به گزارش پارس به نقل از هنر آنلاین، " آرش معیریان زنبورهای بی کندو را می سازد" خبری ست که از روزنامه تهران امروز می خوانیم.

آرش معیریان به دنبال ساخت فیلم سینمایی با نام" زنبورهای بی کندو" با محوریت موضوعات روز اجتماع است. آرش معیریان کارگردان سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که تنها پروژه سینمایی که برای ساخت در دست دارد" زنبورهای بی کندو" است، گفت: فیلمنامه این پروژه سینمایی که پروانه ساخت آن اواخر سال گذشته صادر شد، در حال بازنویسی است که بعد از ارائه نسخه نهایی به شورای پروانه ساخت، پیش تولید این فیلم سینمایی را آغاز خواهیم کرد. وی تصریح کرد: " زنبورهای بی کندو" یک درام جذاب است که به مسائل اجتماعی روز می پردازد. معیریان فیلم هایی چون" ساعت شلوغی" ، " داماد خجالتی" ، " شیر و عسل" ، " احضار شدگان" ، " کما" و… را در پروانه کاری خود دارد. این کارگردان به تازگی مجموعه ویدیویی" رالی ایرانی" را وارد شبکه نمایش خانگی کرده است که در آن ستارگانی چون بهنوش بختیاری، فرزاد حسنی، سیروان خسروی، الناز شاکردوست، محمدرضا فروتن، نیما فلاح و سحر ولدبیگی با هم به رقابت می پردازند.

" آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره تسنیم اول تیرماه" تیتری ست که در بخش فرهنگی روزنامه جام جم آمده است. امور بازرگانی و بین الملل انجمن سینمای جوانان ایران، آخرین مهلت شرکت در جشنواره تسنیم اول تیرماه اعلام شد. جشنواره در سه بخش فیلم کوتاه، فیلمنامه و عکس از ۲۲ تا ۲۴ مرداد ماه در مشهد مقدس برگزار می شود.
تشویق جامعه هنری کشور و ترغیب هنرمندان برای پرداختن به موضوعات مرتبط با قرآن کریم واستفاده از ظرفیت هنر برای ثبت و انتقال نقش قرآن در جوامع اسلامی و ایجاد زمینه مناسب برای رقابت سازنده در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی هنر فیلمسازی با محوریت قرآن و عترت از اهداف جشنواره تسنیم – آیات قرآنی است.

اما روزنامه ایران خبراز اجرای پورناظری و شجریان در کنسرت" آیینه ها" داد.
تازه ترین کنسرت همایون شجریان و سهراب پورناظری در قالب گروه موسیقی « سیاوش» اواسط تیر در تالار وحدت برگزار می شود. علیرضا توتونچیان مدیر برگزاری این برنامه گفته: تمامی برنامه ها و قطعات اجرا شده در این کنسرت ادامه کنسرت های سال گذشته گروه خواهد بود که مهر و آبان ماه سال گذشته توسط همایون شجریان و سهراب پورناظری در تهران و شهرستان ها اجرا شد بنابراین این کنسرت به نوعی تمدید و اجرای همان قطعات کنسرت سال گذشته گروه است. وی با اشاره به تورهای خارجی گروه سیاوش و اجرای کنسرت" آیینه ها" نیز توضیح داده: تنها تغییری که در گروه اجرایی برنامه نسبت به تورهای اروپایی اعمال شده است، هنرمندان نوازنده هستند که در این کنسرت تغییراتی در ترکیب آن ها پدید آمده است. توتونچیان ادامه داده: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته این کنسرت روزهای ۲۰،۲۱ و ۲۲ تیر ماه ساعت ۲۱: ۳۰ در تالار وحدت با آهنگسازی سهراب پورناظری و خوانندگی همایون شجریان میزبان علاقه مندان خواهد بود.

از طرفی روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: مستند جدید زندگی محمد علی کلی نمایش داده می شود.
مستند جدیدی از زندگی" محمدعلی کلی" ، بوکسور افسانه ای تاریخ ورزش و قهرمان جهان اواخر سال ۲۰۱۳ نمایش خواهد یافت. مستند" من علی هستم» به کارگردانی" کلر لوینز" که شامل مصاحبه ها و آرشیو صوتی از این ستاره بوکس جهان است، در حال تدوین برای نمایش در اواخر سال جاری است. این فیلم که سرمایه گذاری آن را کمپانی یونیورسال برعهده داشته است، توسط کمپانی فیلم" فیثی پروداکشن" ساخته شده که پیش از این مستندهای موفقی چون" یک روز در سپتامبر" ، مستند برنده اسکار" در جست وجوی شوگرمن" و" شارلاتان" را در کارنامه دارد. " جان باتسک" تهیه کننده این مستند در گفت وگو با اسکرین دیلی اعلام کرد، این مستند درباره مکالمات تلفنی ضبط شده" محمد علی" با خانواده اش در طول سال ها است که از دیدگاهی بسیار شخصی به زندگی محمد علی در طول ۲۰ سال مبارزه او می پردازد.

همچنین در روزنامه ابتکار تقدیر از فیلم ایرانی در جشنواره کمبریج را می خوانیم.


فیلم کوتاه داستانی” جدول" به کارگردانی و بازی بابک حبیبی فر در جشنواره فیلم کوتاه استراوبری در شهر کمبریج انگلستان تقدیر شد. در این جشنواره که جمعا ۱۹ فیلم به مسابقه راه پیدا کرده بودند سه داور جشنواره هر کدام به صورت جداگانه از یک فیلم تقدیر کردند و در این میان تام وود کوک Tom wood coke از فیلم” جدول” Crossword Puzzle تقدیر کرد. وی با استقبال از ساختار کوتاه و مختصر فیلم از اینکه این فیلم فقط از دو پلان تشکیل شده است، ستایش کرد. حبیبی فر اخیرا نام این فیلم را به” پس از پانزده سال” تغییر داده و به چند جشنواره بین المللی فرستاده است همچنین فیلم خود را به سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران که مهر ماه امسال برگزار می شود، تحویل داده است. در خلاصه داستان فیلم که در سه دقیقه ساخته شده، آمده است: زندگی فقط دیدن او نیست. شاید او باشد و ما او را نبینیم. فیلم های پذیرفته شده روز جمعه ۱۰ خرداد ماه (۳۱ ماه می) برای کسب جوایز هیات داوران و همچنین جایزه منتخب تماشاگران به نمایش و رقابت پرداختند و در این جشنواره دو فیلم” جدول” و” دزدی” به نمایندگی از ایران حضور داشتند.

" مردم به واژه های فرهنگستان زبان بخندند! " تیتری ست که روزنامه قدس در قسمت فرهنگی آورده است.
" هوا چنان گرم است که دوردست به دست و بی بهانه زورمان فقط به ایراد در آرایه کاشانه می رسد" بیان این جمله از زبان هر کسی، خنده را بر صورت شنونده کش می دهد…
اما این جمله چندان هم عجیب و غریب نیست وقتی بدانید که بنابر مصوبه فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه" ریموت" ، " دوردست" ، " خانه" ، " کاشانه" و" دکور" ، " آرایه" معادل سازی شده است.

همچنین بانی فیلم نوشت: " نصف جهان میزبان مناسب جشنواره کودک" .
بانی فیلم آنلاین - معصومه جلالی: آیا جشنواره ای که قدمت برگزاری آن به بیست و هفت دوره می رسد باید از نداشتن جا و مکان دائمی رنج ببرد؟
آیا نباید در ایران برنامه ریزی وجود داشته باشد که این رویداد بین المللی که در سالیان دور چراغ سینمای ایران را روشن نگاه می داشت در مکانی ثابت برگزار شود و از حمایت ویژه برخوردار باشد؟ آیا مگر نه آن است که در تمام دنیا جشنواره هاشان را به اسم شهر و مکان برگزاریشان می شناسند؟ اما چرا در ایران جشنواره کودک چنین وضعیتی ندارد؟ اصلاً چه باید کرد تا این فستیوال بین المللی دچار از هم گسیختگی و آوارگی مکان برگزاری نشود. راجع به این سؤال سراغ دو تن از اهالی سینمای کودک رفتیم و این موضوع را با آنها در میان گذاشتیم؟

" چراغ های سینما چگونه خاموش شد؟ " مطلبی ست که روزنامه همشهری به آن پرداخته است.
نزدیک به ۸سال از دوره مدیریت دولت های نهم و دهم بر سینمای ایران می گذرد؛ مدیریتی که می توان آن را به ۲ دوره ۴ساله مجزا از هم تقسیم کرد؛ دوره ای که جعفری جلوه، مدیریت امور سینمایی را برعهده داشت و دوره دیگری که جواد شمقدری تصمیم گیرنده بود.


زمانی که شمقدری روی کار آمد در ابتدای امر برای چندفیلم که در توقیف بودند پروانه نمایش صادر کرد و این نوید را به اهالی سینما داد که قرار است اتفاقات خوبی در سینما بیفتد؛ اما این ظاهر قضیه بود زیرا زمان زیادی نگذشت و تصمیم گیری هایی صورت گرفت که نه تنها به نفع سینما نبود بلکه بعضا آسیب های جبران ناپذیری را به این هنر - صنعت وارد کرد. در راستای همین ماجراها و عملکرد مدیران سینمایی در ۸سال گذشته، علیرضا داوودنژاد، کارگردان و تهیه کننده معتقد است: به نظر می رسد مدیریت فرهنگی هنر سینما را در آن جایگاه راهبردی خودش ندیده و قرار نداده است و از عوارض این اتفاق می توان به ازدست رفتن جایگاه مخاطب اشاره کرد، در کنار اینکه در این سال ها به انواع سلایق در سطح جامعه نیز بی توجهی شده است.

اما روزنامه وطن امروز خبر از انتشار آلبوم رضا رویگری تا ۲ هفته آینده داد.


رضا رویگری که آلبوم موسیقایی" کازابلانکا" را آماده انتشار دارد آن را عاشقانه ای برای دوستداران سینما دانست. رویگری را گرچه بیشتر به بازیگری می شناسیم ولی وی در خوانندگی نیز تجربه های موفقی دارد. او درباره جدیدترین فعالیت هایش در این باره به مهر گفت: آلبوم" کازابلانکا" یکی از متفاوت ترین آثار من در حوزه موسیقی است که حتم دارم به دلایل شکل و شمایل کاملا دگرگون شده ای که نسبت به آثار قبلی ام دارد، آلبوم پرمخاطبی خواهد شد. " کازابلانکا" عنوان معروف و آشنایی برای علاقه مندان سینما و معرف یکی از بهترین آثار سینمایی دنیاست. از سوی دیگر نام آلبوم از آنجایی انتخاب شد که بیشتر قطعات آلبوم برگرفته از روایت ها و خاطره هایی است که بسیاری از ما از سینما داریم. در واقع این آلبوم فضایی را برای مخاطب در نظر گرفته که می تواند عاشقانه ای برای دوستداران سینما به حساب آید. قرار بود این آلبوم ۳۱ اردیبهشت ماه وارد بازار شود اما به دلیل اینکه موسسه پخش کننده برای توزیع آلبوم های قبلی خود تعهداتی دارد، توزیع این آلبوم به تعویق افتاد اما تا آنجا که اطلاع دارم آلبوم" کازابلانکا" ۲ هفته دیگر به طور قطعی در دسترس علاقه مندان موسیقی خواهد بود. به طور حتم بعد از انتشار، درباره تاریخ و مکان برگزاری کنسرت اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. یغما گلرویی، زهرا کلاته، مریم اسدی، زهرا آملی و امین بامشاد به عنوان شاعر، حمید عسگری، مهدی یغمایی، عماد توحیدی و من به عنوان آهنگساز و پوریا حیدری، بهرنگ بهادرزاده، بهنام شهرکی و علی زارعی تنظیم کنندگان این آلبوم موسیقایی هستند.