به گزارش پارس نیوز، 

کیانوش جهانپور در مورد کمبود داروی مادروپار 250 در بازار دارویی کشور اظهار کرد: داروی مادوپار 250 مورد استفاده بیماران مبتلا به پارکینسون جزو لیست اقلام کمبودی است؛ البته این دارو تولید داخلی دارد که ما به همه بیماران توصیه می‌کنیم با توجه به اسناد بالادستی و شعار امسال مبنی بر حمایت از تولید ملی این دارو را تهیه و مصرف کنند.

وی در مورد برخی اظهارات مبنی بر کیفیت اثربخشی داروی خارجی نسبت به داروی تولید داخل مادوپار 250 گفت: ما باید براساس شواهد و مستندات و مطالعات بالینی نسبت به اثربخشی کیفی داروها اظهار نظر کنیم بنابراین نمی‌توانیم به گفته‌های عمومی اعتماد و بر مبنای آن دارو مصرف کنیم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: نسبت به واردات داروی مادوپار 250 اقدامات لازم مبنی بر ثبت و سفارش انجام شده و جزو لیست 220 داروی تسهیل شده قرار گرفته که واردات آن تسهیل و اقدام شده است.

جهانپور یادآور شد: برخی از داروهای ثبت سفارش شده تا پایان مردادماه به کشور وارد می‌شود که داروی مادوپار نیز یکی از این اقلام دارویی است.

این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو گفت: برخی از داروها ثبت سفارش شده، تخصیص ارز و خریدهای لازم صورت گرفته و در حال واردات به کشور است.

به گزارش ایفدانا - جهانپور تصریح کرد:‌ نمونه‌ اصلی داروی مادوپار 250 از کشور آمریکا و سایر نمونه‌های این دارو نیز از ترکیه به ایران وارد می‌شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه از بیش از 2800 قلم داروی فعال موجود در سیستم دارویی کشور فقط حدود 48 مورد کمبود دارویی مانند مادوپار و والفارین وجود دارد، افزود: کمبود دارو به روز و به هفته است؛ برای مثال وقتی IVIJ موجود در بازار 20 هزار واحد است و مصرف یک‌ماه کشور هم 20 هزار واحد است، با اینکه 70 هزار واحد در گمرک موجود داریم اما تا زمانی که محموله گمرک ترخیص نشود آن را کمبود دارو محسوب می‌کنیم.

جهانپور یادآور شد: داروی والفارین نیز جزو یکی از کمبودهای دارویی کشور بود که هم اکنون در حال ورود به کشور است و تاخیر به وجود آمده در ورود دارو نیز ناشی از تغییرات ارزی بوده است.