عدم واگذاری فضای مازاد ادارای از سوی مدیران
استاندار زنجان گفت: مدیران فضای مازاد ادارای دستگاههای خود را به راحتی واگذار نمیکنند.
اسدالله درویشامیری ظهر شنبه در سومین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه در محل استانداری زنجان، افزود: مدیران فضای مازاد اداری دستگاههای خود را به راحتی واگذار نمیکنند و این فضاها ثروت عظیمی است و با وجود این نوع رویکرد در کشور معطل مانده و در انحصار دستگاهها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه وجود فضاهای مازاد اداری به اقتصاد کشور آسیب زده هزینهها را نیز افزایش میدهد، ادامه داد: منحصر شدن فضاهای مازاد در دستگاههای اجرایی موجب معطل ماندن ثروت عظیمی در کشور شده است.
استاندار زنجان گفت: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان لیستی از فضاهای مازاد ادارات را به دیوان محاسبات ارائه کند و بودجه جاری این فضاها نیز کاهش یابد.
درویش امیری به تخصیص بودجه به شهرستانها اشاره کرد و افزود: شورای برنامهریزی استان برای رعایت تعادل توزیع بودجه مجبور است برخی پروژهها را در شهرستانها اجرا کنند.
وی با اشاره به بحث پلاککوبی منازل مسکونی، ادامه داد: شهر زنجان به عنوان تنها شهر مرکز استان کشور است که پلاککوبی در انجام نشده و به این مهم باید به عنوان یک امر ضروری توجه کرد.
استاندار زنجان تصریح کرد: بسیاری از فرمهای اداری برای تکمیل نیاز به کد پستی دارند و این اشکال و ضعفی اساسی برای استان است و ۳۲۰ میلیون تومانی که توسط پست درخواست شده بود، مصوب میشود.
درویش امیری افزود: با همکاری دستگاههای نظارتی بتوان زمینهایی که با عنوان مختلف توسط دستگاهها دریافت شده و هنوز هیچ اقدامی انجام نداده، زمینها پس گرفته شوند.
استاندار زنجان گفت: تهاتر فرصتی برای پرداخت مطالبات به پیمانکاران است و در حال حاضر حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران وجود دارد و بتوان از طریق بانکی، اداره کل امور مالیاتی و اداره کل تأمین اجتماعی استان تسویه شود.
انتهای پیام/
ارسال نظر