به گزارش پارس ، دکتر صدیقه دهباشی در گفت وگو با ایسنا، بیماری های داخلی که موجب تولید آنتی بادی بر علیه بافت بدن افراد می شود، در کنار بیماری دیابت برای مبتلایان این بیماری و استعمال بیش از اندازه دخانیات می تواند به یائسگی زودرس منجر شود.

وی در رابطه با نشانه های یائسگی در زنان، گفت: قطع قاعدگی بیش از سه ماه و گرگرفتگی اندام های بدن، اختلال خواب، ریزش مو و خشکی پوست به خصوص خشکی واژن از علائم بروز یائسگی در زنان است.

این متخصص زنان و زایمان افزود: به طور متوسط زنان در ۴۸ تا ۵۰ سالگی به این حالت دچار می شوند و داروی خاصی برای عقب انداختن زمان آن وجود ندارد.

وی به بیماری های سنین سالمندی اشاره کرد و گفت: برخی تصور می کنند بیماری های داخلی و قلبی، بیماری قند یا سرطان رحم ارتباطی با یائسگی دارد در حالی که چنین نیست و این بیماری ها در زمان سالمندی بیشتر بروز می کند.

دهباشی، ورزش را برای زنان در این سن ضروری دانست و افزود: هفته ای سه روز و در هر دفعه سه تا ۳۰ دقیقه پیاده روی می تواند به سلامتی آنان و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی کمک کند.

این متخصص زنان و زایمان در رابطه با تغذیه مناسب اظهار کرد: پرهیز غذایی خاصی برای زنان یائسه وجود ندارد اما بهتر است از غذاهای سرخ کردنی، چرب و همچنین پرخوری دوری کنند.

وی در پایان، مصرف سبزیجات و میوه جات را در تغذیه روزانه لازم عنوان کرد و افزود: در سنین بالا احتمال کمبود برخی از ویتامین ها نیز وجود دارد بنابراین نیاز به استفاده از مولتی ویتامین ها نیز احساس می شود و می تواند بسیار مفید باشد.