محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب اسلامی درباره مصرف آب سرد گفت: امروز در بیشتر خانواده ها همراه هر وعده غذایی آب یخ نیز مصرف می شود ولی باید به این نکته توجه داشت که مصرف آب یخ عوارضی را برای بدن به همراه دارد.
عبدالهی با اشاره به دمای37 دمای سانتیگراد بدن انسان در حالت عادی بیان کرد: دمای آب یخ معمولا صفر درجه سانتیگراد است که با نوشیدن آب یخ دمای بدن انسان به طور ناگهانی تغییرمی کند که این امر باعث آسیب های فراوانی به بدن می شود.
وی تصریح کرد: نوشیدن آب یخ به دلیل ایجاد عطش در انسان و تعریق شدید برای بدن مضر است، از طرفی تعریق باعث از بین رفتن املاح موجود در خون می شود و تعادل سدیم و پتاسیم بدن را از بین می برد.
این پژوهشگر طب اسلامی افزود: اگر دمای یک لیوان بلوری به سرعت تغییرکند، لیوان ترک می خورد و می شکند و اگر مشابه چنین حالتی در بدن رخ دهد، موجب تغییرات ناگهانی در معده و در نتیجه غلظت شیره آن می شود.
وی با تاکید بر اینکه افزایش غلظت شیره معده برای بدن مضر است، اظهار کرد: این عارضه باعث دگرگونی دمای بدن و آسیب به کبد می شود که تضعیف عملکرد این عضو حساس و ناتوانایی آن در از بین بردن چربی و در نتیجه بروز بیماری کبد چرب را در پی دارد.
عبدالهی توصیه کرد: از خوردن آب بین غذا باید خودداری شود، زیرا این کار باعث بروز اختلال در دستگاه گوارش می شود.
ارسال نظر