دستگیری متخلفان زندهگیری پرندگان شکاری کمیاب و در حال انقراض
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران از دستگیری متخلفان زنده گیری پرندگان شکاری کمیاب و در حال انقراض در گشت و پایش ماموران یگان حفاظت استان خبر داد.
به گزارش پارس نیوز، نقی میرزاکریمی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: روز گذشته ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان تهران در اجرای طرح برخورد با متخلفان شکار و زنده گیری پرندگان شکاری کمیاب و در حال انقراض، در حاشیه رودخانه شور شهرستان ری با دو نفر متخلف که در کومه نشینی با ادوات خاص صید پرندگان شکاری مستقر بودند، برخورد کرده و سریعا جهت دستگیری آنان وارد عمل شده و از آنها دو عدد پرنده شکاری دلیجه و دو عدد قمری کشف و ضبط کردند.
وی افزود: این متخلفان ، پرندههای شکاری با ارزش و در حال انقراض مانند بحری، بالابان و شاهین را زنده گیری و از طریق استان های جنوبی به کشورهای حاشیه خلیج فارس قاچاق و با قیمتهای نجومی به فروش میرسانند.
میرزاکریمی با اشاره به اینکه در قوانین شکار و صید بالاترین مجازات مربوط به زندهگیری پرندگان شکاری است، گفت: برابر تبصره ۲ ماده ۱۳ قانون شکار و صید، هرکس مبادرت به زنده گیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری از قبیل شاهین، بحری، بالابان ، دلیجه کند علاوه بر محکومیت به حداکثر مجازات حبس مقرر در ماده 13 قانون به مدت 3 سال، به جزای نقدی از 60 تا 120 میلیون ریال محکوم خواهد شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه حتی اگر پرنده های شکاری با ارزش و کمیاب به صورت زنده از متخلفان کشف شود به دلیل اینکه در حین صید به آنها آسیب جدی وارد می شود و قابلیت بازگشت به طبیعت را نخواهند داشت مشمول ضرر و زیان خواهد شد، اظهار داشت: بر اساس مصوبه شماره ۳۸۰ شورای عالی حفاظت محیط زیست ضرر و زیان هر عدد دلیجه ۲۰۰ میلیون ریال و برای پرندگانی به مانند بالابان و بحری ۶۰۰ میلیون ریال تعیین گردیده است.
میرزاکریمی در پایان از مردم و دوستداران محیط زیست خواست در صورت مشاهده تخلفات زیستمحیطی و شکار و صید موضوع را از طریق شماره 77359564 ، سامانه تلفنی ۱۵۴۰ و سامانه پیامکی 50004044 اطلاع دهند.
ارسال نظر