چگونه فرهاد دانشجو شیشتایی شد؟
جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد و انتخاب سرپرست جدید این دانشگاه که یک پروسه معمولی و روند قابل پیشبینی داشت، بازتابهای متفاوتی را در برخی رسانهها داشت.
به گزارش پارس به نقل از خبرآنلاین، محسن حدادی در مطلبی طنز با این مقدمه نوشت:
« روزنامه این وری: کودتای شبانه با بوی فتنه
هیئت امنای دانشگاه آزاد بعد از انتخاب میلیمتری روحانی به عنوان رئیس جمهور و لطف شورای نگهبان به او که هم او را رد صلاحیت نکرد و هم اینکه انتخابات را به مرحله دوم نبرد، با احساس پیروزی در فضای سیاسی که طبق اسناد غیر قابل انکار، یک توهم سیاسی است و همه می دانند که اصولگرایان در انتخابات پیروز شدند، چهارشنبه شب در فضایی سیاسی که بوی فتنه هم میداد، رئیس دانشگاه آزاد را عزل کرد.
اطلاعات خبرنگار ما حاکی است که این اتفاق در آستانه آغاز سال تحصیلی و دریافت میلیاردی پول شهریه، یک حرکت بودار و از پیش طراحی شده و کاملا حزبی بوده و شخص جایگزین نیز اگر چه از عناصر فعال حوالی فتنه محسوب میشود که امیدواریم شورای عالی انقلاب فرهنگی او را رد کند که باید رد کند اما اگر رد هم نکند و او رئیس دانشگاه آزاد شود باید از الان گفت که او هم اصولگراست و بازهم اصولگرایان پیروز شدند.
اما فرهاد دانشجو که از اصولگرایان متعهد بود در طول دوران کوتاه خدمتش، خدمات ارزنده ای به دانشجویان داشت به طوری که بسیاری از مردم در تماس با روزنامه ما ضمن گریه و زاری عنوان کردند: خدا ازشون نگذره که عوضش کردند!
اما در جلسه پریشب چه گذشت و افراد حاضر در جلسه چطور به برکناری دانشجو رای دادند؟ یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار ما از آن عصر شوم و جلسه کودتاگونه گفت: همه چیز از قبل مشخص شده بود. وقتی قرار شد درباره عزل دانشجو رای گیری شود، هاشمی سرفه کرد. سیدحسن نیز سرش را تکان داد و با اشاره به دم در گفت: علی! بعد قرار شد رای گیری انجام شود. این در حالی بود که بیرون جلسه خاتمی در حال راه رفتن بود و خیلی مضطرب بود ببیند بالاخره چی می شود؟ او البته نیم ساعت قبلش، اینترنتی با سوروس گپ زده بود ولی کسی از این ماجرا خبر نداشت. بالاخره رای گیری آغاز شد. افراد طوری نشسته بودند که معلوم بود داستان از چه قرار است. رای گیری صوری و زوری برگزار شد و دانشجو یکهو عزل شد.
این منبع آگاه افزود: این برکناری یک اقدام هماهنگ شده بود که خیلی هماهنگ بود و اصلا بر اساس رای گیری آزاد و دموکراسی نبود بلکه در فشار اصلاح طلبان شکست خورده در انتخابات یازدهم و شورای شهر تهران انجام شد.
به گزارش خبرنگار ما، بیرون اتاق رای گیری بیش از صدها دانشجو در حمایت از ریاست دانشجو حاضر شده بودند که بعد از اعلام رای گیری، بدون اینکه سطلی آتش بزنند در یک راهپیمایی آرام برگشتند خانه هایشان و اعلام کردند که عزل دانشجو را به شکل قانونی پیگیری می کنیم.
همچنین ۳۸۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد با ارسال نمابری به ما خواستار بازگشت فرهاد دانشجو شدند و انتخاب رئیس جدید را یک اقدام نابخردانه و سیاسی تلقی کردند.
شنیده های خبرنگار ما حاکی است شورای عالی انقلاب فرهنگی عمرا به رئیس جدید رای نمی دهد اما لابی های گسترده اصلاح طلبان شکست خورده از همان پریشب آغاز شده است.
روزنامه اون وری: خداحافظی مستاجر اجباری
بالاخره ۱۸ ماه طول کشید تا مستاجر اجباری دانشگاه آزاد که برادر وزیر علوم دولت قبل بود از پشت این صندلی برداشته شود و دانشگاه آزاد یک نفس راحت بکشد.
جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد در فضایی آرام و صمیمی و سرشار از مباحث علمی و دموکراسی برگزار شد و در پایان جلسه و بعد از یک رای گیری شفاف، فرهاد دانشجو شیش تایی شد و در کمتر از جیک ثانیه کلید دانشگاه آزاد را برگرداند به صاحب اصلی اش.
او در طول دوران مسئولیتش انتقاد همه را برانگیخته بود و همه امور را به حال تعلیق درآورده بود. در دوره ریاست او حتی غذای دانشگاه نیز بدمزه شده بود. یکی از انتقادهای جدی که به رئیس معزول وارد بود، این بود که « چطور یک دانشجو می تواند رئیس دانشگاه شود؟ او باید برود درسش را تمام کند. » حالا و در پس چندین ماه انتقاد عمومی و خصوصی به مدیریت دانشجو، با قدرت گرفتن دوباره آیت الله هاشمی، بازی های سیاسی دولت دهم به پایان رسید و کار به کاردان برگشت.
فرهاد دانشجو در این جلسه با اشاره به اینکه بعد از انتخابات خودم می خواستم برم ولی تاکسی نبود، تصریح کرد: من از اول هم اشتباهی بودم. به من گفتن برو جلو ما داریمت ولی…
وی در حالی که بغض کرده بود، کلید دانشگاه را به هاشمی داد و گفت: یه دستمال کاغذی به من بده!
بنا بر این گزارش، برکناری دانشجو موجی از شادی در میان مردم ایجاد کرد به طوری که در برخی خیابانهای پایتخت چهارشنبه شب تا صبح به پایکوبی پرداختند.
به گزارش خبرنگار ما، همچنین از لحظه عزل دانشجو تا لحظه تنظیم خبر، جشن های خودجوش دانشجویی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد برپا شده و بیش از ۴۰۶ هزار نامه سپاس به دفتر رئیس دانشگاه آزاد رسیده است.
همچنین کاترین اشتون در نامهای به هاشمی رفسنجانی تعویض رئیس دانشگاه آزاد را در پیشبرد مذاکرات پیش روی ۱+۵ موثر دانسته و این تغییر را در موضع گیری اتحادیه اروپا در خصوص تعلیق و تحریم بسیار راهگشا عنوان کرده است. »
ارسال نظر