مدیرعامل زیرساخت خبر داد:
واگذاری پهنای باند از سر گرفته میشود
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از رفع مشکل میان این شرکت و شرکت مخابرات ایران تا چند روز آینده خبر داد و گفت: دستور توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات لغو شده و این شرکت نیز مانند سایر شرکتها، می تواند از پهنای باند اینترنت استفاده کند.
به گزارش پارس به نقل از مهر، شرکت ارتباطات زیرساخت از مهرماه امسال به دلیل اختلاف حساب و بدهی با شرکت مخابرات ایران، فروش پهنای باند اینترنت به این شرکت را متوقف اعلام کرد که این تصمیم به گفته مسئولان مخابرات کشور، عدم توسعه اینترنت را به همراه داشته است؛ به نحوی که به گفته سخنگوی مخابرات، فروش سرویس ADSL در دو استان بوشهر و کردستان و نیز چند منطقه در استان تهران به دلیل عدم توسعه و نبود امکانات پهنای باند متوقف شده است.
براین اساس محمود خسروی- مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: به دلیل آنکه توقف فروش پهنای باند اینترنت عدم توسعه را به همراه دارد و این مساله باعث ضرر و زیان مردم، دولت و مخابرات می شود دستور توقف فروش پهنای باند را لغو کرده ایم و فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات از سر گرفته می شود.
وی با بیان اینکه در هفته جاری نیز قرار است مذاکرات نهایی برای حل مشکلات میان مخابرات و زیرساخت صورت گیرد، ادامه داد: هم اکنون امکان دریافت پهنای باند اینترنت برای شرکت مخابرات ایران و سایر شرکتهای اینترنتی وجود دارد و با وجود افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت ظرف ۱۰۰ روز، مشکلی از جهت تامین تقاضا وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت مشکل موجود میان مخابرات و این شرکت را مربوط به بدهی های جاری معوقه عنوان کرد و گفت: براساس برآوردها مخابرات ۲۷۰ میلیارد تومان تا پایان سال ۹۱ به زیرساخت بدهی دارد و این درحالی است که این شرکت رقم ۱۲۰ میلیارد تومان را به عنوان بدهی به زیرساخت در حسابهای خود دیده است؛ با این وجود ما معتقدیم که مخابرات حداقل نسبت به همین مبلغی که با آن موافقت دارد بدهی خود را تسویه کند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بخشی از بدهی های مخابرات نیز مربوط به املاکی است که قبل از خصوصی سازی مخابرات در اختیار این شرکت بوده و جزء شبکه زیرساخت به حساب می آید اظهار امیدواری کرد که این اختلاف حسابها تا یک هفته آینده رفع شود.
خسروی بر توسعه اینترنت در مناطق محروم تاکید کرد و گفت: فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات از سر گرفته می شود تا مشکلات عدم توسعه ای در شهرهای کوچک و مناطق محروم مرتفع شود.
به گزارش مهر، پیش از این گفته شده بود برای توسعه ADSL و متوقف نکردن ارائه این سرویس، مخابرات نیازمند پهنای باند اینترنت با ظرفیت ۲۰۰ لینک STM۱ است.
ارسال نظر