سخنگوی جبهه پایداری؛
چرا دولت حاضر نیست نقدها را بشنود؟
سخنگوی جبهه پایداری در اولین نشست خبری خود با تاکید بر اینکه موضع ما نسبت به دولت ناصحانه است گفت: جبهه پایداری نسبت به دیگر احزاب در صدد گرفتن قدرت در چنگ خودش نیست. در انتخابات های گذشته این را ثابت کردیم و در ۹۰ درصد مواقع با جبهه متحد اصولگرایان همراه شدیم. ما از کسی که صالح باشد حمایت می کنیم.
به گزارش پارس به نقل از مهر، حجت الاسلام ناصر سقای بی ریا سخنگوی جدید جبهه پایداری صبح امروز پنجشنبه در نشست خبری که در خبرگزاری فارس برگزار شد، با بیان اینکه در سطح بین المللی نقاط قوت بسیاری داریم گفت: دشمنان و مستکبران عالم در طول تاریخ در برابر ما ایستاده اند. جبهه جهانی مقاومت، امروز طیف گسترده ای را در برمی گیرد و سوریه که تا مرز سقوط پیش رفت به دلیل تدبیر رهبران بلندپایه جمهوری اسلامی برگشت و مقاومت نجات پیدا کرد.
وی با تاکید بر اینکه مذاکرات ۱+۵ از نقاط قوت ایران بوده است، اظهار داشت: مسئولان مذاکره کننده باید از نقاط قوت بهره بگیرند اما گاهی این توجه صورت نمی گیرد و برخی مسئولان اظهاراتی دارند که در دنیا از آن به ضعف تلقی می شود.
سقای بی ریا با اشاره به ۹ دی گفت: ۹ دی نماد بیداری و بصیرت ملت است به طوری که مردم با حضور خود طومار فتنه گران را برچیدند. افق جمهوری اسلامی کاملا روشن است و جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که جوانان با وجود اینکه انسجامی ندارند اما به صورت خوشه ای و فردی و به صورت یک بتون برای پایه های انقلاب هستند.
سخنگوی جبهه پایداری در ادامه این نشست پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد و در پاسخ به این سوال که اولویت های جبهه پایداری پس از تدوین گفتمان این جبهه چه خواهد بود، گفت: اهداف ما همان اهداف اصلی و پایه ای جبهه که بر مبنای آن ها تشکیل شده، مورد تاکید است. اصل تاکید ما بر مساله فرهنگ است. فرهنگ برنامه ریزی لازم دارد و بخشی از تکالیف را نمی توان بدون تشکیلات انجام داد.
سقای بی ریا با تاکید بر اینکه فرق ما با دیگر گروه ها این است که جبهه پایداری نسبت به دیگر احزاب در صدد گرفتن قدرت در چنگش نیست، اظهار داشت: در انتخابات های گذشته این را ثابت کردیم و در ۹۰ درصد مواقع با جبهه متحد اصولگرایان همراه شدیم. ما از کسی که صالح باشد حمایت می کنیم.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ گفت: جبهه پایداری از افراد شایسته حمایت می کنند و به طور مثال ما در انتخابات ریاست جمهوری اخیر شاهد بودیم زمانی که کاندیدای مدنظرمان کنار رفت، نگفتیم که حتما کاندیدای مورد حمایت مان باید عضو شورای مرکزی پایداری باشد و از این رو از آقای جلیلی به عنوان یک نامزد اصلح حمایت کردیم. به تعبیر دیگر در صحنه سیاست امر به معروف و نهی از منکر می کنیم. در رسیدن به حکومت صالحان هر کس که شایستگی داشته باشد به زیر این پرچم بیاید و این به معنای رقابت با گروه ها نیست چرا که هر کسی که چنین تفکری داشته باشد ما از او حمایت خواهیم کرد.
سخنگوی جبهه پایداری در پاسخی به سوالی درباره حضور حجت الاسلام صدیقی و آیت الله جنتی در شورای فقاهتی اظهار داشت: اینها گمانه زنی است و بزرگوارانی که عضو شورای فقاهتی هستند گفته اند که اسم شان را نگوییم.
وی در باره اظهارات ظریف در دانشگاه تهران گفت: باید به اصول انقلاب توجه داشته باشیم ممکن است بعضا در اثر اینکه تازه مسئولیتی بر عهده کسی گذاشته شده اشراف کامل به کارها نداشته باشند. یکی از نمایندگان مجلس نقل می کرد که یک سوال فنی هسته ای از یکی از مسئولان پرسیدیم و وی جواب داده است که من نظری ندارم و این نشان می دهد که اشراف وجود ندارد، در حالی که مسئولیت بالایی هم در تیم مذاکره کننده داشت.
سقای بی ریا با بیان اینکه ما باید قبل از مذاکرات مانورهای نظامی برگزار کنیم تا قدرت خود را به جهان نشان دهیم افزود: باید از کارشناسان و خبرگان استفاده شود و نظرات کارشناسی را دریافت کنند و به اصول انقلاب توجه شود. گفتن برخی اظهارات که مثلا اینکه گفته شد کیفیت خزانه به چه شکل است و سخن از خالی بودن آن موجب این می شود که دشمنان ادعا کنند تحریم اثر کرده و باید بیشتر فشار بیاوریم از این رو گفتن چنین سخنانی به مصلحت نیست و واقعیت هم نداشت.
سخنگوی جبهه پایداری با تاکید براینکه دیدگاه ما نسبت به دولت ناصحانه است گفت: ما می خواهیم کمک کنیم تا اگر نقطه ضعفی وجود دارد برطرف و تیم مذاکره کننده تقویت شود گاهی لازم است از مسئولان مطالبه کنیم که کشور ما یک کشور انقلابی است و آنها مسئول این کشور هستند.
وی در واکنش به این سوال که رییس جمهور گفته است من سرهنگ نیستم بلکه حقوقو دانم آیا اعضای کابینه و وزیر امور خارجه باید در حوزه نظامی دخالت کند، اظهار داشت: این واقعیت وجود دارد که رئیس جمهور در وسط میدان قرار داشته و مسئولیت عظیمی بر عهده دارد و در کنار آن دارای اختیارات بالایی است. همان طور که ما حرف های رقیب را تحمل می کنیم آن ها نیز باید انتقاد پذیر باشند. لازم نیست رییس جمهور یا وزیر همه کاره باشند چرا که این ممکن نیست اما وظیفه دارند از کارشناسان مربوطه استفاده کنند؛ اگر قرار است یک وزیر حرف نظامی بزند قبلا با مسئولان نظامی کشور آن را در میان بگذارد که آیا درست است یا خیر و به مصلحت کشور است یا نیست.
سقای بی ریا در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که با توجه به روی کار آمدن دولت جدید که به نوعی رقیب اصولگرایان محسوب می شود اگر به قبل از انتخابات بازگردید جبهه پایداری همچنان بر نامزد مستقل تاکید می کند یا ساز و کار وحدت با اصولگرایان را در دستور کار قرار می دهد، پاسخ داد: ما ساز و کارمان این نیست که حتما فردی که از خود ماست معرفی کنیم تعجب می کنیم از اینکه برخی می گویند شما وحدت را شکستید در حالی که وحدتی شکل نگرفته بود. ۱۶ نفر نیز در عرصه انتخابات مطرح بودند و ما یک نفر از این ۱۶ نفر را انتخاب کردیم و بقیه هم از دیگران حمایت می کردند چطور به ما می گویند وحدت شکن هستید اما بقیه مشکلی ندارند.
وی با تاکید بر اینکه سازو کار ما جنگیدن برای قدرت نیست، تصریح کرد: مقام معظم رهبری چند بار بر روی انتخاب اصلح تأکید داشتند و ما هم سعی کردیم اصلح را معرفی کنیم. روش ما یک روش خلاف وحدت نیست. ما به فکر مصالح انقلاب هستیم و وظیفه خود را تربیت مدیر می دانیم و جزء وظایف خود می دانیم که کار فرهنگی در عرصه مسائل سیاسی انجام دهیم و کسانی را تربیت کنیم که مؤمن به اسلام و انقلاب باشند.
سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به این پرسش که برنامه جبهه پایداری برای انتخابات مجلس چیست، گفت: تلاش ما این است که افراد صالح یا اصلح در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری سر کار بیایند و از این رو به این افراد کمک می کنیم؛ به همین دلیل ما به گونه ای در کنار همه گروه ها هستیم و نیستیم. اگر در یک گروه اصولگرا فرد صالحی باشد ما به وی کمک خواهیم کرد، ساز و کارمان زد و بند نیست بلکه فراتر از آن است و مصلحت نظام را در نظر می گیریم تا در نهایت افراد صالح مورد نظر قرار بگیرد.
وی در واکنش به این سوال که با چرا با وجود حمایت رهبری از تیم مذاکره کننده شاهد عدم حمایت از تیم مذاکره کننده هستیم، گفت: مسئولان باید صدای واحد داشته باشند اما آیا نقد و بررسی عملکرد تیم مذاکره کننده در بین مردم و کارشناسان و اینکه مردم بگویند نگران حقوق هسته ای هستیم و صحبت هایی مثل اینکه حق غنی سازی ما محدود شده، این به نفع است یا ضرر. اگر در کشور ما دو صدا وجود داشته باشد چه اشکالی دارد، مردم می خواهند به صورت شفاف این موضوع را بدانند؛ با توجه به اینکه پیشنهاددهنده سند توافقنامه آمریکایی ها هستند سند پیچیده ای است. از این رو کارشناسان می توانند در این زمینه صحبت کرده و حتی مناظره داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه در این توفق نامه بر NPT تاکید نشده است، خاطر نشان کرد: در مذاکرات آلماتی پافشاری ما بر روی NPT بود اما متاسفانه در توافق ژنو بر روی NPT تاکید نشده و فقط گفته اند که NPT نظارت می کند. آنها گفته اند که فقط حقوق هسته ای رعایت شده است اما طبق توافق نامه، غنی سازی باید مورد توافق طرفین باشد؛ یعنی یک سر طناب دست آنها و سر دیگر دست ماست.
سقای بی ریا در پاسخ به این سوال که با وجود حمایت رهبری از تیم مذاکره کننده به نظر می آید شما جلوتر از رهبری حرکت می کنید، گفت: نقد ما از سر خیر خواهی است. ما از دولت جدید عصبانی نیستیم. نباید آشفته شویم همان طور که دولت های گذشته مورد نقد و بررسی قرار گرفتند چرا این دولت حاضر نیست نقد را بشنود و یا به نمایندگان مجلس پاسخگو باشد. موضع ما نسبت به دولت ناصحانه و خیرخواهانه است.
وی درباره نامه ۹ اصلاح طلب به رییس جمهور و رفع سوتفاهم ها که از سوی این اصلاح طلبان اشاره شده اظهار داشت: آقای روحانی همانطور که خودش هم گفته است رئیس جمهور همه مردم است و وقتی کسی رای می آورد در قبال همه مسئولیت دارد از این رو رئیس جمهور باید بر روی خطوط اصلی انقلاب حرکت کند و یکی از این خطوط اصلی تکیه بر ظرفیت های داخل و قوت درون زاست.
سخنگوی جبهه پایداری در اتنقاد به دولت گفت: شاهد عزل و نصب های زیادی هستیم. اگر بخواهند در همه رده ها مسئولان را تغییر دهند باعث محرومیت هایی می شود اما متاسفانه این کار صورت می گیرد. این خلاف حرف هایی است که روحانی زده است.
وی درباره حمایت رهبری از تیم مذاکره کننده گفت: باید فرمایشات مقام معظم رهبری را به صورت یک بسته نگاه کنیم؛ ایشان در آن مرقومه گفتند آنچه را که مرقوم داشته اید یک موفقیت است و در نکته بعدی نیز فرمودند این قدم آخر نیست و باید به عنوان مبدائی برای اقدامات هوشمندانه بعدی مورد توجه باشد؛ رهبری خط مستقیم ایستادگی در برابر زیاده خواهی استکبار را نیز در همان نامه مورد تاکید قرار دادند لذا باید همه این نکات را با هم دید.
سقای بی ریا در پایان اظهار داشت: جبهه پایداری دارای شورای فقاهتی است که مشروعیت دهنده و نظارت کننده بر آن است و این جبهه آرمان های امام و مقام معظم رهبری را دنبال می کند و مسائل سیاسی را در چارچوب کار فرهنگی با صبغه اسلامی مورد توجه قرار می دهد. جبهه پایداری به دنبال پیاده سازی آرمان ها و مطالبات و دغدغه های ولی فقیه است.
ارسال نظر