استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اظهارکرد: روغن هسته انگور میزان کلسترول مفید را افزایش و کلسترول مضر را کاهش می دهد.

جواد حصاری با اشاره به تاثیر نرم کنندگی روغن هسته انگور خاطرنشان کرد: اسید لینولئیک موجود در روغن هسته انگور، برای بازسازی پوست لازم است و تاثیر نرم کننده ای روی پوست و مو دارد.

وی ادامه داد: روغن دانهانگور یک مرطوب کننده فوق العاده است، به سرعت و به راحتی به پوست جذب می شود.

حصاری از تاثیر روغن هسته انگور در کاهش علائم آسم گفت و بیان کرد: این روغن با جلوگیری از ترشح هیستامین در سیستم ایمنی بدن هنگام واکنش آلرژی زا، علائم مربوط به آلرژی و آسم را کاهش می دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز یادآور شد: مصرف این روغن برای رفع سیاهی دور چشم نیز مفید است.

وی افزود: روغن هسته انگور کلسترول مضر(ال دی ال) را کاهش و کلسترول مفید(اچ دی ال) را افزایش می دهد. روغن دانهانگور یک مرطوب کنندهفوق العاده است، به سرعت و به راحتی بهپوستجذب می شود. اگر پوست خشک است، روغن هسته انگور به سرعت آن را مرطوب می کند.

حصاری روغن دانه انگور را منبع خوبی از مواد مغذی دانست و تاکید کرد: روغن دانه انگور منبع خوبی از مواد مغذی است، ویتامین E ، همچنین اسید لینولئیک و مواد معدنی موجود در آن موها را تقویت می کند.

استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: روغن هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان است که در نتیجه روند پیری پوست را کاهش می دهد.

صُدیف آزادمرد خاطرنشان کرد: مصرف این روغن جریان خون و انعطاف پذیری مفصل ها را بهبود می بخشد.

وی بیان کرد: این روغن غنی از مواد مغذی است که برای بسیاری ازمقاصد مختلف زیبایی استفاده می شود و به مراتبارزان تر مقرون به صرفهتر ازروغن هایطبیعی دیگر است.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز یادآور شد: این روغن می تواند به عنوان منقبض کننده و تقویت کننده پوست مورد استفاده قرار گیرد.

وی روغن هسته انگور را در کاهش قند خون تاثیر گذار دانست و افزود: این روغن در کاهش قند موجود در خون مفید است.

آزادمرد با اشاره به تاثیر روغن هسته انگور در پیشگیری از چین و چروک پوست تاکید کرد: در میانخواص بسیار زیاد آن، روغن هسته انگور پوست را سفت کرده و نمی گذارد شل شود و از چین و چروک هم پیشگیری می کند.

براساس این گزارش، این روغن برای سرخ کردن و پخت و پز به دلیل پایین بودن مقاومت در برابر حرارت مناسب نیست و بهتر است به عنوان روغن سالاد و در غداهایی که حرارت نمی بیند، استفاده شود.