به گزارش پارس نیوز، 

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی با بیان اینکه زیادتر مزاحمت های سایبری از طریق دوستان و آشنایان صورت می گیرد، گفت: هتک حیثیت، مزاحمت سایبری، انتشار شایعه و... از نظر قانون جرائم رایانه ای جرم است و مرتکبان این تخلفات در فضای مجازی یا شبکه های اجتماعی با قانون و دادگاه سروکار خواهند داشت و قانون از تخلف آن ها چشم پوشی نمی کند.

سرهنگ دوم کارآگاه اکبر نصرتی از شناسایی فردی خبر داد که در شبکه اجتماعی تلگرام موجبات مزاحمت مادر شوهر خود را فراهم آورده بود ، اظهار کرد: با مراجعه احدی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی در شبکه تلگرام با ارسال پیام های توهین آمیز موجبات آزار و اذیت بنده را فراهم آورده و اقدام به تهدید می کند، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

 

 وی افزود: با بررسی های صورت گرفت مشخص گردید که فرد مورد نظر در شبکه اجتماعی تلگرام فعالیت داشته و پیام های مورد ادعای شاکی نیز برای وی ارسال گردیده است.

 این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با بررسی های فنی و پلیس متهم مورد نظر پرونده شناسایی و با دستور مقام قضایی به این پلیس دلالت داده شد.

سرهنگ دوم کارآگاه نصرتی گفت: در تحقیقات بعمل آمده از متهم به بزه ارتکابی خود اعتراف و اعلام داشت که شاکیه مادر شوهر بنده بوده و با توجه به دخالت هایی که وی در زندگی مشترک ما داشت بنده نیز در صدد انتقام جویی برآمده و اقدام به ارسال پیام های مذکور از طریق شبکه اجتماعی تلگرام به وی نمودم.

 رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی گفت: با توجه به گرایش زیادتر افراد به سمت شبکه های اجتماعی، متاسفانه عده ای با تفکر اینکه در این شبکه های ناشناخته خواهند ماند، تسویه حساب های شخصی خود را به فضای مجازی کشانده و اقدام به ایجاد مزاحمت برای دیگران می نمایند، غافل از اینکه اینگونه افراد قابل شناسایی و پیگیری می باشند.

 وی ادامه داد: هر گونه مزاحمت برای دیگران مطابق ماده 17 قانون جرایم رایانه ای جرم بوده و برابر قانون برای این گونه افراد مجازات هایی از قبیل جزای نقدی و  حبس در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی گفت: شهروندان جهت ارائه گزارشات خود می توانند از سایت پلیس فتا (www.cyberpolice.ir) قمست ارتباطات مردمی استفاده نمایند.