به گزارش پارس به نقل از مهر، سعید اوحدی در نشست خبری روز یکشنبه افزود: در خصوص خرید و فروش فیش حج نظر ما موافق نیست آنچه که در بورس و فرا بورس خرید و فروش می شود کالاست. در حالی که زائرانی که سالها در انتظار هستند جایز نیست که فیش خود را در قالب سرمایه خرید و فروش کنند.

وی تاکید کرد: این موضوع را در کمیسیون مشترکی با بعثه مطرح کرده ایم به طوری که به زودی در این کمیسیون و سیاست ها و راهکارهای نقل و انتقال و خرید و فروش فیش های عمره بررسی و در این خصوص سیاست گذاری می شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه در سال جاری ۶۱ هزار نفر به تمتع اعزام می شوند گفت: ۳ هزار نفر نیز عوامل خدماتی و روحانیون کاروان ها هستند.

اوحدی در مورد قیمت های حج تمتع نیز گفت: سیاست سازمان حج و بعثه این است که هیچ فردی به دلیل تنگناهای مالی اولویت خود را از دست ندهد و در صورتی که این اتفاق رخ دهد اولویت زائران برای سال آینده می ماند.

به گفته وی اولین پرواز تمتع ۲۳ شهریور ماه آغاز و آخرین گروه زائران نیز ۱۳ آبان ماه به کشور باز می گردند. زائران در قالب ۵۰۰ کاروان از ۱۷ ایستگاه پروازی اعزام خواهند شد و بر اساس هماهنگی های که با فرودگاه امام انجام شده زائران تمتع امسال از این فرودگاه اعزام نمی شوند و همچنان پروازها از فرودگاه مهرآباد انجام خواهد شد.

وی به روحانیون کاروان ها توصیه کرد که به زائران تاکید کنند به منظور جلوگیری از ازدحام همراهان آنها از بدرقه زوار تا فرودگاه بپرهیزند.

وی همچنین گفت: مدت اقامت زائران ۳۰ تا ۳۶ روز خواهد بود و زائرانی که بیش از ۳۰ روز اقامت داشته باشند هزینه روزهای اضافی آنها توسط سازمان حج پرداخت می شود.

وی همچنین در خصوص اعزام های غیر مجاز زائران نیز تاکید کرد: با هماهنگی های که انجام شده سعی می کنیم سهمیه عمره را افزایش داده تا از ورود غیر قانونی جلوگیری کنیم. همچنین در مورد عتبات نیز با توجه به اینکه سهمیه ها به روز شده و نظارت ها نیز افزایش یافته دیگر شاهد تردد غیرقانونی زائران به عتبات نیستیم.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر، در مورد افزایش ظرفیت و کاهش هزینه های عمره سال آینده گفت: تمام تلاش سازمان حج و بعثه حفظ کیفیت خدمات رسانی و مدیریت هزینه ها است.

در مورد عمره سال آینده رویکرد ما شفافیت مالی سازمان است که قصد داریم با شروع مذاکرات با عربستان بتوانیم شروط را ما تعیین کنیم و امیدواریم با رایزنی و تشکیل کار گروه در جهت افزایش ۴۰ درصدی سهمیه اعزام و همچنین کاهش سهمیه عمره اقدام کنیم.

وی همچنین تاکید کرد: در تمتع سال جاری ۱۱۸ مطب در ۹۲ هتل ۲۴ ساعته به زائران خدمات ارائه می دهند و همچنین ۲ بیمارستان تخصصی نیز در خدمت زائران است.

وی از راه اندازی مجتمع پردیس زیارتی در فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد با هماهنگی بانک گردشگری و سازمان حج در این پروژه تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی گفت: تا کنون تا اولویت ۳۰۰ برای عمره اعزام شده اند و از سال آینده از اولویت ۳۰ به بعد اعزام خواهند شد.