به گزارش پارس ، حیدر حیدری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعداد حوادث کوهستان در فصل تابستان نسبت به فصل زمستان، افزایش می یابد، گفت: حوادثی همچون گمشدن، گرمازدگی و سقوط ازدیواره ها از جمله حوادث شایع در فصل گرما در کوهستان است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ پایگاه در کشور مشغول به فعالیت هستند، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال، عدد پایگاه به ۶۵ارتقاء می یابد.

حیدری با بیان اینکه باید در تمامی شهرستان های دارای کوه پایگاه های کوهستان ایجادشود، گفت: از سال گذشته آموزش امدادگران در رشته های سنگ نوردی، غار، یخ و برف آغاز شده که پس از اتمام دوره های آموزش تخصصی وسایل و تجهیزات کوهنوردی در اختیار نجاتگران قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه از ماه جاری توزیع تجهیزات انفرادی امدادگران در سطح کشورآغازمی شود، گفت: بر اساس آمارهای موجود بیشترین عملیات های کوهستان در استان تهران، اصفهان، کرمانشاه و مازندران پوشش داده شده و بر همین اساستجهیزات بیشتری توزیع می شود.

حیدری با بیان اینکه هلال احمر متولی امداد و نجات در کوهستان نیست، گفت: هیچ ارگانی وجود ندارد که بر اساس قانون متولی امداد در کوهستان باشد.

وی با بیان اینکه امداد و نجات شهری، بر عهده آتش نشانی است و آن ها نیزتنها در حوزه نقشه استحفاظی فعالیت می کنند، گفت: شمال تهران تنها یک نمونه خاص است که امدادرسانی در کوه های آن تقسیم بندی شده و در حوزه شهری محسوب می شود.

در پایان حیدری بیان کرد که تاکنون ۳۰۰۰ امدادگر داوطلب آموزش های امداد در کوهستان را فرا گرفته اند.