قوه قضائیه به «نوکران اجانب» واکنش نشان دهد
محمدکاظم انبارلویی
به گزارش پارس ، محمدکاظم انبارلویی امروز چهارشنبه ۲۱/۱۲/۹۲ طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: یکی از شعارهای اصیل انقلاب اسلامی استقلال در کنار آزادی و برپایی حکومت الهی است که در راهپیمایی های باشکوه قبل و بعد از انقلاب، مردم همواره آن را فریاد زده اند. دولت باید تهدیداتی را که علیه استقلال و عزت ملی می شود رصد کند. یکی از سوگندهایی که رئیس جمهور مطابق اصل ۱۲۱ قانون اساسی در پیشگاه نمایندگان ملت یاد کرده اند این است که؛" در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزد. " مدل های مداخله قدرت ها در نقض حاکمیت ملت ایران طی صد سال گذشته تغییرات زیادی یافته است.
مردم کسانی را که غرب را در سلطه بر مقدرات کشور یاری می کنند، خائن دانسته و با صفت جاسوس و نوکر اجنبی می شناسند. در نهضت مشروطه کسانی که سر در آخور سفارت انگلیس یا سفارت روس داشتند وقت حادثه و خطر به این سفارتخانه ها پناهنده می شدند و یا بر سر در خانه خود پرچم اجانب را به اهتزاز در می آوردند و این علامت آن بود که اینها دیگر تبعه ایران نیستند و به دشمنان مردم پناهنده شده اند.
امروز راهبرد آمریکا در اعمال سیاست های تجاوز طلبانه خود علیه ملت ها و بویژه ملت ایران راهبرد، " مذاکره، تهدید و مداخله است" سیاستمداران خط مقدم مبارزه دیپلماتیک در گفتگوهای ۱+۵ و نیز سایر گفتگوها، اگر متوجه این راهبرد نباشند برای صیانت از استقلال ملی در خطر غفلت قرار می گیرند و لذا این غفلت از حیث منافع و مصالح ملی فوق العاده زیانبار خواهند بود.
در مذاکرات نباید فریب لبخندهای آنها را خورد و با تهدیدهای آنها نباید مرعوب شد و بالاخره فریب ها و نیرنگ های آنها را در امر مداخله باید شناخت و با آن مقابله کرد.
خانم اشتون در سفر به تهران گفته است؛ ما در این سفر روی موضوع حقوق بشر متمرکز بودیم. و بعد به عنوان نمادی از این رویکرد می رود سفارت اتریش و با یک شهروند پناهنده به یک کشور اروپایی ملاقات می کند. چندی پیش هم یک هیئت پارلمانی اروپا در سفر به تهران در سفارت یونان با دو محکوم فتنه ۸۸ ملاقات کرده و به آنها پاداش ۲۰۰ میلیون تومانی می دهند.
مسئولان دیپلماسی کشور نسبت به این پدیده که من آن را مدل جدید" مداخله" در امور داخلی کشور نام می نهم تصور درستی ندارند. هیچ یک از نهادهای امنیتی و سیاسی مسئولیت این اهانت به ملت و دخالت مزورانه در امور داخلی کشور را نمی پذیرند و فقط با انتشار بیانیه های کلی و مبهم از خود رفع مسئولیت می کنند.
در کشور یک جریان منحط سیاسی هست که سر در آخور اجنبی دارد و در فتنه ۸۸ به نفع سرویس های سیاسی و امنیتی غرب اقتدار ملی را به چالش کشید و منافع ملت را به نفع مطامع غرب به خطر انداخت و سرانجام با سد بیداری مردم در قیام تاریخی ۹ دی سال ۸۸ مواجه کرد.
امروز علائم خطرناکی مشاهده می شود، دوباره این جریان به مدد خارجی می خواهد فتنه سال ۸۸ را باز تولید کند. این بار رسواتر و بی پرده تر از گذشته وابستگی و همبستگی خود را با قدرت های زورگوی جهانی به نمایش بگذارد. اگر در گذشته ملاقات ها و ارتباط سری و محرمانه بود، امروز در پوشش حقوق بشر و مقررات دیپلماتیک و احیانا توافقات اعلام شده و اعلام نشده خود را نشان می دهد.
مدل جدید مداخله، یک نسخه نخ نما از براندازی" سخت" و" نرم" است که در اوکراین تست شده است. برخی می خواهند به طور ناشیانه در ایران آن را تجربه کنند رئیس جمهور باید با هوشمندی این رویکرد را رصد کند و در عمل به سوگند خود در صیانت از استقلال کشور این حرکت ننگین را متوقف کند.
مجلس به عنوان پایگاه اصلی مردم و نمایندگان به عنوان عصاره ملت ایران باید در این خصوص موضع شفاف و روشنی نشان دهند. مجلس باید از وزرای خارجه، کشور و اطلاعات در این مورد توضیح بخواهد.
قوه قضائیه باید در مراقبت از تبهکاران سیاسی و نوکران اجانب در داخل که می خواهند استقلال کشور را به ثمن بخس بفروشند واکنش حقوقی نشان دهند.
به موازات این برخوردهای هوشمندانه و قانونی، دستگاه دیپلماسی کشور در مواجهه با غرب از موضع طلبکاری وارد شود و نقض حقوق بشر در اروپا و آمریکا را به طور جدی مطرح و پیگیری موضوع را از مجامع جهانی مطالبه کنند.
غرب باید تاوان دفاع از منافقین که ۱۷ هزار نفر از مردم مظلوم ایران را شهید کردند، بپردازد.
اروپا باید تاوان دادن سلاح شیمیایی به صدام، که ده ها هزار نفر از مردم ایران را به گام مرگ کشید و بیماری های سخت لاعلاج را بر روی دست آسیب دیدگان آن گذاشت، بپردازد و در برابر پیامدهای آن پاسخگو باشد. آمریکا باید خود را متعهد به اجرای قوانین و مقررات جهانی و عدم مداخله در امور کشورها بداند و اگر بخواهد به مشی تجاوزکارانه خود ادامه دهد باید با واکنش جدی دولت و بویژه رئیس جمهور مواجه شود.
مواضع رئیس جمهور باید نماد عزت و شرافت ملی باشد و به درشت گویی های اجانب پایان دهد.
ارسال نظر