معصومه عباسی متخصص تغذیه با بیان اینکه در اکثر زمان ها مشکل درد معده، جدی نیست، گفت: مصرف غذاهای شور، تند، سرخ کردنی، حاضری و بیماری های روحی و روانی مانند استرس و اضطراب باعث بروز درد در ناحیه معده می شود.

 

عباسی به علل بروز درد در معده اشاره کرد و اظهار داشت: گاهی بیماری هایی همچون سوء هاضمه، مسمومیت غذایی، نفخ و زخم معده، یبوست، آپاندیسیت، سنگ کلیه و کیسه صفرا، عفونت اداری و رفلاکس معده باعث ایجاد درد در معده می شود.

 

وی با اشاره به اینکه باید از علت بروز درد آگاهی پیدا کرد، تصریح کرد:  مصرف دمنوش هایی مانند زیره سیاه و سبز در غذاها، نان زیره، دم نوش نعناع و بابونه به اندازه کم، آناناس، چای بومادران، چای دارچین، دم نوش گشنیز و خود داری از مصرف مواد غذایی کافئین دار باعث درمان درد معده می شود.

 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه کشیدن نفس عمیق درد معده را کاهش می دهد، تاکید کرد: 70 درصد درد پودر معده با مصرف موز کاهش می یابد.

 

 عباسی با بیان اینکه استفاده از کیسه آب گرم و مالیدن روغن سیاه‎دانه باعث درمان درد معده می شود، خاطر نشان کرد: البته در زمان درد شدید حتما به متخصص گوارش و کبد مراجعه کنید.

 

وی به مصرف شیرین بیان اشاره کرد و افزود: مصرف شیرین بیان باعث بهبود و اثربخشی حالت تهوع و استفراغ می شود. 

 

وی با بیان اینکه درد معده همراه با استفراغ خونی خطرناک است، عنوان کرد: هنگام درد معده مشاهده عوارضی مانند ادرار دردناک، درد در دوران بارداری، تنگی نفس، تب، درد در ناحیه شکم خطرناک است و باید جهت درمان به متخصص گوارش و کبد مراجعه کنید.