پرونده نگین غرب به کجا رسید؟
سخنگوی دستگاه قضا درباره روند طولانی شدن پرونده نگین غرب گفت: این پرونده دو متهم اصلی دارد و در حال حاضر ۱۵ هزار و ۴۲ نفر نسبت به این ۲ نفر شکایت کردهاند که نفر اول ۱۳ هزار و ۸۰۳ و دیگری ۲هزار و ۲۳۰ شکایت دارند.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، سخنگوی دستگاه قضا درباره روند طولانی شدن پرونده نگین غرب گفت: این پرونده دو متهم اصلی دارد و در حال حاضر ۱۵ هزار و ۴۲ نفر نسبت به این ۲ نفر شکایت کردهاند که نفر اول ۱۳ هزار و ۸۰۳ و دیگری ۲هزار و ۲۳۰ شکایت دارند.
وی افزود: به طور حتم اگر فردی از شکات در خرید زمین دقت میکردند هیچ گاه این کلاهبرداری صورت نمیگرفت. محسنی اژهای تصریح کرد: بسیاری از اموال این ۲ متهم در مرحله کارشناسی شناسایی شده و ما توانستهایم مشکلات بسیاری را در این زمینه حل کنیم.
سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: قوه قضاییه برای رعایت حال ۱۵ هزار نفر از کسانی که در این پرونده شاکی هستند کارهای فوقالعادهای را انجام داده که در حد وظیفه این قوه نبوده است اما تمام تلاش خود را در جهت رسیدن به حقوق این ۱۵ هزار نفر انجام داده است.
وی خاطر نشان کرد: از این ۱۵ هزار و ۴۲ نفر، ۶ هزار و ۳۲ نفر کاملا به حقوق خود دست پیدا کردهاند و به شکایت آنها رسیدگی شده است.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای اظهار داشت: به ۱۲ هزار ۸۰۳ نفر شاکی نیز مبلغ ۱/۵۵۱/۵۰۷/۶۹۳/۸۰۳ ریال وجه نقد دادهاند که در این میان به ۲ میلیون و ۳۳۹ نفر نیز ۱۶۰ هزار و ۹۹ میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال داده شده است و ۸۹۲ نفر از شاکیان نیز ملک داده شده است.
سخنگوی دستگاه قضا اظهار داشت: امیدواریم تا آخر سال ۹۳ به ۶ هزار و ۱۳ نفری که باقی ماندهاند نیز بتوانیم به پروندهشان رسیدگی کنیم و آنها نیز به حقوق دست پیدا کنند.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر یکی از متهمین پرونده نگین غرب همکاری خوبی را با قوه قضاییه دارد اما متأسفانه نفر دوم به طور کامل با این قوه همکاری نمیکند.
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سوالی درباره پرونده بیمه توسعه گفت: درحال حاضر کیفر خواستی برای این پرونده صادر نشده و در حال رسیدگی مقدماتی هستیم.
1- مگر نه این است که طق حکم شعبه 29 دادگاه انقلاب اسلامی تمام اموال و املاک متهم از اموال مالباختگان جمع اوری شده و به همین خاط تمام اموال توقیف شده متهم به مالباختگان تعلق میگیرد؟ 2- مگر 2000 واحد اپارتمان به برخی از اعضا داده نشده و طبق قوانین و ایین نامه های قانونی به دیگر مالباختگان نیز میبایستی همانند انها بصورت یکسان و همانند انها اپارتمان و یا معوض پول به نرخ روز تغلق بگیرد بطوریکه اینها نیز بتوانند با همین پول بتوانند همانند کسانی که اپارتمان گرفته اند خانه مسکونی به همان اندازه در همان منطقه خریداری کنند؟
3-پس چرا شعبه 36 دادگاه تجدید نظر اصرار دارد با فرمولی که با هیچیک از ایین نامه ها و...تطابق ندارد به بلاتکلیفان به اندازه یک پنجم کسانی که اپارتمان گرفته اند پول بدهد؟
4-پس مابقی اموال و املاک متهم را که نزدیک به 2000 میلیارد تومان است و در اختیار قوه قضاییه ست و طبق حکم صادره متعلق به مالباختگان است می خواهد چه کند؟
5-پس عدالت اسلامی در این پرونده چگونه تفسیر و توجیه میگردد؟
حضرت ایت ا... املی لاریجانی مردم بی صبرانه منتظر دخالت حضرتعالی در این پرونده در جهت احقاق حقوق واقعی خود میباشند.