این فیلم یک امیر جعفری دارد، یک جواد عزتی و یک تایلند، دیگر هیچ
اینکه چرا بیشتر فیلمهای به اصطلاح کمدی باید در کشورهای خارجی ساخته شود، موضوع مهمی محسوب میشود، اما از آن مهمتر این است که چرا این گونه از فیلمها ضعیف و بیثمرند، تمامی این فیلمها که در قالب شِبهکمدی ساخته میشود، فقط یک خط داستانی را روایت میکند. جدیداً هم تایلند لوکیشن اصلی فیلمهای کمدی شدهاست؛ خانم یایا، چهارانگشت و حالا طبق شنیدهها چند فیلم دیگر در این کشور در حال ساخت است.
فیلم چهارانگشت سومین ساخته حامد محمدی است و جای تأسف دارد که از فیلم اولش یعنی فرشتهها با هم میآیند به اینجا رسیدهاست. با دیدن فیلم اول محمدی این احساس برای مخاطب ایجاد میشد که فیلمساز با یک ایده و نگرش متفاوت وارد سینما شدهاست، اما انحراف مسیر محمدی به سمت فیلمهای کمدی بساز و بفروش باعث سقوط نگرش این کارگردان شدهاست.
اساساً فیلمی مثل چهارانگشت فاقد نشانههای سینمایی است و نقطه تمرکز فیلم بر اساس اتفاقات لحظهای شکل گرفته با این حساب چگونه میشود از چهار انگشت که موقعیتمحور است، توقع یک فیلم کامل کمدی را داشت؟
در فیلمی مثل چهارانگشت عنصر (بصری) و ساختاری یافت نمیشود که منتقد بتواند درباره آنها بنویسد. این فیلم یک امیرجعفری و جواد عزتی دارد که همان نقشهای قبلیشان را به مراتب ضعیفتر ایفا کردند، قطعاً چهارانگشت یک اثر فراموششدنی است.
ارسال نظر