به گزارش پارس ، حسنا محمدزاده - برگزیده ی بخش شعر یازدهمین دوره ی جایزه ی « قلم زرین» برای مجموعه ی شعر « خورشیدهای توأمان» - در گفت و گو با ایسنا، درباره ی جایزه ها ی ادبی اظهار کرد: این گونه برنامه ها و جوایز می توانند برای برندگان آن ها اهمیت زیادی داشته باشند و باعث شناخته شدن اثر و صاحب آن شوند و از این طریق به فروش کتاب نیز کمک کنند. همچنین این جوایز می توانند حرکت مناسبی برای رشد فرهنگی جامعه ایجاد کنند.

او با بیان این که متأسفانه امروز بازار نقد آن چنان داغ نیست، گفت: در حال حاضر، نقد و بررسی آثار ادبی در نشریات آن چنان وجود ندارد؛ در صورتی که نقد و بررسی می تواند تأثیر بسیار زیادی بر روی شناخته شدن و اقبال مخاطبان به سوی آثار داشته باشد؛ اما در حال حاضر، تیراژ مجلات محدود است و نقد آثار بخصوص شعر در آن ها کم تر دیده می شود و در نهایت استقبال زیادی هم از سوی مخاطبان نسبت به آثار صورت نمی گیرد. تیراژ کتاب ها موضوع نبود استقبال چشم گیر از آثار را به اثبات می رساند.

این شاعر ادامه داد: جایزه های ادبی همچون جایزه ی « قلم زرین» می توانند برای بهتر شدن و رشد و اعتلای فرهنگ و تمدن بسیار مفید واقع شوند.

محمدزاده در ادامه درباره وضعیت شعر آیینی نیز اظهار کرد: در حال حاضر شعر آیینی وضعیت خوبی دارد. البته بیش تر این شعرها را که نگاه می کنیم، می بینیم بیش تر مدح اهل بیت (ع) هستند و در آن ها بیش تر به سوز و مرثیه پرداخته می شود، اما اگر شاعران مطالعه ی گسترده ای داشته باشند، می توانند شعرهایی غیر از مدح و مرثیه بگویند.

به گزارش ایسنا، « هنوز قلب قلمم درد می کند برگرد» ، « یک مشت آسمان» ، « عشق های بی حواس» و « خورشیدهای توأمان» عنوان چهار مجموعه شعر منتشرشده حسنا محمدزاده هستند.

این شاعر در یازدهمین دوره جایزه ی « قلم زرین» به همراه علیرضا قزوه برگزیده شد.