به گزارش پارس نیوز، احمدرضا پرنده در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است بزودی نشستی با وزارت دادگستری داشته باشیم و از معاونین اجتماعی پیشگیری از جرم دادگستری در سراسر کشور دعوت کردیم که در جلسات شورای هماهنگی ادارات کار استانهای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شرکت کنند.

وی گفت: در این جلسات آخرین وضعیت جرایم در استانهای مختلف ارائه و در جهت کاهش جرایم و آسیبها برنامه ریزی و راهکار ارائه خواهد شد و از تمامی ظرفیتهای اعضای شورای هماهنگی که متشکل از ۱۰ سازمان و وزارتخانه هستند استفاده خواهیم کرد.

مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی به برگزاری کمیته تخصصی آسیب های ناشی از فضای مجازی اشاره و تاکید کرد: یکی از برنامه های مهم ما در سال ۹۷ ورود به حوزه آسیبهای فضای مجازی است که در همین رابطه قرار است با پلیس فتا نشستی برگزار شود.

پرنده همچنین به کمیته آسیبها و مسایل اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: در این شورا که زیر مجموعه وزارت کشور است تمامی آسیبهای اجتماعی استانهای مختلف ایران مورد بررسی قرار می گیرد و بزودی این کمیته در وزارت رفاه تشکیل خواهد شد.

وی در مورد اعتبارات دفتر آسیبها در سال جاری نیز اظهار داشت: اعتبار امسال متفاوت از سال قبل است بطوری که سال گذشته اعتبار دستگاههای حمایتی مانند بهزیستی را برای اجرای برخی از طرح و برنامه ها به ما اختصاص پیدا می کرد و میان آنها توزیع می کردیم اما امسال اعتبار مستقیم در اختیار سازمان مربوطه قرار گرفته است.

مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی به مهمترین برنامه های دفتر امور آسیب ها اشاره کرد و گفت: ارزیابی مراکز درمان اعتیاد کشور، شناسایی و حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل، بررسی مسائل وآسیب های اجتماعی، برگزاری جلسات کارگروه مسائل اجتماعی ذیل شورای اجتماعی کشور، ایجاد بستر اجرای آیین نامه اجرایی درمان و کاهش آسیب معتادین بی بضاعت، برگزاری جلسات شورای ساماندهی کودکان کار و خیابان و شناسایی و حمایت اجتماعی از کودکان زباله گرد و...از جمله این برنامه ها است.

به گفته وی، همچنین وضعیت اعتیاد کودکان و شیوع شناسایی اعتیاد زنان در استانها، بازیهای مخرب آنلاین بر کودکان، بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی وفضای مجازی بر طلاق در دستور بررسی قرار دارد.