود: مسأله تحریم‌ها و تهدیدها پروژه‌ تازه‌ای برای نظام ما نیست بلکه فقط ابعاد آن بزرگتر شده است؛ غرب زمینه را برای رشد عوامل ضد انقلاب فراهم کرد تا نافرمانی مدنی را رقم بزنند و افرادی امثال آقایان تاج‌زاده و حجاریان این نافرمانی مدنی را عملیاتی کردند و مقاصد نظام سلطه را توسط عوامل داخلی پیگیری کردند.

شاکری با تأکید بر اینکه نظام سلطه تلاش می‌کند نظام و ارزش‌های ما را رو به اضمحلال ببرد گفت: آنها برای احقاق اهداف خود دو راه مد نظر دارند؛ یک ناامید کردن مردم نسبت به سرنوشت کشور خود و دو نفوذ در عوامل داخل نظام.

عضو جمعیت ایثارگران درا دامه افزود: وقتی غرب دید نمی‌تواند از طریق ناامید کردن این مردم وارد عمل شود از طریق نفوذ بر ساختارهای قدرت کار خود را آغاز کرد؛ اتفاقاتی مانند انفجار در حزب جمهوری اسلامی توسط عناصر داخل نظام که نفوذی بودند از جمله این اقدامات است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: امثال آقای حجاریان پس از رخداد ۲ خرداد و تصدی اصلاح طلبان بر کرسی ریاست‌جمهوری طی مقاله‌ای از "فتح سنگر به سنگر" استفاده می‌کند که این به معنای این است که رقابت‌های داخل نظام و صندوق‌های رأی را یک سنگر تصور کردند و روش فشار از پایین و چانه زنی از بالا را اتخاذ کردند؛ یعنی نافرمانی مردم موجب فشار بر رهبری و حتی سلب اختیارات ایشان شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه خاطر نشان کرد: در وقوع حادثه ۱۸ تیر ۷۸ عوامل دولتی نیز نقش مهمی داشتند، در این میان معاون سیاسی وزارت کشور سهم عظیمی در این قائله داشت و حتی شخصیت‌های اصلی دولت وقت حتی برای ختم شدن این ماجرا مقابله نکردند و حضور نداشتند با اینکه مشخص بود این جریان با هدف براندازی شکل گرفته است.

شاکری گفت: بذر براندازی نظام از قبل از سال ۷۸ کاشته شد؛ دانش آموختگان مکتب سروش انسجام پیدا کردند و این انسجام منجر به یک محور فکری شد. در همین زمینه نگاه سکولار شکل گرفت تا جایی که مقوله اسلامیت را در کنار جمهوریت اضافه دانستند. قبل از ظهور حزب مشارکت حزب کارگزاران وجود داشت که آقای مرعشی عنوان کرده بودند که تفکر ما لیبرال دموکراسی است؛ در واقع می‌توان گفت اصلاحات از دل سازندگی بیرون آمد.

عضو جمعیت ایثارگران با بیان اینکه برخی زمزمه‌ها اخیرا شنیده می‌شود که رفع حصر پایان یابد و عومامل فتنه ۸۸ به عرصه سیاسی بازگردند گفت: نظرات اصلاح طلبان مبنی بر رفع حصر یک فرار رو به جلو است، آنها باید بدانند این افراد بدهکار و در واقع مجرم هستند نه متهم؛ آنها در سال ۸۸ فرصت‌های نظام را به تهدید تبدیل کردند پس حضور آنها در فضای سیاسی کشور برای نظام سیاسی ما خطرناک است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر با علم بر اینکه افراد حاضر در فتنه ۸۸ دخالت غیر مستقیم داشتند و تبری جسته‌اند، بودن آنها اشکالی ندارد کما اینکه جندتن از وزاری ما تبری جسته‌اند؛ اما اگر این افراد در افکار خود باقی ماندند وجود اینها ظلم بر نظام است و آزادی سران آنها بدون اینکه توبه کنند خیانت به نظام است.