به گزارش پارس به نقل از ایسنا، محمدامین سازگارنژاد اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به 3.5 میلیون جوان جویای کار در کشور داریم که برای ساماندهی آنها در قانون بودجه پیش‌بینی‌های لازم را صورت داده‌ایم.

وی حرکت به سمت مهارت آموزی را اقدامی راهگشا برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست و ادامه داد: راه پیدا کردن شغل مناسب، مهارت افزایی است و در صورتی که دانشگاهها به مقوله مهارت آموزی و مهارت افزایی بیش از پیش توجه کنند دانش آموختگان دغدغه کمتری برای پیدا کردن شغل خود در بازار کار خواهند داشت.

سازگارنژاد با تاکید بر لزوم نهادینه شدن فرهنگ مهارت آموزی در کشور گفت: امروز جامعه ما با دو مشکل مدرک گرایی و کمبود مهارت روبه رو است در حالی که بسیاری از مشکلات اقتصاد از جمله بیکاری با مهارت آموزی برطرف می شود و اشتغال پایدار در قالب آموزشهای مهارتی رونق می گیرد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور درعین حال شناسایی جوانان نخبه و مهارتی را خواستار شد و گفت: کشف استعدادهای نخبه و مهارتی موجب توسعه صنایع و ارتقای فناوریهای نوین می شود از این رو باید تلاش کرد تا با بهره‌گیری از فناوری اطلاعات، حوزه‌ آموزشهای مهارتی گسترش یابد.

معاون وزیر کار در پایان خاطرنشان کرد: آن دسته دانش‌ آموختگانی که دوره‌های مهارتی را در کنار دروس تئوری می گذرانند در پیدا کردن شغل مناسب خود در بازار کار کمتر دچار مشکل می شوند.