به گزارش پارس ، ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، جمعی از دانشجویان و حامیان اخوان المسلمین مصر روز یکشنبه بار دیگر در دانشگاه ها و مناطق مختلف این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش منابع خبری طی درگیری هایی که میان تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی در تظاهرات دانشگاه اسیوط رخ داد، دست کم ۴۰ تن زخمی شدند.

این تظاهرات در اعتراض به برخورد شدید نیروهای امنیتی با دانشجویان دختر و استفاده از گلوله های مشقی و گاز اشک آور و دیگر اقدامات خشونت آمیز برای سرکوب تظاهرات اخیر برگزار شد.

در دانشگاه های الازهر، حلوان، سوهاج و الفیوم نیز دانشجویان حامی اخوان المسلمین تظاهرات برگزار کرده و با سر دادن شعارهایی استفاده از زور و خشونت در سرکوب تظاهرات از سوی نیروهای امنیتی مصررا به شدت محکوم کرده و خواهان قصاص عاملان کشتار تظاهرکنندگان شدند.

شرکت کنندگان در تظاهرات استان های مختلف مصر همچنین با در دست داشتن نمادهای میدان" رابعه العدویه" بازگشت مجدد" مشروعیت" و همچنین آزادی زندانیان سیاسی را خواستار شده و" کودتای نظامی" را محکوم کردند.

همچنین در استان الجیزه زنان مصری حامی اخوان المسلمین با برگزاری تظاهراتی خواهان بازگشت دموکراسی به این کشور و آزادی زندانیان سیاسی شدند.

در استان الشرقیه نیز جمعی از شهروندان حامی اخوان المسلمین با تشکیل زنجیره انسانی مخالفت خود را با" کودتای نظامی" اعلام کرده و خواهان بازگشت" مشروعیت" شدند.

براساس آمار ارائه شده از سوی" ائتلاف حمایت از مشروعیت" در جریان تظاهرات روزهای اخیر در مصر دست کم ۱۹ تن کشته و ده ها تن دیگر زخمی شدند.

این در حالی است که مقامات مصری اعلام کردند که تعداد کشته شدگان در جریان تظاهرات اخیر ۱۴ تن کشته و ۶۲ تن دیگر زخمی شدند که در میان آن ها ۱۷ تن از نیروهای امنیتی به چشم می خورند.

همچنین وزارت کشور مصر نیز اعلام کرد ۲۵۰ تن از تظاهرکنندگان در روزهای اخیر بازداشت شده اند.

از سوی دیگر جریان اخوان المسلمین ادعای دست داشتن یک جوان مصری که پدر وی از رهبران اخوان المسلمین است را در انفجار ساختمان امنیتی دقهلیه را رد کرد.

در همین حال با نزدیک شدن به جلسه دادگاه محمد مرسی رئیس جمهوری برکنار شده مصر و انتشار برخی شایعات در خصوص وضعیت جسمانی و سلامت وی، اخوان المسلمین در بیانیه ای اعلام کردند که ممانعت دادستانی مصر و نگهبانان زندان برج العرب با ملاقات خانواده محمد مرسی با وی در زندان باعث به وجود آمدن برخی سوالات در زمینه وضعیت جسمانی وی شده و شک و شبهه ها را در این زمینه افزایش می دهد.

در این بیانیه آمده است: " کودتاچیان" از اولین روز آغاز کودتا محمد مرسی را بازداشت کرده و در مکان نامعلومی مخفی کردند.

در ادامه بیانیه مذکور تصریح شده است: بازداشت و مخفی نگه داشتن مرسی به مثابه اعمال فشار به وی جهت تسلیم شدن و کوتاه آمدن از مواضعش است.

همچنین اخوان المسلمین سکوت دبیر کل سازمان ملل و برخی دولت های غربی را در برابر بازداشت و مخفی نگاه داشتن مرسی و ممانعت از ملاقات وی با خانواده و وکیلش را به شدت محکوم کردند.

از سوی دیگر منابع خبری گزارش دادند که محمد البلتاجی، یکی از رهبران اخوان المسلمین که هم اکنون در بازداشت به سر می برد و از ۱۵ روز پیش تاکنون دست به اعتصاب غذا زده است و هم اکنون در وضعیت جسمانی نامطلوبی به سر می برد.

محمد البلتاجی پیشتر اعلام کرده بود که در اعتراض به شرایط سخت زندان و سوء رفتار عوامل و مقامات زندان با وی اعتصاب غذا می کند.

سناء عبدالجواد، همسر البلتاجی در این باره به خبرنگاران گفت که خانواده وی از وضعیت جسمانی بلتاجی در داخل زندان چیزی نمی دانند و وکلای وی خبر داده اند برخی اقدامات پزشکی برای بهبود وضعیت سلامتی وی در حال انجام است اما نتایج این اقدامات هنوز نامعلوم است.