آیا جامعه ایران پذیرای سایتهای همسریابی است؟
یک روانشناس بالینی با اشاره به انجام مقدمات راهاندازی سایتهای همسریابی از سوی وزارت ورزش و جوانان، گفت: اکنون زمانی مناسبی برای راهاندازی سایتهای همسریابی در ایران نیست.
به گزارش پارس ، جمشید کمایی در گفت وگو با ایسنا، اظهارکرد: فرایند مشاوره، فرایندی کمکی، پشتیبانی و خدماتی است و مشاور به جای فرد تصمیم نمی گیرد؛ بلکه او را در انتخاب ملاک های مناسب ازدواج راهنمایی کرده و فرد را از لحاظ رشد اجتماعی و دارا بودن آمادگی لازم برای ازدواج مورد سنجش قرار می دهد.
وی افزود: روند فعالیت سایت های همسریابی مبنی بر انتخاب فرد مناسب توسط مشاور و معرفی وی به فرد متقاضی نه تنها در حوزه وظایف مشاوره خانواده و یا روان شناس نمی گنجد، بلکه بررسی مسایلی مانند علایق طرفین از طریق این سایت ها امکان پذیر نیست.
کمایی با عدم تایید سایت های همسریابی تصریح کرد: ازدواج هایی که از طریق سایت های همسریابی انجام می گیرد، چه از لحاظ حقوقی و چه از لحاظ فرهنگی، امکان ایجاد مشکل برای مراکز مشاوره را در پی خواهد داشت چرا که فرد در صورت مواجهه با مشکل پس از ازدواج، مشاور را مسئول می داند. همچنین فرهنگ سنتی بعضی از خانواده های ایرانی آمادگی پذیرش چنین ازدواج هایی را نخواهد داشت.
این روان شناس بالینی گفت: به منظور اجرای چنین طرحی بهتر است سایت همسریابی زیر نظر دولت و یا یک سازمان رسمی و به صورت معدود در شهرهای بزرگ با قابلیت های فرهنگی به طور امتحانی اجرا شود، سپس در صورت نتیجه دادن طرح، می توان با حل مشکلات حقوقی و اجتماعی آن، وارد حوزه مشاوره شد.
ارسال نظر