به گزارش پارس به نقل از فارس، « آریل شارون» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی بعد از آنکه در چند روز گذشته با افت شدید علایم حیاتی روبرو شد، دقایقی قبل در مرکز درمانی « شبا» در سن ۸۵ سالگی جان داد.

رادیو رژیم صهیونیستی نیز لحظاتی پیش خبر مرگ اریل شارون را تائید کرد.

شارون از سال ۲۰۰۶ و در حالی که نخست وزیری رژیم صهیونیستی و رهبری حزب تازه تأسیس « کادیما» را بر عهده داشت، بعد از دو سکته مغزی به کما رفت و از آن زمان با صرف هزینه های فراوان زندگی نباتی داشت.

اواسط این هفته وضعیت شارون رو به وخامت گذاشت و پنج شنبه پزشکان اعلام کردند وضعیت وی « بسیار وخیم» است و در ساعات پایانی عمر خود به سر می برد.

شارون که از نوجوانی با عضویت در « هاگانا» فعالیت علیه فلسطینی ها را آغاز کرده بود، یکی از بدنام ترین حاکمان اسرائیلی به شمار می آید. کشتار « صبرا و شتیلا» که در سال ۱۹۸۲ و در زمان تصدی وزارت جنگ توسط وی در جنوب لبنان رخ داد، از جمله سیاه ترین نقاط کارنامه سیاسی و نظامی او به شمار می آید. در این کشتار که تحت حمایت نیروهای اسرائیلی انجام شد، صدها غیرنظامی فلسطینی به دست « فالانژ» ها کشته شدند. همین حادثه بود که لقب « قصاب صبرا و شتیلا» را برای او به ارمغان آورد.

شارون پیش از آن هم در پاییز سال ۱۹۵۳ به همراه نیروهای نظامی تحت امرش موسوم به « یگان ۱۰۱» کشتار روستای « القبیه» در شمال قدس و در اراضی تحت اختیار اردن را مرتکب شده بود. این حمله به نابودی کامل روستا و مرگ ده ها تن از اهالی آن منجر شد. این کشتار به حدی بی رحمانه بود که شورای امنیت سازمان ملل هم به آن واکنش نشان داد و اقدام صهیونیست ها را محکوم کرد.

شارون در ۲۶ فوریه سال ۱۹۲۸ در کفار ملال در فلسطین اشغالی به دنیا آمد و اسم خانوادگی اصلی وی شانرمان بوده است. خانواده وی از یهودیان اشکنازی است که از شرق اروپا مهاجرت کرده بودند.

شارون در سال ۲۰۰۱ نخست وزیر رژیم صهیونیستی شد و سیاست ترور بارزترین رهبران فلسطینی را در پیش گرفت و دیوار حائل را بین سرزمین های اشغالی و کرانه باختری و غزه بنا کرد.

وی در سال ۲۰۰۵ طرح عقب نشینی کامل از غزه را اجرا کرد. همین اقدام با اعتراض راستگرایان اسرائیلی منجر شد و او را به خروج حزب « لیکود» و تأسیس حزب « کادیما» در ۲۱ نوامر ۲۰۰۵ وادار کرد. او در سال ۲۰۰۶ در حالی که سال پایانی نخست وزیری اش را می گذراند، بعد از سکته مغزی به کما رفت.