اجتماعی شدن نظام سلامت هزینه ها را کاهش می دهد
معاون وزیر بهداشت، درمان و تجهیزات پزشکی، اجتماعی شدن نظام سلامت را یکی از رویکردهای دولت برشمرد و گفت : با تحقق این مهم در جامعه بخش قابل توجهی از هزینه های درمانی و مالی مربوط کاهش می یابد.
سیدمحمدهادی ایازی روز سه شنبه در حاشیه برگزاری نخستین مجمع سلامت سمنان در جمع خبرنگاران افزود : یکی از رویکردهای دولت دوازدهم که در حوزه سلامت به جد پیگیر آن است، اجتماعی شدن نظام سلامت بوده که این امر ارتقای سلامت اجتماعی را به همراه دارد.
وی اظهارداشت : اجتماعی شدن نظام سلامت به معنای مشارکت سازماندهی شده آحاد مردم در امر سلامت است و تلاش میشود طبق چارچوبها و مشارکت بین بخشی از ظرفیتهای سازمان و نهادها برای ارتقاء این مهم بهره گرفت.
وی خاطرنشان کرد : با اجتماعی شدن نظام سلامت مردم با سبک زندگی درست آشنا شده و این امر راهکاری برای کاهش هدررفت بخش قابل توجهی از منابع مالی و هزینه های درمانی است که در عمل حتی بیماریها کمتر می شود.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت تشکیل مجمع سلامت محله و کانونهای سلامت در محله ها، تصریح کرد : هدف از تشکیل کانون سلامت محله، مشارکت آحاد مردم در موضوع سلامت است که در ارتقای سلامت اجتماعی دخیل است.
ایازی با بیان این که در کشور حدود پنج میلیون دیابتی و پنج میلیون در آستانه ابتلا به بیماری دیابت هستند، بیان داشت : این افراد با عضویت و حضور در این کانونها با فراگیری آموزشهای لازم در امر سلامت توانمند و با سبک زندگی صحیح آشنا میشوند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت تاکید کرد : بدون مشارکت دستگاهها نمیتوان سلامت اطمینان بخش برای مردم ایجاد کرد و لازمه این امر هم افزایی بین بخشی از سطح محله تا استان و مشارکت همه جانبه است.
به گفته وی مردم سال گذشته پانزده هزار میلیارد ریال به نظام سلامت کشور کمک کردند.
به گزارش ایرنا، 19 هزارخانه بهداشت زیر پوشش خدمات بهداشتی با 30 هزار بهورز در کشور فعالیت دارند.
شاخص مرگ و میر کودکان در گذشته 150 در 1000 بود که امروز به 15 در هزار رسیده است.
در ابتدای انقلاب 10 دانشکده علوم پزشکی در کشور فعال بود که اکنون به 60 دانشکده افزایش یافت و اکنون در تمام استانها حداقل یک دانشگاه علوم پزشکی در کشور فعالیت دارد.
امید زندگی ایرانبان در سال 53، 52 سال بود که اکنون طبق مطالعات به 75 سال رسیده است.
6026/
ارسال نظر