به گزارش پارس ، دکتر فاطمه رخشانی در گفت وگو با ایسنا، گفت: در حال حاضر ۱۸ هزار خانه بهداشت با ۳۲ هزار بهورز در حال ارائه خدمات بهداشتی در کشور هستند و حدود ۷۸۱ خانه بهداشت دیگر لازم است تا پوشش خدمات بهداشتی در کشور کامل شود.

وی افزود: از طرف دیگر تعدادی از خانه های بهداشتی که اکنون در حال ارائه خدمات هستند، خانه های بهداشت استیجاری بوده که ترجیح می دهیم ملکی شوند. همچنین از آنجا که خانه های بهداشت با بیش از ۳۰ سال قدمت را نیز داریم، مسلما همواره و تا ابد در حال ساخت و ساز خانه های بهداشت خواهیم بود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت در این باره ادامه داد: به این ترتیب نمی توان یک روزی را مشخص کرد که نیاز به خانه های بهداشتی، پایگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری تمام شود.

وی افزود: اما در عین حال برخی خانه های بهداشت که جمعیت روستایشان کاملا تخلیه می شود، ممکن است برداریم و جای دیگری که جمعیت در حال شکل گیری است، خانه بهداشت احداث کنیم. در مجموع اگر بگوییم یک روز این روند تمام می شود، اشتباه است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: اصل مورد نظر ما نیز دسترسی عادلانه افراد به خدمات اولیه بهداشتی است. به همین دلیل ممکن است در جایی وقفه زمانی نیاز باشد که خانه بهداشت احداث کنیم و در جای دیگر ممکن است نیاز باشد مرکز بهداشتی درمانی روستایی یا پایگاه یا مرکز شهری احداث کنیم. در مجموع در مورد تمام این موارد اکنون کمبود داریم و امیدواریم که به حد قابل قبول برسد.