به گزارش پارس ، ایسنا به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، آژانس امنیت ملی آمریکا از سال ۲۰۰۸ تاکنون از یک تکنولوژی محرمانه امواج رادیویی فرستاده شده از سخت افزارهای نصب شده روی کامپیوترها استفاده می کند.

براساس این افشاگری در هنگام ساخت سخت افزارهای کامپیوتری این فرستنده ها امواج رادیویی به صورت محرمانه از سوی ماموران و یا یک کاربر بی اطلاع نصب می شده است. در برخی موارد این اطلاعات به یک ایستگاه تقویت امواج که به اندازه یک چمدان بوده و در شرایط محیطی مناسب در فاصله هشت مایلی از فرستنده قرار می گرفته فرستاده می شده است.

این ایستگاه ها پیوند میان رایانه های هدف و آژانس امنیت ملی آمریکا بوده اند.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، آژانس امنیت ملی آمریکا همچنین نرم افزارهای جاسوسی به روی حدود ۱۰۰ هزار رایانه در سراسر جهان نصب کرده است. این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: ارتش چین یکی از اهداف اصلی چنین تکنولوژی بوده اما شواهدی در خصوص این که آژانس امنیت ملی آمریکا از این تکنولوژی در داخل آمریکا استفاده کرده، وجود ندارد.

جیمز اندرولوییس، یک کارشناس امنیت سایبری در مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی واشنگتن گفت: آنچه که در این گزارش جدید است ابعاد گسترده و پیچیدگی قابلیت های آژانس امنیت ملی آمریکا برای نفوذ رایانه ها و شبکه هایی است که پیش از آن هرگز هیچ کس نتوانسته به آن ها دسترسی یابد.

از جمله اهداف اصلی و مکرر آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری آمریکا، ارتش چین بوده است.

این در حالی است که وقتی که چینی ها نرم افزارهای مشابهی روی رایانه های شرکت های آمریکایی و آژانسهای دولتی آمریکا نصب کردند مقامات آمریکایی به آن اعتراض کردند.

آژانس امنیت ملی آمریکا می گوید این تکنولوژی علیه رایانه های داخل آمریکا استفاده نشده است.

از جمله دیگر اهداف این تکنولوژی که کوانتوم نام دارد، شبکه های ارتش روسیه، سیستم های مورد استفاده پلیس مکزیک و کارتلهای مواد مخدر، نهادهای تجاری اتحادیه اروپا و حتی همپیمانانی نظیر عربستان بوده اند.