اختصاصی پارس؛
اوراق مشارکت بانکی؛ راهکار جدید دولت روحانی برای تداوم دولت ورشکسته
براساس آمار فوق و بدهی سنگین دولت به شبکه بانکی کشور عملاً در تراز واقعی، بانک ها ورشکسته محسوب می شوند.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- درحالی دولت یازدهم پایان یافت که چالش بزرگ بحران نظام پولی و بانکی برای دولت دوازدهم به یادگار ماند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، به طوری که پس از اجرای سیاست های ضد تورمی شاهد رکود بی سابقه در کشور بودیم که نتیجه ای جز بیکاری فزاینده را به دنبال نداشت.
در حال حاضر میزان نقدینگی کشور به بیش از ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش داشته که از این میزان بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان سهم دولت (معادل ۶۰درصد) است که بابت تعهدات اوراق مشارکت و بدهی به سیستم بانکی ایجاد نمود.
براساس آمار فوق و بدهی سنگین دولت به شبکه بانکی کشور عملاً در تراز واقعی، بانک ها ورشکسته محسوب می شوند.
قرار بود با اجرای برجام، کشورهای ۱+۵ تمام تحریم های بانکی و غیر بانکی ایران را لغو نمایند و ایران بتواند از طریق سوئیفت با کشورهای جهان روابط پولی و بانکی برقرار نماید اما متأسفانه ساده اندیشی مسئولین دولتی موجب شد قرارداد به نحوی تنظیم گردد که امریکا و غرب بتوانند به سادگی از اجرای مسئولیت های خود شانه خالی نمایند
به طوری که امروز ایران تنها با تعداد اندکی از بانک های کوچک آسیایی و آفریقایی در ارتباط می باشد و این مسئله مضاف بر مشکلات نظام پولی و بانکی کشورمان شده است.
بانکها ورشکسته نیستند بلکه از دولت طلبکارند. دولت هم ورشکسته نیست چون هنوز میزان دارائی اش از میزان بدهی اش بیشتر است. این نویسنده بهتر است واحد های حسابدارای دوره تحصیلاتش را دوباره دوره کند.
عدم ارتباط با بانكهاي تراز اول دنيا عدم كفايت سرمايه اي بانك ها ميباشد كه با طرح بانك مركزي براي ادقام بانكها و افزايش سرمايه و البته ضمانت فاينانس ها توسط بانك مركزي اين مشكل نيز در حال رفع شدنه ارتباط با بانكهاي اروپايي و اسيايي اغاز شده و اين نشانه خوبي جهت به روز شدن بانك هاي كشور ميباشد
خوب بنابراین هیچ مشکلی وجود ندارد و ملت میتونن جشن بگیرند و بیکاری و رکود ووووووو تماما حل شده