به گزارش پارس به نقل از ایسنا، حبیب الله مسعودی فرید در ادامه ضمن بیان آنکه شهرداریهای تهران، مشهد و اصفهان در رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی چون بی‌خانمانی نسبت به سایر شهرداری ها پیشگام هستند افزود: آسیب‌های اجتماعی در تهران بسیار پیچیده‌تر از سایر نقاط کشور است و شهرداری تهران نسبت به سایر شهرداریهای کشور ورود خوبی به این حوزه داشته است.

وی ادامه داد: ساماندهی اولیه و تجهیز کامل مراکز ویژه بی‌خانمانها با شهرداریها است اما بعد از آن لازم است که تمامی دستگاه‌ها اعم از بهزیستی با شهرداری همکاری کنند تا موارد مرتبط با هر سازمان به آن ارجاع داده شود.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه اظهار کرد: وظیفه سازمان‌های دولتی چون بهزیستی بیشتر نظارت و سیاست گذاری است درحالی که وظایف شهرداریها عمدتا اجرایی است.

فرید افزود: خوشبختانه شهرداریها به ویژه شهرداری تهران در 10 سال اخیر تحولات مثبت زیادی داشتند به طوریکه نگاه عمرانی مطلق در آنها کاهش یافته و کارآمدتر از گذشته به مسائل نگاه می کنند، اما با این حال هنوز هم میان بخشهای عمرانی و فرهنگی شهرداری انسجام و وحدت رویه لازم وجود ندارد.

وی تصریح کرد: برای مثال در حال حاضر شاهد آن هستیم که برجی 10 طبقه در یک کوچه کوچک از سوی شهرداری مجوز ساخت گرفته است در حالیکه این مسئله به لحاظ روان شناسی اجتماعی کاملا دارای مشکل است.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: از سوی دیگر شاهد آن هستیم که شهرداریها در حوزه اجتماعی خدمات متعددی را در جهت کاهش آسیب ارائه می دهند این درحالیست که میان بخش عمرانی و فرهنگی این نهاد تناسب لازم وجود ندارد.

فرید در ادامه پایان گفت: چنانچه میان بخش‌های مختلف شهرداری و همچنین بخش‌های عمرانی و اجتماعی دولت هماهنگی لازم ایجاد شود، قطعا شاهد نتایج بهتری در کاهش و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.