به گزارش پارس به نقل از شهدای ایران، طاهره بنی اسدی فعال سیاسی و نویسنده کتاب ها ی تحریفات و فلسفه سیاسی عاشورا، جنگ ۳۳ روزه لبنان، سید شهدای اهل قلم شهید آوینی و چندین کتاب دیگر، در مصاحبه ای با پایگاه خبری شهدای ایران به توضیح تالیفات خود پرداخت و گفت: در  کتاب شهدای اهل قلم؛ ابعاد شخصیتی و تفکر حماسی را به قلم درآوردم که این کتاب سال پیش در انتشارات نور بخت به زیر چاپ رفت.

  وی درمورد کتاب دیگرش اظهار داشت؛ در کتاب جنگ ۳۳ روزه لبنان؛ به بحث سرنگونی شارون و اینکه فلسطین و جریانات لبنان چگونه شکل گرفت و حماسه هایی که رقم زده شد پرداختم همچنین به مقاومتی که  لبنان حاصل شد نتیجه چه اقدامات و فعالیت هایی بود اشاره ای داشتم.

بنی اسدی در ادامه به بیداری اسلامی و مسئله الگوبرداری سایر کشور های جهان از انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان کرد: سال ۸۴ که جناب آقای دکتر احمدی نژاد رییس جمهور شد، توانستند بار اول نام امام زمان را در سازمان  ملل که مقر دشمن هست بیاورند و از تمام آرمان ها و ارزش های اسلامی دفاع کنند و این لرزه ای بود بر پیکر تمام دشمنان اسلام.

وی در ادامه توضیحات کتاب خود افزود: مقاومت های ایجاد شده در کشور های اسلامی  نشان دهنده الگو برداری از مقاومت مردم ایران در ۸ سال دفاع مقدس است در واقع کشور ما ام القرای جهان بود و توانست محور تصمیم گیری در خاورمیانه بشود، تا زمانی که ما روی فرهنگ ایثار و شهادت باقی بمانیم می توانیم احساس رشد و بالندگی داشته باشیم.

طاهره بنی اسدی در سخنان خود به بیان ریشه کلمات شهید و شهادت پرداخت و افزود: فلسفه شهادت ازنظر کلمه بسیار ژرف و عمیق است همانطور که خداوند در آیات ۲۳ و ۲۴ سوره احزاب می فرماید: برخی از مومنان، بزرگ مردانی هستند که به عهد و پیمان خود با خداوند پایدار هستند و ایستادگی می کنند؛ حتی در شرایط خیلی سخت  تا در راه  لقا الله، به شهادت برسند.

به همین  خاطر اختلاف بزرگی  بین مرگ و شهادت می بینیم، چرا که شهادت به سختی به دست می آید و نعمتی است که هر کسی به آسانی به آن فیض نایل نمی شود، کسی هم که بخواهد شهید شود مراتب بسیار سختی را در پیش رو دارد.

مصداق آن خیلی از شهیدان دوره دفاع مقدس هستند و همچنین جانبازان به خصوص جانبازان شیمیایی که وضعیت مرگ تدریجی دارند و هرروز هر کدامشان پرپر می شوند و تقدیم نظام می گردند.

وی در ادامه سخنان اش به زندگی سخت و دشوار جانبازان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه هیچ امکاناتی در اختیارشان قرار نگرفته است، از خود گذشتگی، ایثار و منافع دنیوی را به  منافع اخروی ترجیح می دهند و به دنبال هدف والاتری هستند.

این گونه افراد به دنبال تفکر آرمان گرایی، اسلام خواهی، عدالت خواهی، رفع فقر، محرومیت و ظلم ستیزی بودند.

  وی در ادامه بیان کرد: خود بحث شهادت از چند رکن اساسی برخوردار است، از مهم ترین آن در راه خدا بودن، فی سبیل الله  وخالصانه در مسیر قدم برداشتن است ؛شهادت یک هدف مقدس است.
  در حال حاضر در بسیاری از کشور ها جنگ و جنایت رخ می دهد، اما آنها چون هدف والا و مقدسی ندارند و بیشتر بحث تجاوزگری و منفعت های مالی پیش می آید دیگر در آنجا شهادت هیچ معنایی ندارد.

  اما در کشور ما و سایر کشور های اسلامی به خاطر فرهنگ عاشورایی تفکر شهادت هنورز معنا دار  و در جامعه جاری است و انشاالله این حرکت ها همه منتهی  به ظهور آقا امام زمان شود.   ما همه باید سربازی در مسیر ولایت باشیم و جان و مال و ناموس  را فدای حفظ و صیانت از اهداف و آرمان های نظام کنیم.

بنی اسدی به جایگاه شهدا در نزد خدا اشاره کرد و گفت: قرآن کریم در مورد شان و مقام شهید فرموده است: گمان نکنید که کسانی که در راه خدا کشته می شوند مردگان اند، بلکه  زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند و روحشان هم چنان زنده است.

  زمانی که ما سر قبور شهدا حاضر می شویم  از روح آنها باید استعانت طلبید ؛به لحاظ این که آن ها می توانند ما را شفاعت کنند، اینکه ما به سر قبور می رویم و از آنها برای حل مشکلات مان کمک می خواهیم به این علت است که روحشان همچنان زنده است و مشکلات ما را می بینند و خیلی از مسائل را دریافت می کنند.

در خاطرم هست بعد از جنگ خیلی از پاسداران به نزد مقام معظم رهبری رفتند و  از شهید نشدنشان ناراحت بودند رهبر تعبیر بسیار زیبای کردند و فرمودند: هنوز جنگ تمام نشده؛ جنگ نرم شروع شده و تنها، شیوه مبارزه تغیر کرده، سلاح ما می تواند فکری و قلمی باشد، هنوز باید مبارزات را ادامه بدهیم.

  وی در پایان گفت: امید است انشالله پرچم عدالت خواهی و ظلم ستیزی که در ایران  برپا شده به دست خود امام زمان برسد  و امیدوارم ما توانسته باشیم در این بیداری نقشی داشته باشیم تا مسلمان های دیگر کشورها را به صحنه مقاومت دعوت کنیم و برای آرمان های اسلامی همه تلاش کنیم، اگر در هر برهه زمانی جانبازی شهید می شود و ما  هر سال چند بار میزبان شهدای تازه تفحص شده هستیم  خواست خداوند است که  از فرهنگ شهادت جدا نشویم و یادمان نرود و همگان  بدانند فرهنگ پایداری و مقاومت همچنان زنده است.