حمله لیزری خلبانان نیروی هوایی آمریکا به خود
خلبانان نیروی هوایی آمریکا از حمله لیزری به خود حین عملیات بر فراز اقیانوس آرام خبر دادهاند.
خلبانان نظامی آمریکا از پرتاب اشعههای لیزری به سوی خود حین عملیات در اقیانوس آرام خبر دادند.
خلبانان نیروی هوایی آمریکا از حمله لیزری به خود حین عملیات بر فراز اقیانوس آرام خبر دادهاند.
به نوشته وبگاه «بیزینس اینسایدر» خلبانان آمریکایی گفتهاند که در ماههای اخیر بیش از بیست مورد حمله لیزری علیه آنها رخ داده است.
بر اساس این گزارش، این حملهها همگی در نزدیکی دریای چین جنوبی که اغلب نظامیان چینی و مردم عادی حضور دارند رخ داده است.
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چندی قبل از وقوع حملههای لیزری علیه خلبانان نظامی خود در جیبوتی واقع در آفریقا خبر داده بود. مقامهای آمریکایی گفتهاند که هنوز مشخص نیست چه کشوری پشت این حملههای لیزری قرار دارد .
در این گزارش ذکر شده که حملههای لیزری از قایقهای ماهیگیری با پرچم چین به سوی خلبانان آمریکایی ارسال شده است.
مقامهای آمریکایی همچنین گفتند که در حال حاضر اعتقاد ندارند ارتش چین پشت این حوادث قرار دارد،اما با توجه به مسائل اخیر در جیبوتی نمیتواند کاملا از این قاعده مستثنی باشد.
آمریکاییها میگویند ممکن است ماهیگیران چینی یا افرادی از کشورهای دیگر منطقه بتوانند این کار را انجام دهند تا خلبانان آمریکایی را آزار و اذیت کنند. در این گزارش به نوع هواپیمای هدف قرار گرفته اشاره نشده است.
این منبع خبری نوشت: وزارت دفاع آمریکا پس از حوادث جیبوتی، شکایت رسمی را به چین ارسال کرد و از دولت این کشور خواستار برسی این قضیه شد.
بخش ایمنی پرواز آمریکا نیز چندی قبل به خلبانان خود نسبت به حفظ احتیاط شدید به خاطر پرتاب لیزرهای قدرتمند به سمت آنها از پایگاه نظامی چین در جیبوتی هشدار داده بود.
بر اساس این گزارش، مقامهای بخش امنیت پرواز آمریکا به خلبانان خود در زمینه پرتاب اشعه لیزر «هشدار جدی» ابلاغ کردند. در این هشدار به مکان ارسال این اشعهها از فاصله هفتصد و پنجاه متری در پایگاه دریایی چین در جیبوتی اشاره شده است.
در این هشدار همچنین بر لزوم مراقبت جدی حین پرواز در نزدیکی این منطقه تاکید شده و بخش ایمنی پرواز آمریکا این اقدام را «غیرقانونی» نامید. جیبوتی در منطقهای راهبردی در شمال آفریقا واقع است و آمریکا نیز در این کشور یک پایگاه کوچک نظامی به نام «کمپ لمونییر» دارد. پایگاه نظامی چین نیز در جیبوتی اولین پایگاه برون مرزی این کشور محسوب میشود.
ارسال نظر