به گزارش پارس به نقل از تسنیم، رئیس دیوان عدالت اداری گفت: به اذن پروردگار متعال، رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، پشتیبانی ملت و همچنین تلاش های دولتمردان، بحث انرژی هسته ای در حد قابل قبولی به ثمر نشست.

به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام والمسلمین منتظری در جلسه هیئت عمومی اظهارداشت: مردان کارزار بین المللی نظام جمهوری اسلامی ایران در این مدت با تلاش های ارزشمند خود که مبتنی و مستظهر به رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حمایت های بی دریغ مردم بود، بحمدالله برگ پیروزی دیگری بر کتاب قطور انقلاب افزودند و این ورق زرین را برای کشور و ملت به ارمغان آوردند، ضمن سپاس از آنان، این دستاورد را به ملت تبریک می گوییم.

وی افزود: در حالی که آمریکا، فرانسه، انگلیس و اسرائیل میدان دار این کارزار بودند و در سایه حمایت ها و سرمایه گذاری برخی از کشورهای عربی تلاش می کردند تا نظام و ملت و سیاستمدارانمان را در موضوع انرژی هسته ای به زانو درآورند و از این رهگذر نظام جمهور اسلامی ایران را تضعیف کنند، به اذن پروردگار متعال، رهبری داهیانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب، پشتیبانی ملت و همچنین تلاش های دولتمردان، بحث انرژی هسته ای در حد قابل قبولی به ثمر نشست.

رئیس دیوان عدالت اداری ضمن تاکید بر ضرورت حمایت از مذاکره کنندگان، اظهار امیدواری کرد که این اتفاق دریچه ای باشد که در آینده دستاوردها و موفقیت های سیاسی بیشتری در عرصه بین الملل شاهد باشیم. ان شاء الله همانگونه که بسیج ما در میدان جنگ پیروز شد، سیاستمدران بسیجی ما نیز در میدان کارزار بر دشمن سوگند خورده ای که تلاشش تضعیف نظام است، پیروزی های چشمگیری به دست آورند.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با تبریک خجسته سالروز تشکیل بسیج مستضعفان، پنجم آذرماه را یادآور این خاطره بزرگ دانست و گفت: بسیج در طول عمر پربرکت ۳۲ ساله خود خدمات بسیار ارزنده و تاثیرگذاری را در کشور داشته است.

منتظری افزود: حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در آذرماه ۶۷ پیامی را درباره بسیج و بسیجیان صادر فرمودند که بسیار پرمحتوا و با ارزش است. ایشان فرمودند، « حقیقتا اگر بخواهیم مصداق کاملی از ایثار و خلوص و فداکاری و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را ارایه دهیم، چه کسی سزاوارتر از بسیج و بسیجیان خواهد بود. بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد، بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشانی در گمنامی و بی نشانی گرفته اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نموده اند. من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می خورم و از خدا می خواهم تا با بسیجیان محشورم گرداند. چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی ام» .

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در این پیام کلمات پرمحتوا و نکات زیبایی را با قلم زیبای خود ترسیم کرده و برای ما به یادگار گذاشتند. در سایه چنین کلامی است که می توان هر چه بیشتر با واقعیت و حضور بسیج آشنایی پیدا کرد.

منتظری اضافه کرد: حقا بسیج مظهر اخلاص است و بسیجی درس آموزی مخلص، بسیج مظهر اقتدار ملت است و بسیجی نماد ملتی مقتدر، بسیج کلاس مکارم اخلاق است و بسیجی متخلق به آن، بسیج دریای پیوسته به ولایت است که در اعماقش در و گوهر و لولو و مرجان فراون یافت می شود و بسیجیان غواصانی دریادل که برای به دست آوردن این در و گوهر به اعماق دریا می روند و از هیچ چیزی باک ندارند.

وی تصریح کرد: طول ۳۲ سال عمر پربرکت بسیج نشان می دهد که این نهاد چگونه حامی نظام، پشتیبان ولایت و لشکری مخلص و بی توقع است که هرگاه در مقاطع مختلف حضورش ضروری و لازم بوده، مقتدرانه به میدان آمده و به حق انقلاب را از توطئه های دشمنان و فتنه فتنه انگیزان مصون و محفوظ داشته است.

رئیس دیوان عدالت اداری خاطرنشان کرد: بسیج همواره در دفاع و صیانت از انقلاب و نظام از زمان تشکیل در همه عرصه ها و صحنه ها چه در دوران دفاع مقدس و چه در دانشگاه، ادارات و عرصه کار و تلاش، حرف اول را زده است.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: ما همه به بسیج بی توقع و مخلص و بسیجیانی که جان در طبق اخلاص می گذارند، مدیونیم. آنان این اقتدار و خلوص نیت و حضور دائمی را از مولایشان امام حسین (ع) آموخته اند.

منتظری در پایان به بیان فرازی از وصایای حضرت امیرالمومنین علی (ع) از کتاب نهج البلاغه پرداخت و گفت: حضرت علی (ع) می فرمایند، « فرزندم به کار نیک امر کن تا در شمار نیکوکاران درآیی و به دست و زبانت کار زشت و منکر را ناپسند بشمار و آن را با تلاش و کوشش از خود دور بدار. در راه خدا بکوش آنچنان که شایسته است و از سرزنش ملامتگران بیم نداشته باش و به حق با هر سختی و دشواری و در هرجا که هستی، تن بده» .