اساسنامه مدرسه سیاسی و حقوق ۸۰ سال پیش+مستندات
بر اساس اساسنامه مدرسه سیاسی و حقوق، محصلینی که از عهده امتحانات سه ساله برآیند، دیپلم لیسانس از علوم قضایی یا اداری اخذ خواهند کرد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، اساسنامه مدرسه سیاسی و حقوق در هشتاد و هفتمین جلسه شورای عالی معارف در ۸ ماده به تصویب رسیده است.
ماده یک: دوره مدرسه حقوق و سیاسی ۳ سال خواهد بود.
ماده دو: داوطلبان ورود به مدرسه سیاسی و حقوق باید تصدیقنامه متوسطه کامل « شعبه ادبی» یا تصدیقنامه دوره متوسطه کامل دارالمعلمین مرکزی را دارا باشند و داوطلبانی که دیپلم سابق مدرسه علوم سیاسی را داشته باشند می توانند در سال سوم مدرسه علوم سیاسی و حقوق بدون امتحان وارد شوند.
تبصره: در صورتی که عده داوطلبان ورود به مدرسه که دارای یکی از شرایط فوق باشند به ۲۰ نفر نرسد، دیپلمه های شعبه علمی متوسطه کامل نیز ممکن است پذیرفته شوند.
ماده سه: تحصیلات مدرسه سیاسی و حقوق به ۲ قسمت تقسیم می شود: علوم قضایی و علوم اداری.
ماده چهار: پروگرام مدرسه حقوق و سیاسی به قرار ذیل است:
ماده شش: تقسیم موادی که در بیش از یک سال تدریس می شود به عهده اداره مدرسه و نظریات معلمی خواهد بود که مواد مزبور را تدریس می نماید.
ماده هفت: در ظرف سال تحصیلی محصلین باید سه مرتبه از دروسی که خوانده اند امتحان شفاهی یا کتبی بدهند. امتحانات سالیانه و امتحانات نهایی کتبی و شفاهی خواهد بود و ترتیب آن به موجب نظامنامه خواهد بود که به تصویب شورای عالی معارف رسیده باشد.
ماده هشت: محصلینی که از عهده امتحانات سه ساله برآیند، دیپلم لیسانس از علوم قضایی یا اداری اخذ خواهند کرد.
این اساسنامه که در هشتاد و هفتمین جلسه رسمی شورای عالی معارف به تصویب رسیده است به موقع اجرا گذاشته شود.
ارسال نظر