به گزارش پارس به نقل از روزنامه کیهان، وبسایت ملی- مذهبی که در خارج کشور مدیریت می شود، در تحلیلی به قلم علی کشتگر (از چپ های آمریکایی) نوشت: روحانی حمایت نظام را با اصلاح طلبان عوض نمی کند. البته او این قدر هوشیاری دارد که سبزها را در توهم نگه دارد. اعتدال از نظر روحانی، هم دوری از موسوی و کروبی است و هم فاصله گرفتن از جبهه پایداری.

اخیرا یکی از نزدیکان روحانی در گفت وگو با هفته نامه [اصلاح طلب] آسمان این نگرش را به شرح زیر بیان کرده است؛ « افراطی گری و تفکری که سال های اخیر محملی برای رشد و نمو پیدا کرده آرام آرام خشک می شود. آنها دیگر نه پایگاهی در جامعه و نه جایگاهی در نظام دارند. تقریبا همه متفق القول هستند که نظام ضربات جبران ناپذیری خورده است. افراطی گری چه در چپ و چه در راست دیگر مجال بروز پیدا نمی کند.

آقای موسوی می توانست در سال ۸۸ از پتانسیل رأی ۱۳ میلیونی خود استفاده کند، حزب تشکیل دهد، روزنامه تاسیس کند و نیروهای خود را سامان دهی کند. اما چنین نکرد. همراه او نیز کارت عده ای از افراد که می توانستند مدیران آتی باشند، سوخت. (هفته نامه آسمان) « نظام تصمیم به بستن پرونده هسته ای را گرفته است. »

کشتگر اضافه کرد: این ادعا که موسوی افراطی است از خرداد ۸۸ به بعد موضع نظام و رسانه های وابسته به رهبری مثل کیهان بوده است. کسانی که از روحانی درخواست آزادی موسوی را دارند بهتر است بالاخره هرچه زودتر باور کنند که روحانی مرد چنین راهی نیست و اگر هم می خواست نمی توانست در این زمینه کاری بکند. جریان مخالف اصلاح طلبان امروز قدرتمندتر و مجرب تر از گذشته است.

سایت ملی- مذهبی در پایان نوشت: می شود و باید از تلاش های دولت روحانی برای حل منازعه هسته ای و بهبود مناسبات ایران و غرب استقبال کرد، اما نمی شود و نباید در عرصه مبارزه و تلاش برای توسعه جامعه مدنی و جنبش دموکراسی خواهی که وظیفه اپوزیسیون استبداد دینی [! ] است به او دخیل بست.