سمیه محمودی با اشاره به رواج اعتیاد در میان زنان گفت: متاسفانه زنان نیز در حال درگیر شدن با انواع مواد مخدر هستند و جای تاسف است که بگوییم این خطر به حدی رسیده که امروز سن مصرف مواد مخدر به سن دانش‌آموزی رسیده است.

نماینده مردم شهررضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمار دقیقی از زنان معتاد نداریم، خاطرنشان کرد: متاسفانه یکی از منابعی که باعث می‌شود زنان به سمت و سوی مواد مخدر صنعتی گرایش پیدا کنند، آرایشگاه‌های زنانه است و از خرید و مصرف این گونه مواد مخدر در آرایشگاه‌ها به بهانه لاغری و زیبایی استقبال می‌کنند.

وی افزود: از سوی دیگر بعضی از خانواده‌ها به این موضوع کمتر توجه دارند و متاسفانه شاهدیم که یک خانواده وقتی به محیط‌های عمومی همچون پارک می‌روند، در کنار آن‌ها نیز قلیانی است که همه اعضای خانواده از کودک و نوجوان گرفته تا پدر و مادر از این قلیان استفاده می‌کنند که همین قلیان می‌تواند برای فرزندان زمینه گرایش به مواد دخانی دیگر و حتی مواد مخدر را فراهم کند.

محمودی درادامه یادآور شد: متاسفانه پدر خانواده زمانی که به مواد مخدر اعتیاد پیدا کرد همسر خود را شریک اعتیاد خود می‌کند و بیشتر زنانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند می‌گویند که به اصرار و اجبار همسر خود به سمت این مواد کشیده شده‌اند تا آنها دیگر نتوانند مانع همسر خود شوند و راحت تر به کار خود ادامه دهند که این موضوع نیز باعث شده است که آمار اعتیاد در میان زنان افزایش پیدا کند.

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکل بزرگ دیگری که برای زنان وجود دارد این است که به دلیل نپذیرفتن و به رسمیت نشناختن اعتیاد بانوان در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک‌تر با وجودی که برای آقایان کمپ‌ها و مراکز ترک اعتیاد وجود دارد اما در این مناطق برای زنان این کمپ‌ها وجود ندارد و به همین علت شرایط ترک کردن یک زن معتاد در شهرستان‌ها بسیار دشوارتر از مردان است و امکاناتی برای ترک آن ها وجود ندارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رسانه‌ملی می‌تواند نقش بسیار مهمی در زمینه کاهش اعتیاد داشته باشد و با برنامه‌های تبلیغی برای این موضوع فرهنگ‌سازی کند، ضمن اینکه آموزش و پرورش مهم‌ترین نهادی است که می‌تواند در زمینه آموزش به دانش‌آموزان و والدین آن ها نقش آفرین باشد.